You Thought You Were Stronger Than That..

Du tar ditt liv med dina egna händer, med din egen vilja du försöker tränga bort din misslycka. Du tror allt fixar sig med några glas och allt är över du är den lyckligaste i världen. Ett bloss och du är i paradiset. Men de du inte vet, de folket runtomkring dig ser. Dit du håller på att gå. Den vägen du väljer det är helvetet.. Men det är inte konstigt att du följer den vägen du ser ju inte helvetet framför dig utan du ser bara paradiset framför dig nu men när du faller ner.. Då märker du att du fallet ner i helvetet för gott. Det är dit alla droger all sprit, dit alla grymma grejerna tog dig.

Att det inte fanns någon där som väckte dig. Någon som gav dig råd, som stod vid din sida gav dig stöd och hjälpte dig är inte ditt fel.. Men att du valde fel umgänge, att du tog fel väg, att du ville vara i centrum beror en hel del på dig själv. Ibland vet man inte vad som är rätt och fel förens man gått igenom det. Vissa får hjälp och kan slingra sig ut från sitt missbruk, vissa vill inte utan mår bra av att leva med det, andra dör ut av all sorg, depression, missbruk och hat man har i sig. Alla människor är inte sig lika vissa klara av svåra situationer andra är inte lika starka att klara av det minsta lilla. Missbruket tar dig ifrån dina föräldrar, vänner och fiender. Den tar dig ifrån din värld. Tar dig ifrån dina svåra situationer det är kul i början men den tar dig till en svårare situation i slutändan. Du lever för stunden och tänker inte på din framtid.. Tänker inte på hur alla runtomkring dig mår av att se dig vissna. Man blir så maktlös man kan ge bort hela sitt liv hela sin värld för drogens skull. Du lider och alla ser det men de ända du försöker göra är att dölja det. Det är svårt de går inte att dölja den smärtan du har i dig. De går inte att dölja  nått för dina ögon säger allt.

Drogen tog du för skojs skull, du ville visa att du kan. Att du vågar. Du trodde du va starkare än själva drogen. Men lite gräs fick dig att falla. De vita pulvret blåste iväg dig innan du han sniffa upp det eller ens blåsa iväg det och ta din rätta väg. Nu står du här framför din mor med tårarna rinnande över kinden faller ner på knä och ber om ursäkt om allt.. Vad är det hon ska förlåta? Vad är det hon kan göra? Du lider och hon är helt maktlös hon har ingen styrka till att dra dig ifrån drogens värld, om du själv inte vill ta det steget och om du själv inte blir starkare än drogen…

when i die don´t cry just look at the sky and say good byeOneLoveOneChanceOneLife...

Tidigt på morgonen vad får mig att tänka på allt just nu?? Okej att tänka på dig har ingen viss tid utan de finns här dygnet runt varje dag .. Men iaf inte de jag skulle skriva om. Går det att älska på nytt? Finns de någon chans i världen att man kan börja om med någon ny? Hur kan folket där ute varje dag byta till någon ny och börja om den kärleken man hade till någon annan till den nya? De är helt olika kärleks signaler till den nya. De måste det vara eller?

Jag förstår mig inte på människor som byter från den ena till den andra? Själv hade jag aldrig kunnat älska någon på nytt.. Hade inte velat och inte heller kunnat se någon annan i den platsen jag drömde om dig med.. Hade inte kunnat finna några ord att säga till den nya? Några ord som betyder nått, hade heller inte kunnat använda samma ord för då hade jag blivet påmind om och om igen. Hade heller inte velat bli kallad massa olika ord för dom ville jag bara bli kallad av den första och förmodligen i mina ögon, mitt hjärta den sista kärleken..

Är det äkta kärlek man ger, är det de starka bandet man har, är det lätt att kunna dö för den nya man börjar älska? Hur lätt är det att börja älska på nytt?? De verkar vara lätt när man går runt på stan och ser folk med en ny partner varje dag.. Är de så lätt som det ser ut att va?? Hehe inte i mina ögon tyvärr ni ser bara helt sjuka ut som lurar er själva antingen är de sällskap ni håller varandra eller så för skojs skull de handlar inte om kärlek för hade det handlat om kärlek hade de hållit redan hos den första ni hade kämpat för ni älskade varandra ni hade krigat för er kärlek hade visat världen att ni två är gjorda för varandra och ingen/inget kan skilja er åt inte heller döden..


