varsågod Israel!

Vapen skickas till Israel varje dag från många olika länder. Amerika och Sverige uppfinner mer och mer vapen som ska ta livet av oskyldiga barn och familjer. De arabiska folket ökar sina besök på Mc donald´s och andra företag som ägs av världens största terrorister, (med ett ord “Israel“ ). Medans Palestina lägger ner tid på att skydda sina familjer och plockar upp stenar från marken för att skydda sitt land, sitt folk och inte minst sin religion. Israelerna förstörs sakta men säkert, de förnedras, sänks, steker, blir vansinniga pga. vår starka tro.


- Vår starka tro och tillit till vår religion. Det är det ända som får folket runtom i världen att stå upp på ben emot alla muslimer. De verkar inte veta vad de ska göra längre för att förstöra den muslimska religionen. Men så länge vår tro är stark finns de ingen som kan stå emot oss. Barn i Palestina står med en sten i sin hand framför stora vapen utan någon rädsla alls och försöker skydda sitt land medans israeler bär på tusen lager skydd och står bakom hundra skydd för att inte träffas av en sten. En sten som inte ens skadar en katt.


- I denna världen är de kanske israelerna, folket som förnekar sanningen och alla förnedrare som bär på makten och erövrar världen. Men kom ihåg alla vet vi att de finns ett andra liv att vi finns här för att prövas. Livet är ett prövospel varsågod ni äger denna världen men frågan är vem äger nästa liv som varar för evigt?


- Det bästa med de hela är att ju mer hat vi muslimer får emot oss ju starkare blir vår tro. Och desto mer inriktar sig de icke religiösa muslimer mot deras religion och försöker stärka sin tro genom att lära sig mer än vad som sägs, få reda på sanningen istället för att lyssna på alla fördomar åtminstone läsa och ta reda på om alla dessa fördomar är sanna. Det är ändå till en stor hjälp att vi får hat emot oss, som sagt det stärker vår tro mer och de icke muslimerna. Inte nog med det, det finns folk som vill lära sig mer om islam och få reda på om dessa fördomar är sanna. Vad inser de när de läser om islam? Jo de tycker mycket låter rimligt och de kan leda till att de blir muslimer.
IHateThatILovedYou..

I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair. I hate the way you drive my car. I hate it when you stare. I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind. I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme. I hate it, I hate the way you're always right. I hate it when you lie. I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry. I hate it when you're not around, and the fact that you didn't call. But mostly I hate the way I don't hate you. Not even close, not even a little bit, not even at all.


-Ala

Den som vill ha rosen måste respektera taggen.

Hatar att respektera folk som inte förtjänar den respekt de får. Många tror det är rena respekten de får eftersom de är någon högre person och förtjänar respekten de får. Nej så är det inte tvärtom. Andra tror att de är rädsla de handlar om. Tyvär sådär är det heller inte. Men de finns personer som förtjänar den respekten de får och det märks om respekten kommer från hjärtat eller inte. Personen som respekterar dig, respekterar inte dig för rädslans skull, eller för att du är någon högre person och måste bli respekterad. Nej, de börjar med att respektera sig själva, och de tänker endast på den respekten de själv kommer få när de respekterar andra. Det handlar om ens egen självkänsla sitt eget jag. Ger du respekt får du respekt. Men tillbaka till de som inte förtjänar de. Ni får inte respekten för att ni förtjänar det. Ni får de för att vi som respekterar er ska bli respekterade och inte förstöra vår syn framför andra människor pga. er.  Vi riskerar inte att förstöra vår syn framför människor genom att visa vår omogenhet mot er.

                             


You say it's easy, you say it's easy if I just forget. You say that everything will be fine if I just give it the time they need.You also say that it is easy to just throw everything behind me and just move on. But stop, walk a bit with my shoes and then I can listen to what you say. It's hard, right? It´s hard to wake up in the morning and start a new day with a smile, it's also hard to be yourself, the inner person you are. It´s easier to go around as the person everyone thinks you are. How hard is it to be strong and give a false smile, when your heart is broken inside? Laugh and act like everything is as it should, without any dreams, without any emotion, no concern or goal insight.

Try not to reveal your secrets to who you really are and how you really feel, for your life rolls on as it should and everything is perfect? One little mistake and your life goes down. People won´t even hear the sound, and nobody will catch you when you finally hit the ground. Be the girl who is sweet and shy. nothing lasts forever because forever is a lie. All you have in life is between hello and goodbye.

-Nora ♥
Lever vi med samma omständigheter imorgon?

Se er omkring börja tänk om, vi lever idag, men frågan är lever vi imorgon? Och om så är fallet, lever vi med samma omständigheter imorgon? Har vi det vi har idag imorgon? Kommer vi att kunna säga samma ord som vi sa till våra närmaste om någon dag? Livet är ingen garanti, det finns ingen som vet hur länge vi lever i denna världen. Som så många redan vet, så är vi här för att testas, vi vet inte hur länge vi finns kvar men ändå så har vi en vision inom oss som säger att vi faktiskt kommer att leva tills vi blir gamla det är något vi växt upp med och det är så vi vet att livet går till. Men fortfarande är det inte säkert att det sker och man kan aldrig riktigt veta när ens stund på jorden är kommen. Det kan vara försent att börja leva så tänk inte på vad som händer imorgon tänk på vart du står just nu.


Det värsta är inte att dö de värsta är det som dör inom oss medens vi lever och rädslan av att dö är inte att förlora alla, det är sorgen av att bli saknad av alla.Livet är inget problem som vi människor ska lösa,utan en verklighet som ska upplevas.

So Baby if I die don´t cry, just look up at the sky and say Good Bye. Carpe Diem


RSS 2.0