Kommentar


Postat av: H

Salam alaykum. Jag tycker det är dubbelmoral när du skriver så mycket om hijab när du inte ens har det själv. Sen skriver du att du hatar Israel vilket jag gör också, men märker att du ogillar Iran när jag besöker en blogg vid namn "kababmannen". Om du bara visste vad Iran har gjort för palestinier och libaneser. Sen skriver du mycket om islam samtidigt verkar du vara bästa vän med den här "kababmannen" som ständigt förolämpar islam. Detta tycker jag är dubbelmoral

Svar:
dubbelmoral, hmm kanske jag väljer att ha slöjan då jag är redo att ha den på rätt sätt och inte gå runt med tighta kläder och sen bara täcka håret vilket har blivit de nya modet.. nej min tid kommer och den är nära inshallah.. sen att jag hatar israel har inget med att jag ogillar den islamska republiken i iran att göra... hatar iranier vart har du fått de ifrån? har inget emot folket har bara så mycket emot att man förstör islams bild genom att behandla folk på de sättet de gör och sedan säga att de följer islams regler.. du behöver inte hata en person eller inte va vän med personen för dennes åsikter.. var och en har sin egen åsikt, så du menar att jag ska hata kababmannen för att han förolämpar islam, nej det är inte vad min religion säger mig tyvär, han väljer att förolämpa islam för de som händer i hans hemland pga att de förstört den muslimska bilden. han kanske inte sätt den rätta bilden som islam egentligen har.. kanske mycket dubbelmoral men då får det va så. thats me tyvär..


hijab

Vad är meningen med Hijaben? och varför måste den muslimska kvinnan bära Hijab (slöja)

 • Alla vackra saker vi ser runt omkring oss i naturen är på något sätt dold eller gömd.

  Glittrande diamanter hittar du djupt inne i svarta gruvor.

  Vita pärlor hittar du på havets botten i en snäcka.
  ...
  Månen gömmer sig i natten och bakom solen om dagen.

  Även vi människor gömmer våra värdesaker så de inte blir stulna.

  Om detta inte vore så, skulle dessa juveler bli utnyttjade på ett eller annat sätt.

  Kvinnan är också en av Allâhs sköna skatter, och för att de inte ska bli utnyttjade och "stulna", så döljs deras kropp bakom slöjan.


RSS 2.0