Plötsligt blev alla invandrare muslimer..

Är plötsligt alla invandrare muslimer?? Jag fattar inte är det muslimerna som är ett hot i sverige eller är de invandrarna? Är de unga kriminella pojkar eller är de religiösa mammor med deras barnvagnar.. Ni vet säkert vem jag syftar på .. Sverigedemokraterna??(videon är inte värd att lägga upp ens..) ÄR DE MUSLIMERNA SOM ÄR ETT HOT?? Istället för att ha med bromsa invandringen kunde ni lika gärna haft med bromsa barnvagns mammorna med burka. VAD STÖR DOM ER MED? Låt folket va. Vill dom ha burka varsågod vill ni va nakna varsågod har vi sagt nått?? OCH, NEJ NI BEHÖVER INTE VETA VEM DOM ÄR.. Identifiera hit och dit vad ska ni identifiera när det väl handlar om att veta vem personen är så finns de flertal kvinnor som säkert jobbar inom det yrket och som kan identifiera kvinnan right?? Så jävla svårt är det inte..ni väljer att se det ni vill se och döljer det som inte ni tycker låter okej.. Låt människor leva sitt liv.. Men tbx till invandrare och muslimer. Vad jag har insett är att NI ja NI rasister.. (jag har min yttrandefrihet right?? Jag får missbruka den hur mycket jag vill right?? Så som ni gör jag lever i ett fritt land asså fyran vad stolt jag känner mig jag har frihet nått som jag inte kunde ha haft i mitt hemland enligt er.. Asså de bara skrattretande.) frihet kallar ni det för va? Fritt land.. Jag ser inget fritt i detta land längre förr kanske det var men inte nu längre hatet mot muslimer växer mer och mer. visste faktist inte att detta fanns.. Trodde att de fanns 25% rasister i sverige bara men de verkar va mer än så mycket mer.. Och det är inte hat mot invandrare utan muslimer. Vi terrorister, vi förtryckta kvinnor, vi bortgifta flickor, vi värdelösa varelser på jorden som har män som självmordsbombare. Vi ja.. Det är lätt att lägga oss i en stor hög lätt att kategorisera oss..


Varför har det blivit så? De va inte så för två år sen, absolut inte då va det invandrare. Men vad jag tror är att folket i sverige har smittats av. De har verkligen smittats av propagandan. All media allt skit som försöker smutskasta islam. Och det har verkligen påverkat er nu blundar ni för allt och ser bara oss muslimer som försöker följa vår religion i vilket land man än är. Försöker anpassa sig till landet medans man följer sin religion så gott man kan. Men en fråga har sett flertal konvertiter vad gör ni av dom?? Dom är också muslimer och tro mig de svenska konvertiterna är mer religiösa än vad en muslimsk född person är, men vad gör ni av dom konvertiterna med burka? Hade sverigedemokraterna kunnat förbjuda burka och slöja så som Frankrike hade dom inte väntat en sekund. Det hade varit gjort. FRITT LAND kallades det för vad kallas det för nu?? En bra fråga?? fyfan alla partier har bara en fråga som de diskuterar och det är islam? asså vad fan är ert problem? diskutera ert land gör någon förändring, folk håller på att flytta ut för det inte finns nått liv här och ni lägger ner all er energi på islams och muslimer.. det är en religion som alla andra religioner lägg ner..Jag va blind förr såg inte märkte inte visste inte ens att hatet va så stort. (Det är hat det är det verkligen) men tror jag börjar se världen med mina egna ögon, ja jag ser det nu. Kan gå mitt i stan och se förnedrande blickar mot mig. Otacksamma människor på jobbet idiotiska kommentarer sånt ja aldrig hade trott att just jag. Utan slöja, född i sverige snackar flytande svenska skulle se eller höra men men världen förändras..


Va på jobbet en helt vanlig dag skulle hjälpa en patient, medans jag hjälper henne hör jag nått komma ut från hennes mun leker att jag inte hörde:


Jag: vad sa du?


- ….


Jag: kan du säga om det?


-…


Jag: vad sa du :@?


- det har inte du med att göra


(Nejnej det har jag inte)¨


Jag: sa du jävla blatte jävel??


- :O (ups hon hörde)


Det sista jag gör är att hjälpa otacksamma människor så jag lämna allt och gick ut från hennes rum.. Inte en chans att jag fortsätter att hjälpa henne.. Hade hon inte varit klar hade det varit en annan sak men nu va hon helt klar visste vad hon sa för liksom hur skulle hon veta att ja va en blatte om hon inte va klar?? De kanske syns men???


