Vi Lever Bara En Gång Så Varför Inte Göra Det Så Bra Som Möjligt?

Att leva i en dröm är som att leva i paradiset. Så mycket frihet så fin värld full av lycka och glädje.. i drömmar finns allt du önskar du hade och har, allt du önskar var som du vill. Livet är så perfekt, så fridfullt och älskat. Det är helt underbart att leva i en dröm, att leva i de paradiset där du har byggt upp din värld med din egen vilja.


Men ska man drömma för mycket kommer man ingenstans. Varför inte bara uppfylla sina drömmar så mycket man kan? Ja säger inte att du kan uppfylla varje dröm du har, du kan börja med att försöka, sedan få det gjort, funkar det inte så har du försökt iaf och då är det meningen i ditt liv. Ditt liv blir inte bättre än vad du själv gör det till. Vi föds som tomma lådor som vi själva, varje individ för sig fyller sin egen låda med sina upplevelser, misstag, kärlek osv.


Du blir dig själv och de finns ingen människa i världen som är den andra lik. För vi har exakt samma lådor men fyller dom med olika saker fastän de finns två som fyller med samma saker gör samma misstag finns det ändå nått litet den ena fyller i som den andra inte gör och då är vi inte lika. Du är den du är född till att leva och va stolt över det. För de kommer ljusa dagar då du ser verkligheten din värld där du lever i som en dröm.. Och då har du uppfyllt din dröm. Du behöver inte ha uppfyllt exakt de drömmar du haft. Men du lever i en dröm, en verklig dröm och de va väl hela meningen med din dröm. Låt din dröm följa dig hela livet för det är den som får dig att leva ett lyckligt liv men ha inte för många förhoppningar..



                                                  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0