Only allah can judge us

Vad va de han hette?? Lars vadå?? Lars Vilks? Vem fan är han och varför lägger ni ner all er tid på att sänka han? Alasas ni sänker han ellerhur?? Haha knappast, inte ett dugg för det han är ute efter e att få er att koka att dö ut och de verkar som att han håller på att vinna.. Vem är han liksom jo nu är han en känd konstnär som gör olika ritningar på vår kära profet. Vem var han?? En liten myra som ingen visste ett skit om.. Han existerade inte i vår värld ens.. Men vem va de som gjorde han känd? Jo vi genom att försöka skydda vår religion med att säga att vi ska döda han, att han är skit han borde stenkastas osv osv OSV.. men de inte så vi skyddar vår religion, de inte så man uppför sig, de inte så ni har kvar er heder.


Genom att visa att ni är mycket mognare än en liten myra som inte existerade och där kommer ni se att han kommer dö ut.. Han kommer lägga ner all sin tid på att göra dessa karikatyrer och inte få någon nytta av dom alls för att vi inte kommer bry oss elr??


Ja vet mycket väl att vi inte accepterar detta, att vi är emot att han gör dessa ritningarna.. Men vad kan vi göra mer än att inte bry oss alls.. går vi alla emot han är felet på oss för han har sin älskade yttrandefrihet som börjar gå över gränsen helt seriöst. Och går vi emot han kommer vi muslimer yani vi alla muslimer vi som är med och dom som inte. dom kommer dra oss alla över en kam. Vi kommer va dom som gör felet. Problemet är att vi är grupporienterade och gör en person av vårt folk någon så har hela folket gjort det. Men nu när lars bate5 gör dessa ritningar är de bara han folket är på,, okej man bojkottar Danmark men tror du dom verkar bry sig..de är bara han som man snackar om för de är han sj som gjort det han lever i en individorienterad värld där han själv tar skammen och får skämmas. Han älskar säkert dom rykten han får eftersom de är dom som gör han känd..

 hans yttrandefrihet börjar gå över gränsen och vi accepterar inte att man gör ritningar om vår profet för att det är helt fel att kalkylera han. vi ska va straka skydda vår religion inte låta någon sänka den men inte på detta sättet genom att sitta o säga massa ord som han inte hör och inte ens bryr sig om gör en stor förändring då kommer ja hålla med er och alla andra kommer också göra det.

hela världen har alltid varit emot islam och minsta lilla en muslim gör blir en katastrof för välden. hela världen försöker få bort islam men vi e för många för att de ska kunna klara av det. vi e inte lika många som dom men vår styrka är större än deras 100 gånger. hatet mot oss muslimer kommer aldrigf försvinna, men muslimernas kärlek till gud är stor och kommer heller inte att försvinna. muslimer dödas,såras,skadas och blir kränkta men vi kommer aldrig försvinna från denna världen som fegisar. vi har respekt och respekterar andras religioner för de är så vi e uppväxta och lärda av vår religion. det är så vår religion säger. vi ger aldrig upp thats it..

han e en kalb som kommer bli straffad en vacker dag och kommer lidaa till döds i helvete och varje ritning han gör kommer han ångra 1000 gg i helvete.. så låt han och only allah can judge us...

                                            


Kommentarer
Postat av: Lale

- tycker du? :) aa ska nog tänka lite mer på det.

2010-05-13 @ 23:33:33
URL: http://lales.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0