Ajaa thats all vi får se vart allt detta kommer leda sverige, vi får se hur långt ni kommer genom att ta för er av andras åsikter andra länders hat mot muslimer. Tror ni dom lyckas?sverige va de ända landet som alla tyckte va ett vacker land.ett land med jämställdhet..

                           
                                      


...

I wish you had think about a future together, but unfortunately


mashallah halva ramadan har passerat...

I GUDS, DEN NÅDERIKES, DEN BARMHÄRTIGES NAMN

[76:1] EN OÄNDLIG tid förflöt före människans ankomst, [en tid] då hon var något helt okänt

[76:2] För att sätta henne på prov har Vi skapat människan av en droppe av ett flöde, blandat [med ett annat flöde], och så har Vi gett henne hörsel och syn.

[76:3] Vi har visat henne [hennes] väg, [och det är sedan hennes sak] att antingen visa tacksamhet [och följa vägledningen] eller att visa otacksamhet och så förneka [Oss].


                       

YouHaveABigPlaceInMyHeartHoney Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Saknar dig otroligt mycket går inte att beskriva. Din plats finns kvar överallt vart jag än vänder och vrider hur jag än går så syns din plats.. Den är tom… vad jag än ska göra vad jag än gör så är det något som saknas? Dina skämt? Ditt skratt? Vem vet tror det är du.. Ja känner mig inte hel och kommer inte göra det tills du kommer hem då vet jag att du är här någonstans i alla fall…du är saknad sara,. Jag väntar på dig varje minut KOM HEM!!!


mysweetheart


Seni Ben Kimseye Vermem..

i wont give you to anyone
i wont give you to other hands
i tied you to my heart don´t wan´t to lose you
i wont give you to other hands
i want u with me
when you dont love me ill die
every morning when i wake up
when i dont see your face
when you not mine
ill die i died
oh please dont go
please dont upset
im complete with you
dont leave me                                


can´t live without you Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


bedi 2ol la keli dunya habajtak..

                          

andreas malm- hatet mot muslimer..
Inga kommentarer!!!

elr jo fyfaaan va skallen ljuger,, "han har aldig sett ett hat mot muslimer"? what? e han blind? jag förstår inte riktigt lever han i sverige? men vad är då rasister? de e inte hat va? de bara rasister elr?


                        


you were a little girl in my arms now you stand here in your white dress

Tänk så fort tiden går utan att vi tänker på det från ett litet barn till en ung kvinna.

Nu står du här i din vita klänning och väntar på att din far ska föra över dig till din blivande man, ditt nya skydd, din glädje och din framtid.

Syskon och släkt runtomkring dig och glädje över ert tak skiner.

Gåvan som pappan har behållit ren ska föras vidare och förbli ren.

                


                           


You Don´t Need To Be The Person They Said That You Will Be. Be The One You Was Born To Be And The One You Want To Be..

Devils smiling at you makes you stand on your legs to show that you can. show him that you will be the person you once were, become the good person who always stood by the people side.the miss fortun the devil will feel, the smile he smiled at you when you were weak.the grief he feels when he never managed to reduce you or even made you to take a wrong way.Because you are stronger than yourself and can stand on your own feet. choose your own way, to show that you can and don´t let anyone stand in your way not even the devil. because you are who you are.

               
                                            
                                 


do you call them for friends?

Killar går och kommer likaså bussarna missar du den ena kommer den andra efter 5 minuter och den kan va mycket bättre än den du missade.. De finns vänner som också kommer och går. Kommer när de behöver nått och går när de inte vill nått.. Men de finns systrar/syster från två andra föräldrar som står på plats tills dagen du försvinner från denna planet.. Han/hon är stämplad på sin plats och tar inte ett steg därifrån om inte nått går riktigt snett.. Men har den flyttats från den platsen är det svårt att få den tillbaka till exakt samma plats.. I exakt samma spår och exakt samma vänskap/systerskap. De finns en stor skillnad på vänner och en vän. En vän är den du vänder dig till när du behöver hjälp, den som lyssnar och den som får dig att le. Det är personen du ger din kärlek till oavsett vad som händer, oavsett vem som kommer emellan er så går det inte att skilja på er.

