I think about it when I hold you.When I lookin' in your eyes...I don't wanna know
If you're playing me - Keep it on the low.
'cause my heart can't take it anymore.
and if you're creepin please don't let it show.


How hard can it be to speak out...

I can´t tell you how it feels, can´t tell you how it is. Don´t understand it, How would you feel? even though you are a hundred mil away, I can feel your closeness to just remember you. you are still left in my heart. How hard can it be to speak out. Try to talk about their feelings face to face. Maybe too shy, afraid to say wrong? Who knows? I should know. But the sensitivity of that my mouth is locked only when I meet you. Have so much to say but all the ones I want to say can be described in three words, they say everything. I love you.


Memories always starts round midnight..

Varje tår som faller ner från ögat påminner mig om tiden med dig. Den korta tiden i vårt liv tillsammans är slut. Minnen av dig gör mig glad, det är en känsla som många förtjänar. Vad ska jag ta mig till utan dig vid min sida, du var allt som betytt kärlek för mig.dina ord var som tusen strålande stjärnor i en mörk vinter kväll. Ditt leende var som små vackra fjärilar som flög in i mitt hjärta. Din skratt var som ljuvlig musik i mina öron. Jag hoppas och ber till min gud att kärleken mellan oss aldrig tar slut,  min störrsta vilja var att vår tid tillsammans inte bara skulle vara minnen.


 

         

 


So right now I really don´t know the price I pay for my dreams...

Seriously? I dont know how to start., Jag har alltid haft det väldigt lätt för att skriva precis när som helst om vad som helst, men just nu är det stopp. Kanske för att min adorable lillsis ska kunna acceptera det jag skriver,, Eller för att folk i hennes nya bekantskap inte ska dömma mig eller kanske bara för att det heelt enkelt var ett tag sedan jag skrev? Well we´ll never know dont we?;)

Är det bara jag eller tror ni också aldrig på dom som säger " I dont bealive in love"? Men comee on!!! vadå - Dont bealive in love? Klart fan alla ska tror på kärlek!!(om man inte har något som förstört ens chieldhood ofc) Jag accepterar det mesta som sägs håller det för mig själv, (för alla får ju ha sina egna åsikter) men ärligt talat nu hur kan man leva med tanken på att det inte finns någon kärlek? Eller de som säger  "Jag är ingen förhållande männsika"? Whatthef*ck? Vadå ska man vara född med att vara en förhållande människa eller? no one is born with it, vare sig man tycker om det eller inte beror ju helt enkelt på dina egna erfarenheter, och tro mig alla är förhållande människor bara att de inte har träffat den rätta än right?;)

en annan sak, ha för fan inte fördomar, okej lätt att säga alla har vi det, men vet ni vad som är riktigt fuckat? om du har de fördomarna o sedan blir den människan? försår ni? nej troligtvis inte, jag menar såhär, jag hade fördomar om de som inte kunde språket, tyckte inte illa om dem eller nått men så fort nån bröt po svenska så kändes det som om de hade ett hadikapp bara för att de bröt, de kunde vara väldigt duktiga kunna alla ord men endå den där brytningen störde mig som fan. svårt att säge men jag såg faktist ner på ungdomar som bröt,vet inte varför. jag ville verkligen inte känna så men det bara blev så, kanske grupptryck men nej jag var så som person, förstå mig inte fel. de inte så att jag tyckte de va midre värda,, Men jag ansåg att de blev annorlunda behandlade i samhället. okej nu befinner jag mig i tyskland och vet ni vad, detta landet är inte som sverige eller norge eller ens danmark, ibland tror jag seriöst att jag är i asien,afrika eller i rymden haha, okej jag överdriver, men iaf här vägrar de snacka engelska! de helt enkelt vägrar , vart du än är i affärer på gatan på banken , de snackar inte engelska. de svarar på tyska, just det fördomen.. jo nu när jag vatt här länge så har jag förstått att jag måste prata tyska, vilket egentligen inte är ett problem men BRYTNINGEN!!! jag vågar inte för att just jag inte ska drabbas av det jag lät invandrare i sverige drabbas för:/

en annan fördom var gifta kvinnor, haha jag tyckte aldrig synd om en gift kvinna som blev stämplad..  utan jag tyckte rätt åt henne, vf kan hon bara inte stå för sina åsikter o vara stark, lätt o säga...

