I really need to wake up from my dream...

Aaa måste vakna upp de är en dröm men hur vaknar jag upp vännen?.. E det så enkelt? Tror inte du hade velat vakna upp, du hade hellre somnat in med drömmen än att vakna.. För just nu känns det att ja hellre hade kunnat somna in med en lycklig dröm än att vakna upp i en sorglig verklighet.



Det är inte så lätt som du tror. Det är mycket lättare att prata än att göra det. Kan lida i evigheter i verkligheten men ändå så har jag min dröm som en tröst skiter i vad folket säger o vad ni tycker, för detta e jag o det är såhär ja tänker o tycker. Såhär jag vill leva om en dröm inte blir verklig så kan den likbara finnas där bara. Sorgligt men sant skiter fullständigt i folkets ord och hur ni ser det.


Hur mycket du än går vidare försöker glömma, ignorera, vad det än är de funkar inte. Försök men de gör bara saken värre, Så tar inte den risken. Aldrig vill heller inte för hade aldrig velat höra dom tre orden av någon annan mer än han. Saken är går du vidare försöker glömma och något händer o du påminns igen så faller du i bitar för alltid…


- Sanningen svider… det är sant.. Och den finns alltid där men vad gör man går vidare med sanningen.. Men svårt att glömma.. Att älska en person högst upp i denna jord, är inte så enkelt att bara glömma o gå vidare, sann kärlek går inte att döljas, sorgen för dig försöker jag gömma, det funkar inte för det är dig jag vill ha. Jag vet att tills sist kommer jag gå runt med sorg och smärta men att ta vara på tiden som finns är inget fel. Det är värt det sedan om man går runt med sorg i resten av livet so what? Tror aldrig jag kommer glömma han fastän jag kommer ha en annan i mitt liv och ingen kommer ta hans dyrbara plats i mitt hjärta eller på denna jord…


Jag vill öppna mina ögon o se dig.
Se dig le mot mig så de kunde lysa upp min dag.

I have my dream as a consolation

Dead & Gone...


I'm not selfish,I just want you for myself babee...




Mosh Ananiya:

7awel tekhtar beeni w benha 7awel 7awel
la7san tezlemni w tezlemha 7awel 7awel
khally fe albak wa7da w bas wa7da wa7da
3alashan te2dar beeha t7es 7eb wahda


ama law e7na m3k letneen
enta mafeesh 3andak albein
3alashan beya w beeha t7es


ana mosh ananeya ananeya ananeya
ana 3ayzak leya lwa7dy
ana mosh ananeya ananeya ananeya
ana momken asibkou w amshy
arrar teb2a ma3aha w ella ma3aya


Samir Sfeir
la2 ma7asalsh w kol dah kedb
ana men b3dk 3omry ma7eb
mahma t2ouly wmahma t3eedy
enti le w7dk gowa el alb
ew3y t2ouli kalam mosh sa7
la ya 7ayati kalam mosh sa7


enta 3ayeshli w 3ayesh beeha 3ayesh 3ayesh
nossak leya w nossak leeha 3ayesh 3ayesh
kedb 3alaya w kedb 3liha kedba kedba
la bterdini wala bterdiha s3b a7es


2asem albak leih nossein
ma 3ashan keda ma7nsh 7aseen
la ana wala heya hanerda be noss


ana mosh ananeya ananeya ananeya
ana 3ayzak leya lwa7dy
ana mosh ananeya ananeya ananeya
ana momken asibkou w amshy
arrar teb2a ma3aha w ella ma3aya


Forgive me if I love you like i do<3

if you really love him, never give up

Never give up if you still wanna try
Never dry your tears if you still wanna cry
Never settle the answers if you still know
Never say you dont miss him if you cant let him go



alicia keys- try sleeping with a broken herat
Have you ever tried to sleeping with a broken heart?
well you could try sleeping in my bed.
Lonely
Own me
nobody ever shut it down like you







good night sweetheart <3 mwah

i still remember every whispered word babe♥

I hate goodbyes. i hate these tears in my eyes. i hate myself for the way i feel about you everytime. ive had enough. im sick of whishing you were around me.. every day, every night. its way too much. i hate you, but I lie, I love you ,how hard I try to suppress it...

