OneLoveOneChanceOneLife...

Tidigt på morgonen vad får mig att tänka på allt just nu?? Okej att tänka på dig har ingen viss tid utan de finns här dygnet runt varje dag .. Men iaf inte de jag skulle skriva om. Går det att älska på nytt? Finns de någon chans i världen att man kan börja om med någon ny? Hur kan folket där ute varje dag byta till någon ny och börja om den kärleken man hade till någon annan till den nya? De är helt olika kärleks signaler till den nya. De måste det vara eller?

Jag förstår mig inte på människor som byter från den ena till den andra? Själv hade jag aldrig kunnat älska någon på nytt.. Hade inte velat och inte heller kunnat se någon annan i den platsen jag drömde om dig med.. Hade inte kunnat finna några ord att säga till den nya? Några ord som betyder nått, hade heller inte kunnat använda samma ord för då hade jag blivet påmind om och om igen. Hade heller inte velat bli kallad massa olika ord för dom ville jag bara bli kallad av den första och förmodligen i mina ögon, mitt hjärta den sista kärleken..

Är det äkta kärlek man ger, är det de starka bandet man har, är det lätt att kunna dö för den nya man börjar älska? Hur lätt är det att börja älska på nytt?? De verkar vara lätt när man går runt på stan och ser folk med en ny partner varje dag.. Är de så lätt som det ser ut att va?? Hehe inte i mina ögon tyvärr ni ser bara helt sjuka ut som lurar er själva antingen är de sällskap ni håller varandra eller så för skojs skull de handlar inte om kärlek för hade det handlat om kärlek hade de hållit redan hos den första ni hade kämpat för ni älskade varandra ni hade krigat för er kärlek hade visat världen att ni två är gjorda för varandra och ingen/inget kan skilja er åt inte heller döden..


                                             


Kommentarer
Postat av: hedool

gumman de där är kidstuff. byta msn namn (L) Amir(L) sen hans bror (L) Omar(L) nästa vecka. fuuuuck e de . de där är inte kärlek. kärlek innebär inte endast älska utan sakna också när personen försvinner.

de du går igenomd e är kärlek. att du känner den även när han inte är där, att du har ögon för bara han när du inte ens ser honom.

så äre med dagens människor, var glad att du är dagens ängel .

2010-06-27 @ 11:50:53
URL: http://hedool.blogg.se/
Postat av: Baraa

Många människor förlorar den dom älskar på olika sätt vissa säger nej walla ja kommer inte bli kär en annan andra glömmer än o går vidare...men efter flera år så kan man hitta någon ny eh dt kan göra ont att få minnen tillbaka från den förra men i slutet så kommer den att älska han/hon lika mycket som den föra o kannse mer...

2010-06-27 @ 19:14:00
Postat av: N*

men har man samma starka kärleksband??.. kanske lite svårt att älska som den första kärleken.. man älskar varje människa utifrån varje individs personlighet..

2010-06-27 @ 22:44:57
Postat av: jojo

man växer ifrån varandra och kommer på vilken idiot han är. Blir kär igen tills man märker att han inte heller är rätt.

2010-06-27 @ 23:59:40
Postat av: Baraa

kannse är lite svårt men man kommer att komma över det och kannse börjar gilla den perssonen mer än den första..

2010-06-28 @ 18:11:37
Postat av: N*

koma över? aa njaeee nej man glömmer aldrig första kärleken.. man kan få små känslor för den nya men inte lika starka..

2010-06-28 @ 22:43:33
Postat av: baraa

ja mena inte att man skulle glömma..man glömmer aldrig någon som man har älskar skit mycket.. men ibland är det så att man brukar få starka känslor för den nya också ... och ibland inte..

2010-06-29 @ 12:23:05
Postat av: N*

vem är du?? man kan få starka känslor kanske,, vissa har det lättare vissa inte.. vissa tar det seriöst vissa inte..

2010-06-29 @ 12:56:31
Postat av: baraa

en tjej.. ah walla det är olika för olika perssoner

2010-07-17 @ 15:23:47
Postat av: N*

jojo varför är han en idiot?? för att man lämnar varandra behöver de inte betyda att killen är en idiot?? typiskt oss tjejer..

2010-08-05 @ 09:20:37
URL: http://blacklovee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0