                                             


Michael jacksson<3
And baby through the years
even when were old and gray
i will love you more each day
cause you will always be the lady in my life...


                                                        

Soso<3Kärleken är så vacker och underbar.
Alla som säger att kärlek är skit vet antigen inget om
kärlek eller har blivit sårade/krossade, men det kallar jag inte för kärlek..
det är bara falskhet. Kärlek är allt det fina i livet.
Man kan ha kärlek för sin familj, sin vän eller sin kille.
Det finns överallt runtomkring oss.
Men den bästa kärleken är mellan en tjej och kille som älskar varandra!
Många jag känner har det svårt p.g.a. att föräldrarna som tänker mycke
på traditioner och kulturer, och därför får vi inte ta vem vi vill..
Kärleken är blind den ser ingen ålder, hudfärg eller etniskbakgrund, det är
det våra föräldrar inte förstår :/ Så länge han är muslim why not?
Gud har inte förbjudit oss att ta en från ett annat land!
Alla vi är människor och har samma värde i guds ögon, så länge man har samma religion.
Varför inte blanda oss med andra traditioner och kulturer?
Man är uppväxt med samma kultur hela livet, varför inte pröva på nya?
Muhammed (SAW) hade många fruar, de flesta av dem var
från andra länder och hade andra religioner. Han ville föra samman alla muslimer.
Vi är alla ett så varför ska vi se ner på folk från andra länder?!
Men detta kommer våra föräldrar aldrig förstå, de bara tänker
på all skitsnack folk säger, det hatar jag mest!
Man ska aldrig bry sig om vad folk säger så länge du vet att det du gör är rätt!
ONLY GOD CAN JUDGE US
<3Jag har en plastsyster. hon är så underbar.
Har känt henne i 19 år.. en riktig barndomsvän!
Älskar henne så mycke att jag inte kan kalla henne för vän/kompis utan syster!
Vad som än händer mellan oss så har du alltid din plats i mitt hjärta. glöm aldrig det!
Hon är snäll. vacker. underbar, smart, har ett hjärta av diamant och mycke mer..
Hon är en vän alla önskar sig.
Så många minnen vi har tsm. Minns du när vi skar våra händer och bytte blod
med varandra för att vi skulle bli riktiga systrar? Minns du arab vs alban sidan?
Minns du när vi alla samlades vid de bänkarna framför våra trappor när vi satt
o diskutera som kvinnor.. Saknar den tiden riktigt mycke..
Älskar dig mest Nora min underbara plastsyster<3
                                            

                                                                                               Soso gästbloggare!!!
                                             


I Stay On The Sidewalk So I Don´t Get Hurt

Du har blivet, du är och kommer vara min första och sista kärlek. Att fastna i en värld där du finns är mer värt än att ha tre hela liv i denna världen. Är helt beroende av dig av din doft, dina ögon och ditt leende. När jag ser dig i ögonen blir helt förtrollad sjunker ner i dina ögon och drömmer mig bort i din värld. Att höra din röst lyser upp min dag. Men tanken att bli din för alltid, förföljer mig varje dag. Att leva med dig ett lyckligt liv, att finnas vid din sida i de goda och de onda. Jag behöver dig i mitt liv.. Hur långt ifrån du än är så finns du ändå här. Men att inte finnas alls, då kan ja säga att då existerar inte ja heller i denna världen.. Kan bara se mitt liv rakt fram där du finns med, med mig eller långt ifrån men ändå nära på ett sätt.. Går inte att tänka mig någon annan i din plats.. 

                                
    
        


fight for something that deserves it ..