Vänner de är de som varje dag hänger ut sig på facebook med sina “smarta” loggar som t.ex.: “ jag hatar dig din jävla h**a trodde du va en vän jag kunde lita på, alla är falska visste inte hur ja kunde lita på dig bl.a. bl.a. bl.a… lak vem bad dig att lita på nån?? Så är det när du går runt i stan och känner alla o har 1000 vänner och “litar” på alla då blir du själv den falska.. Förstår mig egentligen inte på folk som kan ha så många vänner att dom inte kan hålla reda på dom plus att de går runt och snackar om den personen de precis va “bästa vän” med..

you know what I mean? asså jag är bäst på att skratta folket rak upp i ansiktet,, och jag älskar det vet ni varför? För de folk som utsätter sig för att va den åsna dom är, de är dom som tror att de skrattar folket rakt upp i ansiktet, dom tror att de har alla runt sitt lillfinger fastän dom inte ens kan ha en myra runt de lillfingret..


life is like a game, and I love it .. because there are people who don´t know how to gamble away their lives..and it hurts .. it´s sad that they don´t know how to handle their own game in this life..peace and love..


                                       

                                        för den du e...
                                           

open your eyes and see the world more, with your own eyes...

Det är så sjukt att muslimer runt om i världen, analfabets människor som inte sett världen och som lever i sin lilla värld vet mer än vad en vanlig människa här i Sverige vet om religion.

Jag personligen skäms när jag blir ifrågasatt hundra frågor av en svensk person om min religion, har ni inte gått i skolan? Har ni inte haft religion sen 5.an om inte tidigare som oss.. Jag hade,, iaf alla individer med utländsk bakgrund hade religion i den svenska skolan..

Har ni fått så dumma frågor som

- sover kvinnor med sina slöjor?

- får muslimska kvinnor utbilda sig?

Wtf? E det bara ni som är människor? Är de bara ni som kan bli nått stort och bilda er en bra framtid? Okej men om ni tror det.. Se er omkring, hur många utländänska tjejer jobbar inom vården? Hur många utländska kvinnor går på högskola?

Asså det värsta är vi vet tom. mer om kristendom än vad en svensk vet.. Det är pinsamt och ni borde skämmas egentligen. Undra varför vissa lever i sin lilla kula och tror att kvinnor är förtryckta, att islam är religionen som förnedrar, förtrycker och sänker kvinnan framför mannen.. Har ni någon gång ställt er frågan vem va de första folket som gav kvinnan alla sina rättigheter?? Tro det eller ej men det är de muslimska folket.. De samlar i sig allt de hör, och ser. Allt dåligt som de hört och sett samlar de i sin lilla kula tills den spräcks och så börjar de se ner på islam och ogillar religionen istället för att SJÄLVA fråga läsa och få en egen bild av det. istället för att lyssna på massa skit som all media, folk och rasister kastar ut sig.. Ett tips börja med att läsa om kristendomen ert lands religion sedan kan ni fundera på att läsa om islam och jämför, tro mig finns många likheter så vad är det konstiga ni ser i vår religion? Varför drar ni alla över en kam? Vad är det konstiga med slöjan??? Asså ni ses som utomjordingar när ni frågar så dumma frågor thats it!! Okej de är inget fel att fråga och lära sig men att komma med frågor som inte är mänskliga är bara dumt..


                         


Med handen på hjärtat, min enda önskan i livet är att se dig i mina söner.

Under tiden du skriker åt din kvinna, finns det en man som gärna skulle
vilja viskafina saker i hennes öra. Under tiden du förnedrar och
förolämpar din kvinna, finns en man som skulle göra allt för henne.
När du våldför dig på din kvinna finns en man som gärna vill älska
med henne. När du får din kvinna att gråta, finns det en man som
skulle göra allt för att se henne le


                                  


It´sAbout EverythingAndNothing...

Lever hellre olycklig på någon annans lycka än att leva lycklig på någon annans olycka...


I finally learned what life is about, hanging on when your hearts had enough and giving more when you want to give up...
                                                                 

                                                      


IToldHerToGoToHell...

An angel watches over you, you're protected, feel safe .. Dare to be who you are. Dare to escape out into the world to meet people, meet different people who absolutely don´t like you. Ignore the haters views, ignore your enemies' eyes.

stand on your legs and be the angel you are .. You have a big place in people's hearts.

When they catch sight of you they think them has blinded by the sun. So strong brighter, stronger than the sun is hard to see, tries too hard to see who´s hiding behind the strong light. It´s you!! The hope and joy you had in you will not get destroyed by something like that.. Life is full of various opportunities. You fail the first time, second, third, I think you never fail the fourth time. You are strong you dare, you want what is preventing you? You are an angel..because you dare..                                   

