Think About What You Did Before You Put The Blame On Someone Else..

Har ni tjej någonsin tänkt att killar har känslor? Har ni någon gång frågat er själva om de också kan bli sårade? Tror inte det, jag tror inte de finns någon tjej där ute som någon gång tänkt på en kille som har det dåligt. Som har sneat, som har blivit sårad.. Vet ni. vi tjejer är så jävla själviska att de inte är sant.. Vi tänker bara på oss själva tycker synd om oss själva skryter om att man blivit sårad, inte har det bra är på dåligt humör osv.. medan när du frågar en kille hur han har det. De ända han säger är det e bra, de funkar mhamdellah,,



Ni tror ni mår dåligt ni deppar, får ångest osv osv O S V.. säger inte att alla tjejer är de o inte jag.. Att jag e den unika nejnej. Jag e tjej så jag e en av er.. Men har tänkt på en sak.. Och verkligen insett att de är sant.. Killar har mer känslor än vad en tjej har,, helt seriöst de sant.. Killar döljer allt därför tror ni han går runt med ett rent, fresht lyckligt, osårat hjärta.. Den person som döljer sina känslor är den personen som har det värst.. Killar ska va dom starka dom modiga dom som aldrig gråter utan bara fäller en tår om en nära person dött. Det är killar i våra ögon,,


Hade velat forska en killes hjärna och hjärta. Och se vad han döljer där. Vet ni hur mycket jag hade hittat som jag inte hade klarat av ens? Killar går igenom så jävla mycket 100 gånger mer än vad en tjej går igenom på ett år om inte mer.


99% av alla tjejer har fått sitt hjärta krossat i dagens samhälle. Själv är ja en av dom 1% helt seriöst. För är inte den typen som skryter som blivit sårad osv. osv.. tjejer nuförtiden blir sårade så fort de kommer ut till världen och inte ens hunnit se solskenet. Ni tjejer som blivit sårade har ni någon gång frågat er själva varför ni blivit sårade eller ens lämnade av den killen ni varit med?


Du älskade honom, va? Då va det kärlek han gav dig ellerhur, för annars hade du inte börjat älska han eller har jag fel??? Hur har han då kunnat såra dig? Hur kan du då hata han för de han gjort och gå runt och skära dig eller deppa. Har du frågat dig själv om du gett något tillbaka..


Vad gjorde dig lyckligast när du va med han? Va de inte av hans fina ord, av den kärlek han gav dig som du blev “den lyckligaste tjejen i världen”? VAD GAV DU TILLBAKA??

Du kanske tror att du gav han kärlek men, tänk igenom allt hade han lämnat dig om du hade gett han kärlek? Hur kan du gå runt o sura och leka sårad när de va du som gjorde att det blev som det är..

Killar har också känslor och dom står ut så jävla mycket och har sån tålamod att det inte är sant men till sist får dom NOG. De räcker de går över gränsen, den tiden då han lämnar dig.. Och detta gör han säkert för ditt eget bästa och för hans.

Du njöt av den kärleken du fick av han, men lyssnade du någon gång på vad han ville? På det han begärde av dig? På hur han ville ha det? Gjorde du allt för honom. Gav du det han ville ha av dig? Om inte hur kan du gå runt och hata han nu? När det ända du fått av han va kärlek och lycka o det ända han fått av dig va …. Inget !!!.. Har du någon gång tänk på att göra allt för att ha kvar han, för att han aldrig ska lämna dig.? För att ni två ska bli ett? Lärde du känna hans svagheter, hans känslor, hans inre, hans brister?

Nu när du tänkt efter gjorde du han någon gång lycklig?? Svek du honom??
Neej de kan du väl inte ha gjort.. Du älskade honom så jävla mycket att du kunde dö för honom och nu går du runt och hatar han o är “sårad?. Du gjorde allt för han att de ända du ville ha av han va kärlek och att se han lycklig.. SJÄLVISK…


Men nu när du säger detta hur kan du hata han? Hur kan du va sårad om de ända han gjort är att gå sin väg hitta sin rätta prinsessa den som ger han all kärlek han behöver den som gör han lycklig, hon som vet när han mår som värst utan att han ens visar det.


Han ville ditt bästa först och främst för han kunde inte gå runt och lura sig själv att han hade det bra när han ger dig all kärlek o inte får nått tillbaka., sen ville han säkert sitt eget bästa också då han lämnade dig och gick vidare..


Det jag vill ha sagt efter detta är den killen du älskar, älskade. Din första kärlek som du inte har kvar nu de ända du kan göra är att önska han all lycka i världen och att han hittar en prinsessa där ute som kan ge han det du inte kunde. Att han alltid har det bra och är den lyckligaste personen i världen..


För jag själv önskar dig all lycka och glädje all kärlek av den du är bredvid nu.. Vet du varför, för jag älskar dig och kommer alltid att göra det och därför vill jag ditt bästa.. Och för andra gången har ALDRIG blivet sårad eller ens haft någon... <3<3




Ciaoo.. love yaa (K)





                                                                  

Kommentarer
Postat av: Soso*

Walla de e sant vi tänker aldrig på killarnas känslor :/

2010-05-03 @ 20:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0