Att kämpa för nått och sedan få det man slitet för är värt det, men att kämpa för ingenting för något du vet att du aldrig kommer fram till är bara slöseri med tid,. du har stora förhoppningar, vill lyckas men inser att de du kämpar för är luft.. Du kan kämpa i resten av ditt liv tills döden och sedan har ditt liv spenderats på att få de du kämpat för. Men att inte få det. Då kan ja säga dig att ditt liv har varit meningslöst. De va inte värt all tid man lagt ner. Innan man lägger ner sin tid på massa onödiga saker tänk efter om det är värt det..


Själv lägger jag ner en hel del tid på saker jag vet inte kommer komma någonstans. Men det är värt att försöka.. Men de går en gräns och då den gränsen kommer så är det över har du inte fått de du kämpar för kan du lika bra ge upp. Du har försökt i alla fall och lagt ner en hel del tid som varit värt ett försök.


Ingen ork kvar, alla deppiga dagar, alla tårar ja släppt för dig. Kommer allt vara värt de jag vill komma fram till. Orkar inte mer vill ge upp. Jag vet att jag bör ge upp för de jag vill komma fram till är omöjligt. Ibland är det svårt att veta om en sak är värd att kämpa för.. Är det verkligen värt det?? Kan inte leva utan dig, så det är nog värt det... 

         


I wanna be with you, gotta be with you, need to be with you

I got a question for ya
See I already know the answer
But still I wanna ask you
Would you lie? (no)
Make me cry? (no)
Do somethin' behind my back and then try to cover it up?
Well, neither would I, baby
My love is only your love (yes)
I'll be faithful (yes)
I'm for real (yes)
And with us you'll always know the deal
We've been...
                  
                       
       


Don´t say you love me unless u mean it cuz i might do some crazy like belive it

Tre små ord lätt att säga men svårt att mena. Har dom någon betydelse för dig? Säg aldrig dom tre små orden om du inte menar det. Om dom inte kommer från hjärtat. För personen som lyssnar på dom orden kan verkligen flyga av tre små ord men att du sedan inte menar det, blir de svart och den ser inget mer och flyger rätt in i väggen. Du är inte skyldig att säga de om du inte menar det. Bättre att inte säga det än att säga de och inte mena det. Säg när du är redo och dom verkligen kommer från hjärtat.

Jag tror på dig, jag tror på dina ord. Men är rädd att jag tror fel. Tror jag fel? Rädd att flyga rätt in i väggen av att inse att de inte är sant.

Svårt och tro på folk men har en känsla av att ja kan tro på dig. För hade jag inte det hade jag fått signaler direkt.. jag älskar dig och menar det djupt från hjärtat.
                                           


Sometimes I Look Back And I Wonder How Would My Life Look Like If You Were Here With Me

 

Hade inte varit den jag är idag.. Ett liv med dig hade varit som ett liv i paradiset. Att leva med personen man älskar. personen som lyser upp din dag är obeskrivlig. Dina svarta dagar suddas bort dom existerar inte och har aldrig existerat eftersom just nu ligger du i hans famn i all framtid, han är ditt skydd låter inte en insekt komma i närheten av dig. Gör allt för din skull eftersom du ger han den kärleken han behöver utan dig hade han inte kunnat behandla dig så som han gör och ge dig den kärleken du behöver. Kärlek handlar om att ge och ta. Två personer förvandlas till ett.


Ett liv med dig, kan min dröm bli sann jag vill leva lyckligt med dig nu och för alltid. allt jag vill ha det är en framtid med dig. Du hade varit hela min värld, allt ja har och allt som finns för mig. Vi två mot världen. Vi besegrar allt och går vidare. För du fick mig att falla. Falla ner på knä för dig för du kommer va den personen jag ser upp till, min förebild mitt skydd och min älskade prins. Dig vill ja dela allt med. Min sorg o min glädje för det är dig jag älskar.Hade kunnat byta ut hela världen med den underbara känslan jag får när jag är med dig i din närhet och i din famn.