                                                   


                

                                                            

 


Ramadan Karim


Ramadan är förlåtelsens månad, bönernas månad, kärlekens månad. Så låt oss förlåta varandra be för varandra och visa vår kärlek till varandra. Ramadan Karim till alla mina kära bröder och systrar.
fasta,be , läs koranen, va en god människa, de råd ja kan ge er.
 fasta utan bön är som en natt utan måne.


just want you by my side...

I would not have anything from you, don´t want anything in your environment or something that belongs to you. I just want you .. Don´t have reached that pleased every girl, there is enough that you are here for me. that you're mine, it's the only thing that pleased me more than ever. And that will brighten up my days and nights.

Don´t want to think of anyone else by my side than you. I want that you is the one who wakes me in the morning and saying good night to me when I go to sleep. Would that you shall be the one asking where to, when I get back and finally finish our conversation by saying, I love you, do not delay I will miss you .. But unfortunately I am the failure.


                                          


                                         


AvundFörgiftarVårtDagligaLiv..

De sägs att avundsjuka orsakas av att en människa inte mår bra.. Men själv tror jag inte det, en människa kan må hur bra som helst och ha det mycket bättre än någon annan men ändå så är han/hon avundsjuk?? Avundsjuka kan leda till mord, problem och är en äcklig egenskap en människa kan ha.. Den går inte att bota hur mycket bättre människan får det så har han/hon avundsjuka i sig. Många människor kan va avundsjuka på människors framgång, lycka hur kan de va möjligt? Själv ler jag mot mig själv när jag ser en läkare framför mig, när ja ser ett lyckligt och kärleksfullt par gå längst stranden. då vet jag att människor mår bra att vi har det bra.. De folk som har avundsjuka i sig och kan hantera det och lever lyckligt med det är de folk som mest har hat i sig.. De är de folket som älskar att se andra förstöras, förkrossas och misslyckas. Får ni inga skuldkänslor?? Ta ansvar för ditt eget liv och lev det liv du själv vill leva, vill du blir nått, ha nått så gör att du får det och blir vad du vill bli utan att förstöra för någon annan.. Avundsjuka varar inte länge en dag kommer du dö ut för all den avundsjuka du har i dig, eller så blir du psykiskt sjuk för det är inget och leva med det funkar inte att leva med det..


 

De finns den lätta avundsjukan i kärlekshistorian de kan va en fin avundsjuka, de kan va ett bevis på att du bryr dig att du älskar, att du finns där. Men den kan också gå över styr och hur mycket din kille/tjej älskar dig kommer han/hon lämna dig en dag om du inte förbättrar för det går inte att leva i ett förhållande där du inte litar på din partner de minsta lilla och har en så stor avundsjuka att du inte kan styra den.


Själv har ja avundsjuka i mig men då handlar det bara om kärleken, och den är så liten eller,, aa den finns där iaf men ja är den sista personen som visar om ja någonsin är det..

"Avundsjuka är rädsla att förlora den man älskar.” och det är sant. Hade man inte varit rädd att förlora den man älskar hade man inte brytt sig om den kom hem efter 10 timmar ute eller om han/hon snackade med tjejer/killar hit och dit..

                                                       

                                                    IWillNeverRegret..take me far from here, so far away from it all .. To forget all I live in. the present and just enjoy.I just want you next to me, but can live with the grief .. the hatred of myself can not cure .. the grief, the anger and aggression as I go through each day is what I deserved because it was me who chose this path .. have myself to blame on ..
but that who makes me smile for the world, is that I never have and never will regret anything I once did .. because you should never regret something that once fought for and experienced .. we wear our life with our own hands and shape it the way we ourselves want it.The love that has arisen suddenly takes the longest to heal

           
                                  رمضان كريم

Den religiösa högtiden närmar sig och många muslimer runtom i världen kommer att fasta och följa den heliga månaden då vi följer en period av renhet, reflektion, avhållsamhet, respekt, kärlek osv..


Den heliga månaden ramadan pågår under hela den nionde månaden efter den islamska kalendern. Ramadan inträffar aldrig vid samma tidpunkt varje år eftersom den islamiska kalendern bygger på månens vandring runt jorden och inte jordens vandring runt solen som den västerländska kalendern.


Under månaden ramadan fastar man från soluppgång till solnedgång det innebär att man varken äter, dricker, röker eller har sex.. Under den heliga månaden uppmanas man också att läsa hela koranen och minnas att de va under månaden ramadan texten först skrevs ner. Barn, gravida och sjuka behöver inte följa reglerna om avhållsamhet.


Lailet al- qadr

De tio sista dagarna under månaden ramadan firar man Muhammeds första uppenbarelse vilken anses ha ägt rum under någon av de tio sista nätterna under Ramadan.


