dear mamii <3

       morsdag!! svårt när man ska följa olika nationaliteter. ena dagen följer man araberna andra turkarna och idag svenskar. hela världen bör ha en speciell dag för alla mammor i världen. än en gång säger jag grattis till alla mammor där ute utan er hade vi inte funnits idag, ni är vår lycka och våra ögonsten.. jag älskar dig mamii <3<3


Ison & Fille - Le För Mig

tack för livet du gett mig, mer än livet du gett mig
så mycket mer tack för allting du gett mig
lett mig rätt då jag hamnat snett
fått mig å se på saker på ett annat sätt
gjorde män av oss helt på egen hand
gav mig en rik barndom fast inte sedlar fanns
vart e baba nånstans? vi frågar dig fett
men han behövdes meige, ma' du var båda i ett
gav mig trygghet då ångest fångade mig
höll du om mig, å sa "allt kommer bli okej"
fanns alltid där för lysa upp min värld
å jag vill lysa upp din å ge dig allt du e värd
mami, vill ge dig allt du förtjänar å ha
för efter allting som vart du förtjänar å må bra
vill se dig vara glad, inget mer än det
du mitt hjärta mama, vill bara se dig le


mama le för mig, som du slet för mig
vill att du ska vara stolt när du ser på mig
mama le för mig, fast ditt liv vart hårt
å du gav upp ditt för att ge oss vårt


en ängel blev född
nerskickad från himlen men då på den tiden
förstod inte ditt värde, allt du skulle åstadkomma
du behöll ditt sken av när tiden blev hårda
drottning, aa jag kallar dig för det
vill bara se dig le, vill faktiskt inget mer
min idol, min vän, min moder, min fadergestalt
min beskyddare från ont, du e mitt allt
när jag frös, tog du mig in i din famn
och kärleken du gav mig, höll mig varm
du ploga vägen för mig så jag kunde ta mig fram
minsta jag kunde göra var tatuera ditt namn på min arm
så alla kan se vad du betyder för mig
solen i mitt liv, din röst e ljuv musik
jag e den jag e, tack vare dig
till dig världen jag vill ge, för att se dig le


i ett främmande land, med 3 barn du kämpa dig fram
även fast längtan hem sällan försvann
vet att jag felar ibland, men aldrig menat va han
som sårar dig ma', aldrig velat va han
e så tacksam för allt som du gjort för mig
trots allt har du aldrig slutat tro på mig
du e mitt liv, mitt allt, jag hoppas att du vet
du e mitt hjärta mama, vill bara se dig le


ensamstående moder, du är en av miljoner
men spotlighten e på dig
när situationen var som mörkast, kommer ihåg när du brukade säga
"min son allting ordnar sig"
i det här livet har du fått lite, det e mer du förtjänar
men jag är helt säker på din plats i himlen e säkrad
när jag tog mina första steg, var du där
när jag var på väg att göra fel, var du där
du har alltid funnits där, för mig å familjen
å vårt enda jobb nu e se till att du ler hela tiden


finns så mycket jag vill säga, finns så mycket jag vill göra
för att kunna tacka dig
finns så mycket jag vill säga, finns så mycket jag vill göra
för att kunna tacka dig
finns så mycket jag vill säga, finns så mycket jag vill göra
för att kunna tacka dig
vet att det kommer ta tid, jag skyldig dig mitt liv
det här e nåt litet från mig till diglove the life =)

Varför skapa hat när världen redan är full av hat. Varför hata? Vad får ni ut av det? Jag kan också hata men ja menar inte de hatet som betyder att vilja döda. De är mer att inte gilla personen att inte gilla en sak. Hat leder bara till döden. Se er omkring i världen vad är orsaken till de flesta morden? De är säkert all hat man har i sig. Att inte vara nöjd med sig själv och vilja någon annan de onda är ju hemskt. Hat brukar också orsakas av all svartsjuka man har i sig. Hatar man kommer all hat tillbaka så lika bra börja älska livet och älska världen fastän de inte alltid ger dig de bästa..


Hatice- Doyamiyorum???

When you attack black people, they call it racism. When you attack Jewish people, they call it anti-Semitism. When you attack women, they call it sexism. When you attack homosexuality, they call it intolerance. When you attack your country, they call it treason. When you attack a religious sect, they call it hate speec...h. But when you attack the Prophet Muhammad (saw) , they want to call it freedom of speech?!