 

so right now I really don´t know the price I pay for my dreams

// Najlaquestions and answers

Vad fick dig att börja blogga?


Hatade bloggandet, gillar inte själva bloggandet om sitt vardagliga liv.. Vem bryr sig om vad du gör varje dag.. Att blogga om en speciell händelse är inte fel men att varje dag, varje timme och varje minut skriva ut vad man göra och har gjort gillar jag inte.. Så därför hatade jag bloggandet men de som fick mig att börja va en vän.. En vän som redan hade blogg och bad mig att fixa en.. Själv tyckte jag ehh bullshit,, tyst med dig.. Men sen tänkte jag efter jag behöver ju inte skriva som alla andra.. Jag gör nått annat.. Skriver ner texter och tankar, meningsfulla inlägg..

BTW: detta måste tilläggas.. personen som fick mig att börja blogga är http://kababmannen.blogg.se/ baba jag leker inte kändis jag är bara din idol =)=) tihii.. du fick mig o bli kändis =)


Varför bloggar du?


För att jag har lagt undan min dagbok,(tankar).. Nej men, det jag vill med min blogg är att förmedla känslor, mitt tankesätt, åsikter och samtidigt få in folkets åsikter och tankar..


Vad hade du kunnat förändra i denna värld?


Ensam hade jag inte kunnat göra mycket,, hade kunnat förändra små saker men inte nått stort.. Nått jag verkligen vill förändra det är skillnaden mellan rika och fattiga, män och kvinnor, svarta och vita.. Men hur lätt är det att ändra alla människors tankesätt? Hur lätt är det att rensa folkets fördomar? Så själv kan jag inte förändra mycket mer än att bidra i olika fonder som kan va till hjälp..


Vad är dina framtida planer/vad vill du bli i framtiden?


Carpe diem...


Har du varit kär nån gång?


No comments.. Någon gång? En gång!! Eller vet ni.. Ni kanske förstått det själv om ni följt bloggen på rätt sätt.. Efter första kärleken är det omöjligt att falla för någon igen, (enligt mig)… omöjligt.. Första kärleken glömmer man aldrig, och du har fortfarande samma känslor kvar.. Så varför lura dig själv lura den nya partnern och gå in i ett förhållande där du vet att du kommer alltid önska att den första stod där bredvid dig.. vem vet det kanske går inget är omöjligt, men då ska den andra kärleken va så bra att han får mig att falla på nytt..


Vad gillar du mest ?=)


Att skratta, ha kul.. Älskar att se människor le.. älskar att se dom glada.. ibland är det de som får mig att tänka om och älska livet.. Jag blir glad av att se folk glada och ha det bra..


Vilket land kommer du ifrån?

Jag är en stor blandning.. Jag är ursprungligen från Turkiet men pratar arabiska. Kallas för kurd och har libanesisk blod i mig.. Kortfattat jag är arab från Turkiet.. Finns de araber i Turkiet?? Aa de finns det, i gränsen av Turkiet och Syrien. Mardin!!! (jagärintekurd)


Om du hade fått ändra något i ditt förflutna vad hade det varit..


Jag ångrar aldrig något jag gjort, så om du syftar på misstag. Jag lär mig av mina misstag och gör aldrig om dom, men ångrar aldrig det.. Men hade jag velat ändra två saker de ena är att jag inte tog skolan på fullaste allvar och inte valde naturvetenskapsprogrammet och det andra är en händelse som skede när jag va 7 år gammal men de behöver jag inte ta upp..


Varför har du inte bild på dig?


Jag har någonstans i de tidigare inläggen, men den ska tas bort för det är inte mig ni ska se på. Jag vet att det kanske är trevligare och veta vem det är som skriver. Men att ha bild på mig överallt ute på internet är inte min grej.. och har jag bilder så är de där mitt ansikte inte syns =)..


Vad är det du skulle kunna dö för?


Jag dör inte för någon, då gör jag bara dom ledsna skulle jag tro.. Jag lever hellre för någon.. jag lever för min familj och vänner.. Och de är dom som får mig att stå kvar på den plats jag är.. Och en sak till, det finns personer där ute som får en att se världen med andra ögon, som får dig att inse att livet kanske är ett helvete med de upp till dig att göra det till ett paradis eller fortsätta leva i ett helvete.. Och ett tack till den personen som fått mig att öppna ögonen.. Aa exakt.. Du!! Känn dig träffad..


