beauty is a smileEverything has Its beauty, but not everyone sees it


what happens tomorrow? who cares?

Vad är egentligen en framtid?? Tror ni på en ljus framtid? Hur kommer framtiden egentligen se ut? Varför planera inför framtiden? Hur kan man försäkra sig om att man verkligen kommer leva i framtiden? Många lägger ner en hel del tid på sin framtid istället för att leva i nuet och tänka på den minut som passerar..


Hur vet du att du lever imorgon har du någon garanti på det? Nej ta då tag i ditt liv och försök fylla ut ditt liv och varje sekund som går med något meningsfullt.. Istället för att sitta och slösa bort din tid och styrka på att försöka få en bra framtid? Ta dagen som den kommer,, carpe diem..


De du som gör dina dagar meningsfulla, de du som får dina dagar att vara ljusa och minnesvärda.. det finns ingen och inget mer än du själv som ansvarar för ditt liv.. Vad har du fått ut av ditt liv om du nu suttit och lagt ner all din tid på framtiden?? Hur vet du att du inte kommer vara med om en olycka och där tog ditt liv slut? Hur menningfullt har ditt liv varit? All din energi gick på framtiden? De finns ingen framtid i mina ögon där jag står nu, de jag gör nu de jag säger och hör just nu, det är min framtid.. Glöm morgon dagen lev livet som om det vore ditt sista andetag du ta och din sista minut här i livet..
vem hör när mitt hjärta gråter?
cousin hamza and bellaflygare..
I wish I could say I was happily in love..if you still care.. i still love you more than ever..
Every day that passes my love grows for you more and more..


don´t give me hope unnecessarilyDon´t say you love me unless you mean it cuz i might do some crazy like belive you...
OnlyUAndMe!!!

I want, will exists but. I want to break away to a desert island, would wake up from the ocean and bird sounds, and the sun shining into the room .. and know that I wake up in an island where
only you and I exist ...
I just want to see my dreams come true


Just listen to your friend's heart and be quiet .. just be there without a word reached...

Säg aldrig att du förstår hur den andra har det, säg aldrig att du förstår dens situation. Att du vet och varit med i samma situation och har sett samma relation, varit med i samma relation för tom om du varit med i exakt samma relation varit med i en exakt samma situation så har det ändå inte varit samma.. de kanske har likheter och du säger att du förstår.. Men de gör du inte du tror du gör det men.. Ni är människor men inte med samma personlighet, tankesätt, beteende, humor, konversationer och problem då är de svårt att säga att situationerna varit samma, att du gått igenom samma relation som din vän är i nu. Håll din empati och kärlek till din vän och visa att du förstår bara om du gör det men säg aldrig att du varit med om det.. För det är ingen situation som är den andra lik för alla tänker vi inte på samma sätt..


Och en sak som stör mig riktigt rejält är när någon tycker synd,, tyck synd men visa inte det för det gör att personen du tycker synd om mår sämre. Ser du din vän må dåligt, gråter eller annat och du vill hjälpa gör det på bästa sättet och tänk innan du gör det,, säg aldrig till någon att sluta gråta, låt personen få ut allt för varför gråter vi egentligen?? Inte för att någon ska sitta och tycka synd eller säga sluta gråt.. Nejnej utan för att få bort den tyng vi har över våra axlar.. Jag hatar när någon kommer fram och frågar mig hundra frågor när jag mår som värst eller när jag gråter och tro inte att när ni säger sluta gråta då kommer jag sluta nej tvärtom det ökar mer…


                            


why so hard .. why so much to think about.. thought it´s in vain

when I say I love you I really mean it so take it for granted babe..

don´t give me hope unnecessarily...

every girl believes in every word he says, if he says that black is white when it´s black in your eyes .. you believe in him because you love him ..

                              

tänk på alla som dör varje dag...

11 september historia? Vem vet. 9 år sen tiden går fort. Men som ni alla vet så attackerade “al Qaida”