                                           

it´s real love that´s you don´t know about..

Är rädd för den dagen då allt bara rasar.
Då jag är fast i en mörk och kall värld,
där bara hat och rädsla existerar.
Då jag sitter i ett hörn och gråter å
önskar att jag aldrig blivit född.
När och om den dagen kommer.
Kommer de att bli min sista?

Sällan har jag skådat en manskropp så vacker
Sällan har jag blivit kysst av läppar så mjuka
Sällan har jag blivit rörd av händer så försiktiga
Sällan har jag kännt något sådant som då
Aldrig har jag saknat som jag saknar just nu


                                                     

Dagens ungdomar va??

Euuww säger jag bara.. Har suttit och bläddrat runt läst vissa bloggar helt seriöst jag gillade inte bloggare och gör fortfarande inte det..ja ogillar själva bloggandet om sitt liv,,.. En vän fick mig att fixa denna bloggen visste inte vad ja skulle skriva så ja skriver om allt o inget men i alla fall tbx till bloggarna.. Diggar faktist anaginas blogg typ bara videon hon gör annars läser jag inte de hon gjort om dagarna.. Läste den där fjortisens också blondie skyltdockan kissiee.. Asså fyfäääään va falsk hon är asså när ja typ kollade på några av hennes video så asså oouuuff ville slå sönder henne. Ser jag henne framför mig någon gång jag kommer asså nej kommer inte slå henne lilla nuttiputti HAHAHA ok ni fattar jag gillar inte den tjejen.. iaf stör mig på bloggandet eftersom de bara skriver om deras liv.. Vem bryr sig liksom? Vem bryr sig om vad du gjort om dagarna o vad du ska göra?? Inte ja iaf!! Tror inte någon annan bryr sig heller.. Eller jo kanske de som inte har nått liv och som vill fylla det med andras liv och deras händelser..


Satt o läste en väns blogg från nattstad så kom jag in på en 30 årig kvinnas blogg.. Ok inget fel med 30 åringar som bloggar absolut inte men ta en titt på hennes http://www.nattstad.se/FanFITT?id=877367    den måste ses..

Vad försöker hon komma fram till med hennes bowling klot?? Hon skriver om att kisse bidrog till självmord? Hon kanske gjorde det med hennes blogg och syn på tjejers utseende men vad gör du?? Har du läst din egen blogg?? Har du läst de kommentarer du får?? Äcklas du inte? Fyfaan asså äcklas tjejer inte av de äckliga kommentarer de kan få av de bilder de lägger ut på sig själva där mer än halva kroppen syns?? De ja vill komma fram till är att de kisse har gjort kan du också göra .. Skyll inte på att kisse har bidragit till ett självmord för snart e du en o samma person..


Lammkött?? Du skriver att en tjej ska ha lahmeee (kött) finns många tjejer som inte har bowlingklot och på de sättet får du dom att göra det.. Fixa sig två klot som når upp till hakan. Och som de kanske inte nöjer sig med det och gör mer och mer och till sist inte är nöjda med sig själva och får dåligt självförtroende osv osv och DET KAN OCKSÅ LEDA TILL ATT HON TAR SJÄLVMORD.. Då har du också varit med och bidragit till en ung tjejs död..


Ska du vara en förebild för tjejer? Du är den vuxna människan som små tjejer som vi yngre ser upp till.. Undra varför 11- 12 åringar blir av med sin oskuld när dom inte ens hunnit komma till puberteten jo för såna som du är förebilden.. Asså du kan va en mamma en storasyster en vän.. Ni säger dagens ungdomar ja varför blir dagens ungdomar så som dom är idag?? Har ni vuxna ställt er denna frågan?? De ni som fått oss och bli som vi är idag det är er vi fått allt ifrån..


Jag tror knappast att vi hittat på allt själva.. Vart får ungdomarna allt supande och festande ifrån?? jo från deras föräldrar.. Vad gör föräldrar som ser en kondom med sin 12 åriga dotter?? De ända dom säger är “var försiktig”” HAHAHHAHA asså sjukt walla hahah fråga inte varför ja skrattar??


De ja ville ha sagt så tänk innan du skyller på någon annan,, ja menar inte att kisse gör nått bra men du e inte mycket bättre.. Led oss till en bättre väg och ljusare framtid istället för att visa oss den negativa och smutsiga sidan..                                                        


Mohamad Salla Allahu 3alayhi W Sallam...

