varsågod bror Hussein

Postat av: Hussein

Anledningen till att ni kritiserar Iran är för att ni blivit påverkade av pro-amerikansk propaganda. Jag antar att ni har sett filmen Stoning of Soraya för många gånger. Tror ni verkligen att det är så i Iran? Anledningen till att Iran smutskastas i media är för att de vågar göra motstånd mot Israel och dessa allierade.

USA och Israel bör veta att sanktioner inte biter på Iran. Iran har trots sanktioner lyckats stärka sin ekonomi och bygga en militärmakt som inte bara utmanar den israeliska armén, utan även överskuggar den. Iran-kritiken är inget mer än politiskt motiverat (till stöd för Israel) och bör fördömas. Trots att Iran håller demokratiska val med jämna mellanrum blir Iran kallad för "diktatur" eller "regim".

Om det är någon som verkligen bryr sig om palestinierna så är det Iran. Iranierna har hjälpt libaneserna bli kvitt Israels statsterror. Nu hjälper de palestinierna bli kvitt Israels statsterror. Och det gör de rätt bra. Men av naturliga skäl är det svårare än Libanon, då Palestina är helt uppslukad av israeler. Iran är det enda landet i hela världen som har en officiell palestinsk ambassad. Bygg en palestinsk ambassad i ditt land. Sen får du kritisera Iran! Det tycker jag.

Det råder stor okunskap om Mellanöstern. Det beror inte på folkets ovilja, utan snarare massmediernas mörkning av viktiga händelser. Många massmedier fungerar inte längre som källa till journalistik, där medarbetare får jobba med detektiv-liknande metoder för att gräva upp fakta. De används snarare bara för att sprida redan hopklistrade nyheter som någon annan skrivit. Det är så rykten sprids.

Att Iran är emot terroristregimen Israel har varit den avgörande faktorn bakom den globala smutskastningen av Iran. Ett väldigt bra exempel är Saudi Arabien, som varken har regelbundna val eller friheter som liknar de i väst. I Saudi Arabien får kvinnor inte ens köra bil. I Saudi Arabien avrättar man hundratals människor varje år. Men Saudi Arabien målas aldrig upp som en totalitär och präststyrd stat. Varför? Saudi Arabien är allierad med Israel. Det är inte Iran. Om president Ahmadinejad skulle idag åberopa stöd till Israel (och med stöd från Ayatollah Khamenei) hade han fått 2010 års nobel fredspris. Han hade hyllats och blivit "världens hjälte".

Om Khalid Meshaal (Hamas ledare) skulle göra samma sak hade västvärlden dumpat Fatah och Mahmoud Abbas och gjort Hamas till hjältar. Om Sayyed Nasrallah (Hizbollahs ledare) gjorde samma sak hade västvärlden accepterat deras vapen. Om Syrien gjorde detsamma, hade Syrien också hyllats. Det är så det fungerar idag. Det är stödet till Israel som avgör vilka länder som hyllas och får västerländskt stöd. Iran är Israels värsta fiende. Så, Iran behandlas per automatik som Israels värsta fiende av massmedierna, utan att tala om för folket att det är Israel detta handlar om.

Vem bryr sig om "demokrati" och "mänskliga rättigheter". President Zelaya i Honduras blev avsatt, men situationen ignorerades fullständigt... trots att han blev vald på demokratisk vis. Bara för att USA stöttade statskuppen i Honduras, accepterade massmedierna den. På samma sätt som de skulle stötta en statskupp i Iran, något USA planerat i många år.

Den Islamiska republiken är inte perfekt ur islamiskt perspektiv, men den kommer närmast till perfekt bland de över 50 muslimska stater som finns på jorden idag. För sionisterna handlar det om att försöka fälla den här viktiga staten, den som skyddar Islams intressen och muslimernas intressen. Iran är det landet som värnar om palestiniernas rättigheter mest. Och det har Iran fått sota för genom sanktioner och bojkott.

De exiliranier som just nu smutskastar den Islamiska republiken är sionisternas hantlangare. Som ni kanske har märkt klagar alla dessa aktiva pro-sionister på just det islamiska styret. Varför uppmärksammas deras klagomål mest? Jo, det vet ni säkert vid det här laget. Massmedierna är korrupta, på samma sätt som Shahen var korrupt.

Jag anser att sionisterna har förlorat sitt krig med Iran. Sionisternas främsta mål var att dominera hela världen. Därför var deras uppgift att få med sig alla länder på sin sida, och att angripa de som vägrade. Iran vägrade (i.o.m. den Islamiska revolutionen 1979), och har lyckats stå emot alla dessa sanktioner i drygt 3 årtionden. Inte nog med det, Iran stärkte libaneserna och i synnerhet palestiniernas moral i kampen mot det sionistiska förtrycket.


Kommentarer
Postat av: Hussein

Tack för att du publicerar inlägget syster

2011-07-18 @ 14:30:41
Postat av: zulqarnain

Måste tacka både vår syster och vår bror Hussein.

Hmmm jag visste inte att Iran var det enda muslimska landet som hade en palestinsk ambassad, trodde många andra muslimska länder hade det särskilt arabiska länder.

Iranska monark ister anser att om man alliera sig med Israel så kan man utrota islam i Iran, det var dessa monark ister som dansade under Ashura och tasoa och brände upp flaggor med Allahs namn och det var dessa monark ister som brände upp en bild på imam khomeini och under samma bild så fanns det koran verser och bilder på våran martyrer och samma monarkister nästan dödade en ung kille som ville hindra dem från och bränna hans heder.

Men dem fick tillbaka 100 gånger värre eftersom folk som sörjde på gatorna fick höra va dessa sionister gjorde och stormade där dem hade samlats.

2011-07-20 @ 08:42:33
URL: http://zolqarnain.blogspot.com
Postat av: Anonym

housein jag vill kopiera den här texten om det går bra den var så himla bra läsvärd

2011-07-22 @ 00:46:57
Postat av: Linn

Verkligen ett tänktvärt inlägg! Mycket bra skrivit.

2011-07-26 @ 11:19:20
URL: http://peaceloveandgod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0