tänk på alla som dör varje dag...

11 september historia? Vem vet. 9 år sen tiden går fort. Men som ni alla vet så attackerade “al Qaida”

de två underbara fina tvillingarna word trade center i USA. och många dog må dom vila i frid.. Som alla andra år så snackar alla om det säkert men vad är de stora ni ser i det? Jag tycker varken synd eller ens tänker tanken att tycka synd vet ni varför? För de första. Jaa jag är kallhjärtad och har blivet det de senaste månaderna och ja tackar gud att jag blivit så kallhjärtad vet ni varför för denna världen har blivit så individorienterad människor tänker bara på sig själv.. Det är “JAG” som är populärt nu.. De blev kaos i thailand alla va där hjälpte hit o dit. Kaos i pakistan nu dom hjälper de är bara en viss tid sen blir de bra igen efter att de fått sin hjälp osv osv osv.. MEN är det någon som tänker på att i palestina är de folk som dör varje dag, blir attackerade av israel i sina hem, barn försvinner, dödas misshandlas, kvinnor våldtas i deras egna hem och israel försöker styra den på ett och annat sätt.. Är det någon överhuvudtaget som tänker tanken att dom behöver nån liten hjälp.. Nej..
fattigdomen ökar i afrika är det någon som ser vad som egentligen är en katastrof.. nej. varför bry sig då omatt två byggnader rasat okej många dog men vem va det egentligen som gjorde hela grejen?? jo deras egna president..och för det ska vi varje år minnas den dagen? hålla en minnesstund för de som dog? då tycker jag att man ska hålla en minnesstund varje dag för alla som dör varje dag av svält och krig..varför ska usa vara nått stort woow liksom? för att de är ett stort land som kan styra vissa länder och tror sig kunna styra hela världen snart? dom kommer aldrig kunna styra min lilltå ens..må alla avlidna människor vila i frid <3

                                  

                                      

Kommentarer
Postat av: M

Men om du försöker prata med folk som kan turkiska så lär du dig, det är ett enkelt språk att lära sig. Även väldigt fint!

Jag är kurd från Turkiet, men från den ''turkiska'' delen. Så jag pratar både och.

2010-09-11 @ 20:29:05
URL: http://melts.blogg.se/
Postat av: M

Aha okej, men då är det inte heller så viktigt att du lär dig det. 80% av min omgivning talar turkiska haha.

Vet du vart Konya/Kulu ligger? En by utanför där. Någon timme från huvudstaden.

2010-09-11 @ 21:28:15
URL: http://melts.blogg.se/
Postat av: M

Jaaa, muslimer fan hahahaha. Dom är fan hjärndöda!

''En sak i taget''. Sedan blir ju homosexuella och kommunister deras nästa ''offer'' haha

2010-09-11 @ 21:28:51
URL: http://melts.blogg.se/
Postat av: Shabi

Jag håller med det du skrivit.

Och jag har tänkt på en sak, rätt länge.

Vissa människor håller på med good deeds hela tiden för att dom vill bli bättre människor så dom hamnar i paradiset, men det är en sådan egoistisk handling. Donationer hit och dit.. Sure vissa gör det helhjärtat. Jag personligen vill hjälpa för att dom behöver hjälpen och vi som har möjligheten Ska hjälpa. Jag vill inte göra det för min egen skull, jo visst jag vill vara en bra människa. Vilket gör mig till en egoist also. Men fortfarande så tänker jag mer på andra än på mig själv. Jag önskade att alla kunde tänka på att hålla ihop och hjälpa de behövande för att det behövs och inte för deras 'meritförteckning' för Gud.btw, tack för din kommentar. Men tyvärr har det inte blivit så mycket texter på sistånde utan massa onödiga inlägg för att uppdatera :/ ..

2010-09-12 @ 12:06:56
URL: http://shabnaam.blogg.se/
Postat av: yodit.

Jag håller med dig i den här texten till hundra procent! hela den här 9/11 grejen har blivit överhypad som tex tsunamin i thailand osv, när det egentligen finns en maaaassa andra som dör. Bra skrivet!

2010-09-12 @ 15:01:38
URL: http://www.yodit-girmay.blogspot.com
Postat av: N*

yodit - tack så mycket

2010-09-12 @ 16:58:36
URL: http://blacklovee.blogg.se/
Postat av: M

Haha, dom är så roliga! Bara folk inte röstar på dom..Läste precis inlägget, håller med dig. Men det är ås världen fungerar tyvärr..

2010-09-12 @ 18:13:39
URL: http://melts.blogg.se/
Postat av: M

Exakt, men nästan allt som har fördelar har även nackdelar!

2010-09-12 @ 19:10:50
URL: http://melts.blogg.se/
Postat av: Claudia

tack =) fast är inte helt nöjd än :P

2010-09-12 @ 22:05:54
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Claudia

tack :) fast lite till får jag nog jobba på det =)

2010-09-12 @ 23:12:07
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Shabi

I agree.

Det gäller för oss att vara starka, uppskatta allt vi har och hoppas på att själviska människor vaknar upp!

2010-09-13 @ 06:16:07
URL: http://shabnaam.blogg.se/
Postat av: Ava

Svar: Speciellt om man redan förlorat en närstående och vet hur det känns, tanken på att förlora ännu en närstående är det sista man vill då.. =/

2010-09-14 @ 20:25:14
URL: http://sunfloweer.wordpress.com/
Postat av: D.Dede

Tack gumz =DAllting om mig är oväsentligt, mina ord är viktigare än mig. Jag är bara ett redskap för att sprida ordet vidare.Kärlek

/ - D.

2010-09-20 @ 08:48:29
URL: http://dedeprivat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0