Den 20 maj kommer Islams älskade och mest respekterade Profet, Profeten Muhammad (SAW) , att hedras över internet. Det kan vara allt från att skriva något gott om Profeten på din Facebookstatus, skriva något på bloggen eller lägga upp något videoklipp på youtube, listan kan bli lång. Nu har du din chans, gör något för din religion..

varför hedra han på internet? de räcker att man har han som en förebild och hedrar han i de vanliga livet istället för att bara påminnas om han idag o på internet. de jag menar är att man ska hedra han varje dag och be och tacka gud varje minut du lever och andas.


Profeten Muhammad (saw) sade:


"Allah dömer er inte utifrån era kroppar och utseende, men Han granskar era hjärtan och tittar på era gärningar."


"Gud den Allsmäktige har sagt: ’Adams son, så länge som du anropar Mig och frågar efter Mig ska Jag förlåta dig för det du gjort utan att det besvärar Mig. Adams son, om så dina synder nådde ända upp till molnen på himlen och du bad Mig om förlåtelse så skulle Jag förlåta dig. Adams son, om du kom till Mig med synder nästan lika stora som hela jorden, och ställde dig framför Mig och vittnade om att Jag inte har någon like så skulle Jag ge dig lika stor förlåtelse.’ "


"Ett leende mot din broder är en god gärning"


"Inte ens den minsta goda gärning är obetydlig, även att möta din broder med en glad uppsyn är en god gärning."


"Den bästa muslimen i fråga om tron är den som har det bästa uppförandet, och den bästa av er är de som har det bästa sättet med sin hustru."
  


                                                     

Vi Lever Bara En Gång Så Varför Inte Göra Det Så Bra Som Möjligt?

Att leva i en dröm är som att leva i paradiset. Så mycket frihet så fin värld full av lycka och glädje.. i drömmar finns allt du önskar du hade och har, allt du önskar var som du vill. Livet är så perfekt, så fridfullt och älskat. Det är helt underbart att leva i en dröm, att leva i de paradiset där du har byggt upp din värld med din egen vilja.


Men ska man drömma för mycket kommer man ingenstans. Varför inte bara uppfylla sina drömmar så mycket man kan? Ja säger inte att du kan uppfylla varje dröm du har, du kan börja med att försöka, sedan få det gjort, funkar det inte så har du försökt iaf och då är det meningen i ditt liv. Ditt liv blir inte bättre än vad du själv gör det till. Vi föds som tomma lådor som vi själva, varje individ för sig fyller sin egen låda med sina upplevelser, misstag, kärlek osv.


Du blir dig själv och de finns ingen människa i världen som är den andra lik. För vi har exakt samma lådor men fyller dom med olika saker fastän de finns två som fyller med samma saker gör samma misstag finns det ändå nått litet den ena fyller i som den andra inte gör och då är vi inte lika. Du är den du är född till att leva och va stolt över det. För de kommer ljusa dagar då du ser verkligheten din värld där du lever i som en dröm.. Och då har du uppfyllt din dröm. Du behöver inte ha uppfyllt exakt de drömmar du haft. Men du lever i en dröm, en verklig dröm och de va väl hela meningen med din dröm. Låt din dröm följa dig hela livet för det är den som får dig att leva ett lyckligt liv men ha inte för många förhoppningar..                                                  


Abdel halim- ahwak / Tamer hosni<3

      

                                               

<3                                         

Only allah can judge us

Vad va de han hette?? Lars vadå?? Lars Vilks? Vem fan är han och varför lägger ni ner all er tid på att sänka han? Alasas ni sänker han ellerhur?? Haha knappast, inte ett dugg för det han är ute efter e att få er att koka att dö ut och de verkar som att han håller på att vinna.. Vem är han liksom jo nu är han en känd konstnär som gör olika ritningar på vår kära profet. Vem var han?? En liten myra som ingen visste ett skit om.. Han existerade inte i vår värld ens.. Men vem va de som gjorde han känd? Jo vi genom att försöka skydda vår religion med att säga att vi ska döda han, att han är skit han borde stenkastas osv osv OSV.. men de inte så vi skyddar vår religion, de inte så man uppför sig, de inte så ni har kvar er heder.


Genom att visa att ni är mycket mognare än en liten myra som inte existerade och där kommer ni se att han kommer dö ut.. Han kommer lägga ner all sin tid på att göra dessa karikatyrer och inte få någon nytta av dom alls för att vi inte kommer bry oss elr??