de två underbara fina tvillingarna word trade center i USA. och många dog må dom vila i frid.. Som alla andra år så snackar alla om det säkert men vad är de stora ni ser i det? Jag tycker varken synd eller ens tänker tanken att tycka synd vet ni varför? För de första. Jaa jag är kallhjärtad och har blivet det de senaste månaderna och ja tackar gud att jag blivit så kallhjärtad vet ni varför för denna världen har blivit så individorienterad människor tänker bara på sig själv.. Det är “JAG” som är populärt nu.. De blev kaos i thailand alla va där hjälpte hit o dit. Kaos i pakistan nu dom hjälper de är bara en viss tid sen blir de bra igen efter att de fått sin hjälp osv osv osv.. MEN är det någon som tänker på att i palestina är de folk som dör varje dag, blir attackerade av israel i sina hem, barn försvinner, dödas misshandlas, kvinnor våldtas i deras egna hem och israel försöker styra den på ett och annat sätt.. Är det någon överhuvudtaget som tänker tanken att dom behöver nån liten hjälp.. Nej..
fattigdomen ökar i afrika är det någon som ser vad som egentligen är en katastrof.. nej. varför bry sig då omatt två byggnader rasat okej många dog men vem va det egentligen som gjorde hela grejen?? jo deras egna president..och för det ska vi varje år minnas den dagen? hålla en minnesstund för de som dog? då tycker jag att man ska hålla en minnesstund varje dag för alla som dör varje dag av svält och krig..varför ska usa vara nått stort woow liksom? för att de är ett stort land som kan styra vissa länder och tror sig kunna styra hela världen snart? dom kommer aldrig kunna styra min lilltå ens..må alla avlidna människor vila i frid <3

                                  

                                      

Eid al fitr

sista dagen på månaden ramadan va för några minuter sen och idag börjar eid al fitr..önskar alla en lyckad fastemånad, och att alla era dua uppfylls, att er fasta,bön och koran läsning godkänns inshallah..
 kol sane w enton salmin w jen3ad 3alekon bel sa7a wel 3afje inshallah..

bayraminiz kutlu olsun
eid mubarek

hoppas ni får en underbar eid <3

                                    

life goes on but I'll stay here forever if it had gone ..

live your life and let me live my .. let me take my own choices and follow my own path .. I don´t want some advice,, you say you want my best, then show that, let me be.. you have done your, giving me them "good" advice that I need.. then it's up to me as you say .. but it still feels like I don´t choose .. Want to get away from everything .. Can´t stand to think more .. are really afraid .. afraid of everything these days .. has never been afraid of anyone except my God, but now I'm really scared of two thing .. one is my god and the other I don´t know ...                                     


livet är rättvist om man verkligen kan koppla ihop allt...

Alla vet vi att livet är orättvist,, vissa rika vissa fattiga.. Men menar inte den orättvisan menar sättet vi är uppväxta i, de är orättvist så som livet fungerar så som vi människor fungerar vet ni varför? Haha vi kvinnor och män.. Kvinnan är den starkaste varelsen på denna planet helt seriöst.. Va kan ni män mer än att skryta om era upp pumpade muskler?? Haha love it de så roligt o se dom kämpa o så ser dom så söta ut när dom ska visa upp dom.. Ni bör va stolta walla för de sånt tjejer gillar “starka” män.. Men de dom inte vet är att kvinnor är mycket starkare´men men.. Tbx till orättvisan.. Medans en tjej, städar, lagar mat, bär ett barn i nio månader, genomgår förlossning (puh ni män hade aldrig nevah evah klarat av det), uppfostrar barnet, tvättar (hittan o dittan elr va man säger efterbliven varning)..
så är det ända mannen gör att jobba och försörja sin familj? Aa de är ett stort ansvar han är skyddet till sin familj men ändå ( låt mig klaga) kvinnan har de värre tänk dig mannen vill ha ett helt fotbollslag? Vad tror dom? Ni vet säkert att kvinnan är så stark att hon klarar av det men ni vill inte erkänna det right?? Men tänk på kvinnan lite hon vill också ha ett liv gå ut med vänner,, fiiiesta haha (yeah right) ne men seriöst ha ett liv, istället för att tänka städning, maten mannen kommer hem från jobbet när som, tvätt gud vet vad..

 Där “klicka” det.. De “sägs” att killar är diskriminerade eftersom de alltid dom som gör allt för att få tjejen och drar sig o sliter för att få hennes nummer medans när en tjej frågar om nummer så plopp får hon det direkt inte en sekund före eller efter.. Kallas de för diskriminering… nu vet jag så är det, det blir jämt ni får slita för att få en tjej för att den tjejen sedan ska ta hand om er som deras lilla barn. ni får kämpa för att få det bra i framtiden.. Vi ger o får i detta livet..MEN bara duktiga kvinnor är värda att kallas för kvinnor ;) love is in the air..


                                     


fly like a butterfly who had been imprisoned in a bell jar...

everytime you come near me,my whoul body shakes. not because im afraid. but because I can feel your love and vibes.. you make my heart live again. it´s like i never had a heart before. you made me see what love is, you made me feel it. you opened my eyes.. i love you .. only you..it´s always you and it will always be you in my heart.. i can´t se myself with somebody else.. never ever..nobody have ever made me feel this way.

Don´t make a girl fall for you if you have not intention of catching
                                                


RSS 2.0