Eid Al-Fitr

I slutet av månaden och av fastan firas eid al- fitr med speciella måltider och presenter. Det är då allmosorna till de behövande delas ut enligt islamsk lag.

 

[47:19]

Håll fast vid din kunskap att det inte finns någon gud utom Gud; be Honom om förlåtelse för dina synder och [be om förlåtelse] för alla troende män och kvinnor! Gud vet vad ni dagligen bekymrar er om och målet där ni [till sist] får vila.. 

 

                                                                    


Cause we've got forever and forever is meant for so very few..
Love is like a lump of gold,
Hard to get, and hard to hold.
Of all the boys I've ever met,
You're the one I can't forget.
I do believe that God above,
Created you for me to love.
He chose you from all the rest,
Because he knew I would love you best.koranen

I GUDS, DEN NÅDERIKES, DEN BARMHÄRTIGES NAMN

[2:6] MEN FÖR dem som framhärdar i att förneka sanningen är det likgiltigt om du varnar dem eller inte - de vill inte tro.

[2:8] Det finns människor som säger: "Vi tror på Gud och på den Yttersta dagen", medan de [i själva verket] inte tror.

[2:9] De försöker bedra Gud och de troende, men de bedrar inga andra än sig själva - och inser det inte.                                   


TillAllaKillarSomBlirFörvirradeIOlikaSituationer.När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.

När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..                                          

TheWomanIsTheMostPowerfulCreatureInThisPlanet

En liten pojke frågade sin moder, "Varför gråter du?" . "För att jag behöver det", sade hon. "Jag förstår inte," sade han. Hans mor kramade honom och sade, "Och det kommer du aldrig att göra.". Senare frågade pojken sin pappa, "Varför gråter mamma för ingenting?" "Alla kvinnor gråter för ingenting", svarade hans pappa likgiltligt. Den lilla pojken undrade fortfarande över varför kvinnor gråter, så han frågade tillslut en äldre vis Sheikh(lärd).
"Han vet säkert svaret", tänkte han ."Ya Shaikh! Varför gråter kvinnor så lätt?"

Sheikhen svarade: "När Allah skapade kvinnan så var hon tvungen att bli speciell. Han gjorde hennes axlar tillräckliga starka att bära hela världens tyngd, ändå mjuka nog att ge tröst. Han gav en inre styrka att klara av både barnfödseln och avvisanden som många gånger kommer från hennes barn. Han gjorde henne härdig som tillåter henne att fortsätta kämpa när alla andra ger upp, och att ta hand om hennes familj genom sjukdomar och utmattning utan klagomål.

Han gav henne känsligheten att älska sina barn under alla omständigheter, även när hennes barn sårar henne djupt. Han gav henne styrkan att bära hennes make genom hans brister och skapade henne från hans revben för att skydda hans hjärta. Han gav henne visdom att veta att en bra make aldrig sårar sin fru, utan testar hennes stabilitet och hennes beslut att vara vid hans sida utan tvekan. Och till slut, gav Han henne en tår. Denna är hennes och bara hennes speciellt att använda när hon vill det. Hon behöver ingen anledning. Ingen förklaring. Den är hennes.
Du ser min son, skönheten hos en kvinna ligger inte i kläderna hon bär, skönheten i hennes ansikte, eller sättet hon borstar håret. Kvinnans skönhet syns i hennes ögon, för det är dörren till hennes hjärta - stället där kärleken vistas i. "


                                             

Shontelle - Impossible

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know
Thinking all you need is there
Building faith on love is worst
Empty promises will wear
I know (i know)
And know when all is gone
There is nothing to say
And if you're done with embarrassing me
On your own you can go ahead tell them...bull shiaaattt...

I don't give a shit about your shit, so don't come here with your shit. So stop open your mouth because it smell like SHIT!


I don´t give a FUCK...


Fånga dagen...

Bekymrad, deprimerad, mår skit för vad? Lägger ner all min tid,styrka och tårar på nått ja själv inte vet vart de kommer leda. På någon som inte verkar bry sig, o som lever i sin lilla underbara värld. Men ska absolut inte skylla på någon bör skylla på mig själv, för att de jag som valt att ta denna vägen. det är jag som tagit mig hit jag är nu. Ja lever i min lilla värld, hur länge till kommer denna världen finnas hah.. Tro mig den kolapsar snart den med. Vilken väg väljer jag sen?? Finns många vägar, genvägar, stigar .. Låter ödet välja. Tar jag min egen väg kommer de gå åt helvete.

glöm era bekymmer imorgon kommer nya..

                                                    


RSS 2.0