Ja vet mycket väl att vi inte accepterar detta, att vi är emot att han gör dessa ritningarna.. Men vad kan vi göra mer än att inte bry oss alls.. går vi alla emot han är felet på oss för han har sin älskade yttrandefrihet som börjar gå över gränsen helt seriöst. Och går vi emot han kommer vi muslimer yani vi alla muslimer vi som är med och dom som inte. dom kommer dra oss alla över en kam. Vi kommer va dom som gör felet. Problemet är att vi är grupporienterade och gör en person av vårt folk någon så har hela folket gjort det. Men nu när lars bate5 gör dessa ritningar är de bara han folket är på,, okej man bojkottar Danmark men tror du dom verkar bry sig..de är bara han som man snackar om för de är han sj som gjort det han lever i en individorienterad värld där han själv tar skammen och får skämmas. Han älskar säkert dom rykten han får eftersom de är dom som gör han känd..

 hans yttrandefrihet börjar gå över gränsen och vi accepterar inte att man gör ritningar om vår profet för att det är helt fel att kalkylera han. vi ska va straka skydda vår religion inte låta någon sänka den men inte på detta sättet genom att sitta o säga massa ord som han inte hör och inte ens bryr sig om gör en stor förändring då kommer ja hålla med er och alla andra kommer också göra det.

hela världen har alltid varit emot islam och minsta lilla en muslim gör blir en katastrof för välden. hela världen försöker få bort islam men vi e för många för att de ska kunna klara av det. vi e inte lika många som dom men vår styrka är större än deras 100 gånger. hatet mot oss muslimer kommer aldrigf försvinna, men muslimernas kärlek till gud är stor och kommer heller inte att försvinna. muslimer dödas,såras,skadas och blir kränkta men vi kommer aldrig försvinna från denna världen som fegisar. vi har respekt och respekterar andras religioner för de är så vi e uppväxta och lärda av vår religion. det är så vår religion säger. vi ger aldrig upp thats it..

han e en kalb som kommer bli straffad en vacker dag och kommer lidaa till döds i helvete och varje ritning han gör kommer han ångra 1000 gg i helvete.. så låt han och only allah can judge us...

                                            


TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN... ♥

jassu.. de va ju tydligen morsdag idag.. sista sekunden får man reda på det men bättre sent än aldrig =).. jaja men de va inte hela världen mamma kom också på det för 5 minuter sedan haha =).. iaf vad våre vi utan våra mammor, en mamma är vårt allt och våre de inte för henne hade vi inte varit dom vi är idag. hon är kvinnan som alltid står vid din sida vare sig du gör nått gott eller ont.. min kärlek och respekt till dig är obeskrivlig fastän ja kan gå dig på nerverna elr aajaa ja gör ju aldrig det ;) haha.. all kärlek och störrsta respekt till alla mammor där ute.. ni är våra förebilder...                                                 


Whats Goes Around Comes Around

Varför tror alla tjejer att exakt alla killar är player att alla killar är ute efter en sak som ni säger. Varför drar vi alltid alla över en kam och inte tänker på att de finns annorlunda människor.. Och att alla är vi inte lika?


Har ni själv sett dagens tjejer? Tycker ni att ni e mycket bättre? Har inte dagens tjejer också blivet player? Jo tro mig vissa tjejer och då menar jag inte alla, är mer player än vad en kille kan va. Och så går dom runt och säger killar e player jag kan inte lita på dom, jag tror inte på hans ord osv osv.. okej om du inte tror på hans ord om du tycker att ALLA killar är player varför är du ute efter killar? Gå till någon tjej hon kanske är mycket bättre? Knappast tro mig hon e också player..


Så fort en tjej blir dumpad så kallar hon killen för idiot, manshora, lögnare, svikare osv.. varför? Du va med han, de va hans hand du höll mitt i stan, ni gick igenom mycket han gav dig kärlek och du detsamma.. Och sen tog det slut ni insåg att de inte funkar mellan er varför är han då svikaren? (jag tar det från tjejernas sida för att inte ve emot killarna på allt men säger detta rakt ut


JAG HATAR NÄR EN KILLE SNACKAR SKIT OM SITT EX!!!