Hatar det verkligen försöker, men de för svårt. saknar för mycket men vad gör det? inget liksom ingen förändring? varför finns saknad egentligen? varför finns ordet hejdå överhuvudtaget?? hade det inte varit lättare om alla fanns i samma ställe? klart ibland behöver man ensamheten men vad gör dom andra som behöver den personen bredvid sig? Asså de helt komplicerat man saknar för mycket när man äntligen har den personen bredvid sig så saknar man fortfarande.. Saknaden tar aldrig slut… är den personen du saknar bredvid dig också så är man rädd att förlora han/hon.. Man vet aldrig när det tar slut.. När tiden tsm är över.. Allt går så snabbt? Vart är vi påväg egentligen? Det är så tomt och man känner verkligen ensamheten när saknaden kommer fram, man kan sitta o tänka i timmar utan att märka att det ens gått en sekund.

Ordet hejdå kan svida, det känns verkligen i hjärtat. Man vet aldrig om ordet hej kommer sägas igen? Hatar verkligen allt som har med adjö, hejdå, vi ses, att göra får sån ångest av dom orden.


Ciao miss u and love u babee..♥





jlo- all i have





It's such a shame but I'm leaving
Cant take the way you're mistreating me
And its crazy but oh baby
It don't matta whatever dont phase me

I don't believe you wanna leave like this
I don't believe I just had my last real kiss
I do believe we'll laugh and reminise
Wait a minute don't bounce baby
Lets talk about this

Well im bouncing and I'm out son
I gotta leave you alone


Only allah can judge us...

Har velat se en film som heter soraya m ett tag nu. Och det handlar om en tjej som blir misstänkt för att ha varit otrogen mot sin man och blir stenkastad. Vill inte se den längre eftersom många har berättat om den och ja kan händelsen utantill verkar det som och det jag inte fattar är att hennes man “misstänker” henne att hon e otrogen och får hennes pappa, mannen hon “varit” otrogen med och en annan man att vittna att hon varit otrogen. Men det ja inte fattade va att hur kan någon vittna när de inte sett det? Det är det ja satt och diskuterade med mina päron hur kan stenkastning stå med i koranen om det står i koranen att en människa inte får ta en annan människas liv? Only allah can jude us? Och jag var emot dom och skulle leka smart som alltid hehe, men som ja fått höra nu är stenkastning lagligt endast när FYRA personer sett hela händelsen mellan en man och en kvinna, och inte bara att de sett kvinnan och mannen i ett rum eller sova i en säng utan ALLTALLT hoppas ni fattar? Och om man tänker efter är det helt omöjligt, när kan det hända? Okej som ja alltid brukar säga inget är omöjligt men denna händelsen är omöjlig eller inte omöjlig men ja kan tippa på att kanske 2 sett en sådan händelse samtidigt men vafan 4? Och det jag menar nu är att stenkastning i några länder har blivet en vana som hedersmord? Yani allt handlar om kultur nuförtiden. Ska det handla om religion och om man går efter koranen så ska 4 personer kunna vittna att de verkligen sett hela händelsen för att en stenkastning ska accepteras..







Why???

Hatar det verkligen..

varför måste det vara såhär? varför måste allt vara som alla andra säger? kan de inte bara vara annorlunda eller som man själv vill?? måste det alltid finnas någon som ska komma med sin åsikt eller som ska försöka styra själv eller ens hindra något som händer? styr ditt eget val säger ja bara, ha dina åsikter för dig själv.. tänk att inte kunna tycka,tänka, styra eller ens att ha ett eget val? asså kan ställa 100 frågor där svaren inte kretsar kring de realistiska.
det jag menar  e varför vara rädd för att säga sin menning? varför vara rädd att tycka och tänka? har ett svar och det är inte att man är rädd utan de säger sig själv man vill inte förstöra allt man vill gå den rätta vägen som alla andra gör. för tar man ett ända fel steg så går det åt skogen, då blir du världens sysselsättning där du kommer med i Al Jazira.. och nej tack man riskerar inte sitt liv.. man riskerar inte att förstöra allt när ens föräldrar har försökt bygga upp det i flera år.. fastän man verkligen vill men det kommer en dag då man gör det om det verkligen behövs, och det är aldrig fel att säga sin mening sen om det är okej så why not.. då vet du ju att det är okej att du inte tar ett fel steg och att du inte behöver vara med i Aljazira.

det ja vill komma fram till är att inget är omöjligt vill man så går det men det tar sin tid. och ingen människa i världen ska hindra dig från att ta dina steg framåt eller att styra ditt liv vare sig din närmaste vän tycker det eller din syster. tar du det steget gör du det omöjliga möjligt så finns de säkert någon som står vid din sida och dom som inte gör det move on.. där fick du reda på deras riktiga sida...

