You Thought You Were Stronger Than That..

Du tar ditt liv med dina egna händer, med din egen vilja du försöker tränga bort din misslycka. Du tror allt fixar sig med några glas och allt är över du är den lyckligaste i världen. Ett bloss och du är i paradiset. Men de du inte vet, de folket runtomkring dig ser. Dit du håller på att gå. Den vägen du väljer det är helvetet.. Men det är inte konstigt att du följer den vägen du ser ju inte helvetet framför dig utan du ser bara paradiset framför dig nu men när du faller ner.. Då märker du att du fallet ner i helvetet för gott. Det är dit alla droger all sprit, dit alla grymma grejerna tog dig.

Att det inte fanns någon där som väckte dig. Någon som gav dig råd, som stod vid din sida gav dig stöd och hjälpte dig är inte ditt fel.. Men att du valde fel umgänge, att du tog fel väg, att du ville vara i centrum beror en hel del på dig själv. Ibland vet man inte vad som är rätt och fel förens man gått igenom det. Vissa får hjälp och kan slingra sig ut från sitt missbruk, vissa vill inte utan mår bra av att leva med det, andra dör ut av all sorg, depression, missbruk och hat man har i sig. Alla människor är inte sig lika vissa klara av svåra situationer andra är inte lika starka att klara av det minsta lilla. Missbruket tar dig ifrån dina föräldrar, vänner och fiender. Den tar dig ifrån din värld. Tar dig ifrån dina svåra situationer det är kul i början men den tar dig till en svårare situation i slutändan. Du lever för stunden och tänker inte på din framtid.. Tänker inte på hur alla runtomkring dig mår av att se dig vissna. Man blir så maktlös man kan ge bort hela sitt liv hela sin värld för drogens skull. Du lider och alla ser det men de ända du försöker göra är att dölja det. Det är svårt de går inte att dölja den smärtan du har i dig. De går inte att dölja  nått för dina ögon säger allt.

Drogen tog du för skojs skull, du ville visa att du kan. Att du vågar. Du trodde du va starkare än själva drogen. Men lite gräs fick dig att falla. De vita pulvret blåste iväg dig innan du han sniffa upp det eller ens blåsa iväg det och ta din rätta väg. Nu står du här framför din mor med tårarna rinnande över kinden faller ner på knä och ber om ursäkt om allt.. Vad är det hon ska förlåta? Vad är det hon kan göra? Du lider och hon är helt maktlös hon har ingen styrka till att dra dig ifrån drogens värld, om du själv inte vill ta det steget och om du själv inte blir starkare än drogen…





when i die don´t cry just look at the sky and say good bye



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0