Dagens ungdomar va??

Euuww säger jag bara.. Har suttit och bläddrat runt läst vissa bloggar helt seriöst jag gillade inte bloggare och gör fortfarande inte det..ja ogillar själva bloggandet om sitt liv,,.. En vän fick mig att fixa denna bloggen visste inte vad ja skulle skriva så ja skriver om allt o inget men i alla fall tbx till bloggarna.. Diggar faktist anaginas blogg typ bara videon hon gör annars läser jag inte de hon gjort om dagarna.. Läste den där fjortisens också blondie skyltdockan kissiee.. Asså fyfäääään va falsk hon är asså när ja typ kollade på några av hennes video så asså oouuuff ville slå sönder henne. Ser jag henne framför mig någon gång jag kommer asså nej kommer inte slå henne lilla nuttiputti HAHAHA ok ni fattar jag gillar inte den tjejen.. iaf stör mig på bloggandet eftersom de bara skriver om deras liv.. Vem bryr sig liksom? Vem bryr sig om vad du gjort om dagarna o vad du ska göra?? Inte ja iaf!! Tror inte någon annan bryr sig heller.. Eller jo kanske de som inte har nått liv och som vill fylla det med andras liv och deras händelser..


Satt o läste en väns blogg från nattstad så kom jag in på en 30 årig kvinnas blogg.. Ok inget fel med 30 åringar som bloggar absolut inte men ta en titt på hennes http://www.nattstad.se/FanFITT?id=877367    den måste ses..

Vad försöker hon komma fram till med hennes bowling klot?? Hon skriver om att kisse bidrog till självmord? Hon kanske gjorde det med hennes blogg och syn på tjejers utseende men vad gör du?? Har du läst din egen blogg?? Har du läst de kommentarer du får?? Äcklas du inte? Fyfaan asså äcklas tjejer inte av de äckliga kommentarer de kan få av de bilder de lägger ut på sig själva där mer än halva kroppen syns?? De ja vill komma fram till är att de kisse har gjort kan du också göra .. Skyll inte på att kisse har bidragit till ett självmord för snart e du en o samma person..


Lammkött?? Du skriver att en tjej ska ha lahmeee (kött) finns många tjejer som inte har bowlingklot och på de sättet får du dom att göra det.. Fixa sig två klot som når upp till hakan. Och som de kanske inte nöjer sig med det och gör mer och mer och till sist inte är nöjda med sig själva och får dåligt självförtroende osv osv och DET KAN OCKSÅ LEDA TILL ATT HON TAR SJÄLVMORD.. Då har du också varit med och bidragit till en ung tjejs död..


Ska du vara en förebild för tjejer? Du är den vuxna människan som små tjejer som vi yngre ser upp till.. Undra varför 11- 12 åringar blir av med sin oskuld när dom inte ens hunnit komma till puberteten jo för såna som du är förebilden.. Asså du kan va en mamma en storasyster en vän.. Ni säger dagens ungdomar ja varför blir dagens ungdomar så som dom är idag?? Har ni vuxna ställt er denna frågan?? De ni som fått oss och bli som vi är idag det är er vi fått allt ifrån..


Jag tror knappast att vi hittat på allt själva.. Vart får ungdomarna allt supande och festande ifrån?? jo från deras föräldrar.. Vad gör föräldrar som ser en kondom med sin 12 åriga dotter?? De ända dom säger är “var försiktig”” HAHAHHAHA asså sjukt walla hahah fråga inte varför ja skrattar??


De ja ville ha sagt så tänk innan du skyller på någon annan,, ja menar inte att kisse gör nått bra men du e inte mycket bättre.. Led oss till en bättre väg och ljusare framtid istället för att visa oss den negativa och smutsiga sidan..



                                                        


Kommentarer
Postat av: Selloow

Haha du är skön! :D

Tack så mycket och detsamma! Hoppas du får en toppen dag!

2010-05-22 @ 14:21:33
URL: http://fromupabove.blogg.se/
Postat av: Selloow

Tackar :D

2010-05-22 @ 22:18:07
URL: http://fromupabove.blogg.se/
Postat av: hedool

sant sant. dagens ungdomar hit å dit. hehe människa, de är ni som är föräldrarna och som står bakom uppfostran till dagens ungdomar. allt dom sett och gör har tagits från dom.



sant har du nora hehehe

2010-05-27 @ 21:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0