livet är rättvist om man verkligen kan koppla ihop allt...

Alla vet vi att livet är orättvist,, vissa rika vissa fattiga.. Men menar inte den orättvisan menar sättet vi är uppväxta i, de är orättvist så som livet fungerar så som vi människor fungerar vet ni varför? Haha vi kvinnor och män.. Kvinnan är den starkaste varelsen på denna planet helt seriöst.. Va kan ni män mer än att skryta om era upp pumpade muskler?? Haha love it de så roligt o se dom kämpa o så ser dom så söta ut när dom ska visa upp dom.. Ni bör va stolta walla för de sånt tjejer gillar “starka” män.. Men de dom inte vet är att kvinnor är mycket starkare´men men.. Tbx till orättvisan.. Medans en tjej, städar, lagar mat, bär ett barn i nio månader, genomgår förlossning (puh ni män hade aldrig nevah evah klarat av det), uppfostrar barnet, tvättar (hittan o dittan elr va man säger efterbliven varning)..
så är det ända mannen gör att jobba och försörja sin familj? Aa de är ett stort ansvar han är skyddet till sin familj men ändå ( låt mig klaga) kvinnan har de värre tänk dig mannen vill ha ett helt fotbollslag? Vad tror dom? Ni vet säkert att kvinnan är så stark att hon klarar av det men ni vill inte erkänna det right?? Men tänk på kvinnan lite hon vill också ha ett liv gå ut med vänner,, fiiiesta haha (yeah right) ne men seriöst ha ett liv, istället för att tänka städning, maten mannen kommer hem från jobbet när som, tvätt gud vet vad..

 Där “klicka” det.. De “sägs” att killar är diskriminerade eftersom de alltid dom som gör allt för att få tjejen och drar sig o sliter för att få hennes nummer medans när en tjej frågar om nummer så plopp får hon det direkt inte en sekund före eller efter.. Kallas de för diskriminering… nu vet jag så är det, det blir jämt ni får slita för att få en tjej för att den tjejen sedan ska ta hand om er som deras lilla barn. ni får kämpa för att få det bra i framtiden.. Vi ger o får i detta livet..MEN bara duktiga kvinnor är värda att kallas för kvinnor ;) love is in the air..


                                     


Kommentarer
Postat av: Cissi

Häärligt! Jo det är helt okej här med :D

2010-09-06 @ 13:19:07
URL: http://cevi.blogg.se/
Postat av: M

Ni är jättefina, båda två!

2010-09-06 @ 14:30:28
URL: http://melts.blogg.se/
Postat av: Angie In Turkey

Heej dääär. Hehe nej min man är inte känd i Turkiet eftersom han spelar i Yalovaspor, men i Yalova är han bra känd :PTack sa mycket, jag blev själv nöjd med hur jag såg ut. Kram!

2010-09-07 @ 12:28:32
URL: http://angielovely.blogg.se/
Postat av: Kabab

Nej nej :O jag ger inte heller ut mitt nummer om nån frågar!

2010-09-07 @ 17:07:17
URL: http://kababmannen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0