Tyvärr killar ni e inte felfria,, ingen är felfri, ingen är perfekt och alla har någon gång gjort ett misstag.. Men ni killar där ute så fort ni varit med en tjej,, er egen tjej, hon ni spenderade all er tid med hon ni gav kärlek till denna tjejen som va värd dom tre små orden. Och sedan gör slut med henne, eller det helt enkelt inte funkar,, varför går ni då runt och kallar henne för massa ord och drar olika rykten om tjejen. Säger att hon inte va värd nått. Sänker tjejer i allas ögon och få henne att se billig ut i andra ögon? Istället för att bara gå vidare och glömma allt?


De bästa med vissa killar är att de aldrig snackar om sitt ex.. och om dom väl snackar så säger dom inget dumt om henne utan bara att de inte funka mellan dom men hon va ändå en bra tjej.. Och jag tror att detta är killar med stil killar som är mogna och har en normal hjärnan i skallen för de killar som drar rykten om en tjej är killar som själv inte har självrespekt, självförtroende eller ens skam i sig är de killar som snackar om sina ex, de killar som snackar om vilken tjej som helst utan att ens veta vad tjejen heter.Finns vissa killar som kan snacka om tjejer de inte ens känner? Vart får ni allt ifrån? okej ni kanske har bra fantasier men vad får ni ut av det? Sysselsätter ni er? Men vad är det i skitsnack som är en sysselsättning? Men tänk så här tänk om någon sysselsätter sig på ett annat och mycket bättre sätt med din egen syster :O.. vad säger ni??Asså det är era systrar ni snackar om det är er heder.. De kunde lika bra va din egen syster och tro mig whats goes around comes around..


Det värsta jag vet är att höra en kille snacka skit om en tjej på ett dåligt sätt,,jag kan få utbrott så akta er..


(menar inte alla killar eller tjejer nu, drar aldrig alla över en kam,, fastän jag säger ni killar eller alla tjejer menar en del)

                                              


Hate To See You With Her...

               

                

                                                          

I love you babe...

Ja vill inte va din första kärlek inte heller andra eller tredje utan vill va din sista och eviga. Hade kunnat vänta på dig tills den sista sekunden i mitt liv bara du är min i slutändan. Hade kunnat vänta tills ja blir 60 år gammal om inte mer o bara levt med dig ett ända år och sedan dött, de hade varit min mening i mitt liv. Bättre sent än aldrig. Du är min första och förmodligen den sista kärleken.. Even thougth i have another man in my life you will Always own my love.. Du är hellre en tjejs första kärlek och tjejen är hellre din sista kärlek. I mannens liv är kärleken bara ett kapitel av historien men i kvinnans är kärleken hela historian.

Jag älskar dig oerhört mycket svårt att beskriva men lätt att visa. Det är svårt att dölja när man verkligen är kär. Att älska är som att va i en helt annan värld där bara du och jag existerar. Att älska är när de ända du har i tankarna är han. Det är som att va i hans lilla värld. Vad du än gör varje steg du tar så önskar du att han va med. Du kan läsa hans sms hundra gånger om och om igen utan att bli trött. Du kan sitta och kolla på hans bilder tills du markerat varje detalj och ändå gå in o kolla på den igen efter bara några minuter. du kan snacka om han om och om igen och blir aldrig trött ända tills den du snackar till blir trött. De ända du vill är att ha han i tankarna.


jag saknar dig redan fastän du precis varit med mig.. Att höra ditt namn är som att bära hela världen i min ena hand. mitt leende blir så stort bara jag minns den stunden jag var med dig, eller bara av att höra ditt namn..

Att sitta och lyssna på dina fina ord är den underbaraste stunden, att höra han skämta och va glad lyser upp min dag.


Att älska är helt underbart men att inte få älska förstör den fina känslan man har. Genom att känna hans närhet känna hans läppar mot dina att få älska han så som alla andra älskar är inte så lät i detta sammanhanget

Godnatt...


                                                


لا يمكنك إخفاء الحزن في عينيك

Ismi 7asas, denna text är för er där ute,

- tro aldrig på ordet kärlek,

för det är falskt och den sviker. Tro aldrig på att kärlek ger dig hopp i livet.

Till dig där ute som bränt upp mina ord och mitt liv. Den personen förtjänade inte ett rent hjärta som var ett skydd över sitt eget hjärta.