Känns ensamt bör vakna upp tänker på dig och fäller en tår medans ja rycks bort från drömmen och sitter här i verklighetens värld.
Sanningen svider…


                                                     

                                                                      
                                                                       

Allt vi behöver är kärlek♥

Blundar och kommer in i en dröm, där all lycka och glädje dansar runt. Kan inte se nått svart, går inte att se någon sorg. Försöker leta mig fram till något dåligt något misslyckat men allt är bara för perfekt. Ja tar ett steg till, fram kollar in i ett hörn där längst inne sitter en liten flicka i mörkret ihop krympt och försöker gömma sig, försöker gömma sin sorg.. Går fram till henne ser tårarna rinna ner för kinden, hon är helt dränkt i sina tårar sin sorg och all sin misslycka. Hon försöker dölja men de funkar inte, de går inte att dölja den sorgen bland all lycka. För så fort vi ser nått annorlunda bland de vanliga kan vi inte motstå det.


Hon höjer huvudet för en sekund och sänker det lika snabbt, vill inte synas vill inte finnas. Önskade att jorden gick under och att hon aldrig skulle existera. Ja tar min hand under hennes haka och höjer hennes huvud ser henne i ögonen. Glittrande små ögon fastän hon gråtit tills hennes tårar torkat ut glittrar hennes ögon som inga andra gjort. Hennes ansikte skiner, ja nästan bländas av de ljuset som möter mig när ja ser på henne. Hon är så liten och så vacker. Ja ler mot henne och pussar henne på pannan, ser hennes leende hur de lyser upp hela rummet hur glädjen i henne syns. Denna flickan fick inte den lilla kärleken hon behövde. Bara ett leende kan få någon att älska världen. Ett ord kan få henne att dansa på rosor. Att bara se någon i ögonen kan betyda mer än hela världen. Då man känner att man existerar någon har sett mig. Det finns nån som vet att jag finns…


                                               


Once A Good Girl Gone Bad She's Gone Forever

Lika sant som de är sagt. Så fort en tjej gör ett misstag så är det ett ärr för livet. Alla gör vi misstag och lär oss av dom. Så fort man ser en tjej med någon kille eller en tjej som gjort något fel så vet hela världen om att den tjejen är en dålig tjej fastän hon bara gjort nått litet fel.. Och neej ingen glömmer nått som den mannen som fes i moskén. Haha ingen glömde det.. Fastän tjejen rättar sitt fel och människorna ser henne på ett bättre sätt så är hon fortfarande den dåliga tjejen. Den tjejen som gjort nått fel.. VEM FAN är det som inte gör nått misstag alls? Vem är så jävla perfekt? Ouff de värsta ja vet är blattekärringar som babblar som fään.. Det är lätt att förlåta men svårt att glömma de är sant men wtf sålänge du ser att tjejen är en bra tjej nu vad får dig att komma ihåg hennes förflutna vi människor har för många fördomar att vi en dag kommer sprängas.

Fastän man ibland inte menar det o blir “arg” så kan hennes förflutna komma ut från din mun och såra henne.. Det betyder att dina fördomar finns kvar att den svåra gränsen finns kvar, att du fortfarande ser hennes på ett annat sätt än det goda.

Men frågan är varför är det inte samma sak med killar? Är vi inte samma människor med olika kön bara?? Men könen har en stor betydelse här i världen. Jag själv kan skilja på dom. Och tänker som bönder ibland. vi är olika dom är killar och vi tjejer därför ska vi ha olika rättigheter här i världen. Inte alla som tycker så men iaf..

Gör en kille ett fel äsch de är glömt imorgon eller så är han en man, han klarar av att gå igenom sina problem och fortfarande stå på benen eller så är han värsta cool.. Wtf här skiljer jag inte på killar och tjejer. Varför ska de ryktas om en tjej när en kille gjort exakt samma fel?

Det kanske är som den rosen.. Tjejen kanske är plockad redan när hon gjort de lilla misstaget? Och då vissnar hon och är död.. Hon är inte värd nått mer? Men vänta de bara nått jävla litet fel man kan inte gå efter den röda tråden i resten av livet helt exakt utan att ramla ner en eller två gånger?                                                      

RSS 2.0