Ciao...



visste inte värdet av mitt hjärta innan jag älskade dig...





Do you remember, girl, I was the one who gave you your first kiss
Cause I remember, girl, I was the one who said put your lips like this
Even before all the fame and people screamin your name
Girl, I was there and you were my baby...



Yes, I remember, boy, cause after we kissed
I can only think about you're lips
Yes, I remember, boy, the moment I knew
You were the one I could spend my life with
Even before all the fame and people screamin your name
I was there and you were my baby

love u...






I thought it was the end of you and me♥





på bara några sekunder kan man känna att man går under, går i bitar att allt e över,, man kan få 100 tankar i huvudet utan att ha tänkt efter.. trodde det va över att det är här allt tar slut.. att ja borde glömma allt och gå vidare.. en sån känsla är bara för hemsk, käns som att någon sticker en kniv rakt in i hjärtat på dig och vrider den..


I thought it was over




If you want my future, you better forget my past.





Saknaden är stor...

Saknar för mycket att de gör ont. Tänker på dig varje minut, saknaden av dig verkar aldrig ta slut.
Dag efter Dag skriker mitt hjärta efter dig och ja önskar du va hos mig.
Saknaden av dig är så stor, känns som att vänta på vintern i sahara öknen.

kärlek till dig min älskade du är min evighet och mitt hopp,ja älskar dig..




varje natt kan jag inte sova
varje tanke jag tänker
frivilligt som ofrivilligt
stavas likadant
TIGER/ FAMILJEN
det är så mycket tankar i skallen
som forsar ur mina ögon
i form av tårar



Missing someone isn´t abort how long it´s been since you´ve seen them last,, or the amount of time since you last talked. Its abort that very moment When your doing something and you wish that they were right there with you...;/♥






Don´t say you love me unless you mean it cuz i might do some crazy like believe it


Love isn't easy
Love isn't fare
I love you, but you don't care












 De e försent????

Hon älskade någon så högt på jorden.

Någon som aldrig sa dem tre små orden.

Hon ville alltid i hans närhet vara.

Han brydde sig inte ignorerade henne bara.

Hon står på vägen och tänker på sin vän.

En bil kommer och hon tänker aldrig mer igen.

Han står vid hennes grav med en ros som är röd.

Ja nu är hon borta nu är hon död.

Han viskar tyst dem tre små orden.

Men nu är hon inte kvar på jorden...

 




...

Att vara muslim är att bära enorm styrka och vara

att vara beväpnad med kunskap, att kunna hålla

ihop och bära respekt.

Att vara muslim är att ha mål i livet  skapa kärlek och

harmoni, men det man  mest har undrat över är att när en nunna

täcker sig från top till tå så blir hon respekterad för att

hon har tillgivit sig till Gud, men när en muslimsk kvinna

gör det "är hon förtryckt". När en jude har skägg är han en

trogen jude. Men när en muslim har skägg så är han extremist

eller terrorist. När en kvinna i västvärlden stannar hemma

och tar hand om hemmet och barnen så offrar hon sig själv och

gör ett bra hushåll. Men när en muslimsk kvinna gör det så

måste hon "bli räddad". När ett barn ägnar sig åt ett ämne är

han potentiell. Men när ett barn ägnar sig åt Islam så är han

"HOPPLÖS". När en kristen eller jude mördar någon då går

människan till rättegång. Men när en muslim mördar någon så

är det inte han som går till rättegång utan det är Islam som

går till rättegång. Men trots detta så är ändå Islam den

största växande religionen just nu. Och samma med Kristna

folket. Vi är samma folk med samma blod. Vi ska visa varandra respekt.


RSS 2.0