Du var den personen som hade en stor plats i mitt hjärta. Du..du är den personen som byggde upp den och sedan förstörde den med egen vilja. Du..du som fick mig att visa alla mina känslor, fick mig att falla för dig. Du som va mitt leende, mina tårar som kom in i mitt hjärta så snabbt. Och du som gick ut lika snabbt. Du som får mig att gå runt och tänka på hur livet kommer att se ut utan dig.

- Du! Säg mig, vem är du?

Svårt att glömma men lätt att älska att sitta och kolla ut mot havet är som att se dig kolla mot mig. Att prata till havet är som att sitta och snacka med dig utan att få ett svar tillbaka,. Du fick mig att hata ordet kärlek du fick mig att bli kallhjärtad och inte ha kvar några känslor som en annan tjej verkligen hade förtjänat. Gå din väg och ja önska att du aldrig fanns eller ens kom in i mitt liv, för du förtjänade inte den kärlek du fick. Du gav mig bara sorg och hat tillbaka..


written by Black SemOo

en vän Gästbloggar
den är inte skriven till mig..

                                                   


Stå för den du är. och våga va dig själv..


En kvinna bär på så mycket kärlek och visar de på alla sätt och vis. En man kan bära på lika mycket kärlek och vill visa det men vet inte alltid hur han ska visa det. Ibland kan de gå fel men varför ska de gå fel sålänge det är kärlek du visar? Tofflar du? Vill du inte se svag ut bland dina vänner för att du visar kärlek?? De är inte svaghet utan de mer din mogna och starka sida du visar. Har ni märkt hur man ler när man går förbi ett par i stan eller bara ute och ser hur fint killen behandlar tjejen och vilken kärlek han visar henne.. Han ni verkligen sett er egen min? hur ni bara ler och tycker hur fint det är när en kille verkligen visar sina känslor för tjejen hur killen är en gentleman och ställer upp för sin tjej.. Att ställa upp är inte att toffla att älska sin tjej är inte att hunda efter henne.. Varför ha tjejen om han inte ska visa kärlek? Om han inte älskar henne? Ni som någonsin säger toffla tänk igenom innan ni säger det o jag e 100 på att ni säger det för att ni själv aldrig hade kunnat visa den kärleken för ni e så svaga att sjunka för en tjej som ni ser det.. Varför se det som att sjunka för sin tjej? den killen som vågar visa sin kärlek är den starka o modiga, o du som försöker leka stark o modig är det är du som e svag..


                                                  
                                                    
                                                        


du finns i mitt hjärta Idag, Imorgon och föralltid..

Sista tiden, sista sekunden, och sista ögonblicket är alltid de bästa. Saknar gamla tider idag, och dessa dagar jag lever nu kommer också bli gamla tider en vacker dag, kommer sakna dom otroligt mycket. Kommer minnas dom som den dyrbaraste och underbaraste tiden med dig. Varje gång ja tänker på dig kommer minnas dina ord ditt beteende och bara önska att ja kunde ta tillbaka tiden. Men fastän de inte går så kommer jag vara så jävla nöjd med den tiden ja haft med dig för dom har verkligen varit värdefulla och betydelsefulla. För ja vet att du kommer ha det bra och leva lyckligt eller önskar dig det iaf.inshalla (ämnad till två olika personer)  
  

Men helt ärligt varför är den sista tiden alltid den bästa tiden? Är de för man vet att snart är det över? Snart e den vanliga vardagen ett förflutet. Är de för att man tar vara på den sista stunden tillsammans? Varför kommer man varandra så nära den sista stunden då? Man kanske har varit nära varandra men aldrig känt det tills nu, när de närmar sig. Man vet inte vad man har tills man förlorat det. men ja har inte förlorat det utan, de bara det att allt kommer bli annorlunda inget kommer vara som förrut. Du kommer inte vara den gamla vanliga, fastän du försöker de kommer inte gå. Ja hoppas du är men tror inte de, de kommer finnas en gräns.
Just nu känns de som att jag bär hela världen med mina händer för jag får se ditt leende varje dag. Se dig skratta, gråta, bli arg förbannad och skoja men snart kommer jag tappa land efter land av denna världen tills ja tappat hela världen och bara har luften kvar.
du är min syster av samma kött och blod men med olika föräldrar, du är min andra halva mitt andra liv och min andra själ utan sara ingen nora? elr? folket känner oss som sara och nora och ingen ska komma emellan oss eller ens ändra på det..
älskar dig habibi god natt få inte luft i dig haha ;P


Älskar dig.

                                                            


RSS 2.0