Hur önskar du ditt liv se ut om du fick välja?


Hmm? Alla klagar vi på vårt liv vare sig vi får ett liv som ett paradis eller inte.. Jag är nöjd med mitt liv, jag är uppväxt som jag är och är van.. men jag klagar så j**la mycket.. Nått jag önskar är att de hände något mer. Att man kunde ha kul fastän man inte gör nått.. Att alla du saknar va bredvid dig.. Jag önskar mig inte rikedom, lever hellre lycklig än att va rik.. De fattigaste folket är de lyckligaste folket..


om du skulle resa till ett land, vem skulle få följa med dig & varför?:)


Det beros på vilket land. Hade de varit ett fint romantiskt ställe hade jag velat ha med mig någon jag älskar ;).. Annars hade jag velat ta med storasyrran och min siamesiska tvilling, sara =)..


favorit stället ?=)

Stranden. Älskar havsutsikten vid solnedgång..

Älskar du mig? // Ninosh


Hade jag bara fått älska en person i denna världen så hade de varit du =).. Vem älskar inte sin syster??- jag lever fortfarande...

ibland vill man bara släppa loss.. glömma sina bekymmer. "leva livet", ha kul göra misstag och minnas dom på ett bra sätt.. Tanken på att göra det var mycket dåligt men samtidigt mycket roande.. När man väl är inne i saken och inte kan tänka på vad som är rätt eller fel, eller rättare sagt kan tänka rätt men vill absolut inte.. de är en härlig känsla.. man skrattar utan att veta varför och det bästa är att man inte minns något efteråt.och tänker inte på sina beskymmer under den stunden..” känslan att va glad och kunna ha kul för en gångs skull var obeskrivlig.. Något man hört är att de känns att man är helt gone!!
 
 – jag levde inte i denna världen...                                                                                            
 kommer jag bygga upp fler bekymmer i mitt liv? kommer jag verkligen göra bort mig? Ångest? Kommer jag ångra detta, tänka på det livet ut? Syndar jag?...

ibland är livet så tråkigt. man följer den röda tråden och allt ska va som det är, man är rädd att göra fel rädd att folk ska se ner på en. man ska va perfekt. det känns att man inte är sig själv riktigt.. Man vill alltid vara bra i andras ögon men man tänker aldrig på sig själv..man kan inte ha kul, det går inte att vara glad.. än sen om man är bra i andras ögon, vad är det nödvändiga att folk ser dig som en bra människa, när du själv inte är nöjd med ditt ”perfekta” liv.. aldrig gjort något fel, va en bra förebild till andra men inte för sig själv, man är inte nöjd med sig själv om man inte gör det man själv vill... Är inte meningen med livet att känslan av att må bra i insidan. och inte vad folk tycker om dig och dina handlingar.. Men dagens samhälle handlar nu mer om att man ska göra bra intryck på folk och inte bra intryck på till sig själ. Saken är att jag vill att folk börjar öppna ögonen och se på hur världen egentligen fungerar,man ska kunna må bra och ha kul utan att tänka på vad andra tycker och tänker om dig. 
Ingen ångest över det man har gjort fastän det var en mycket fel grej att göra. Men det är jag som syndar, inte folket.. de mina problem jag kommer straffas för det inte folket så varför lägga ner all sin tid och energi på vad folket tycker. De kanske tycker att det är något dålig, själv kan man också tycka det, men vem bryr sig, så länge man är nöjd och glad och gjorde något som man roade sig med, då är det väl acceptabelt?..det jag vill säga är att skit i folket.. följer du den röda tråden försök falla ner en gång och kom upp igen, tro mig  du kommer inte ångra.. du stärker din självkänsla, du gör det du själv vill och lär dig av ditt misstag.. för hur ska man lära sig av sina misstag om man inte gjort några??

- jag lever fortfarande, jag hade kul, jag gjorde ett misstag, lärde mig av det.. kom upp till den rödaa tråkiga tråden igen.. nu står jag här.. vad ska ni göra? jag är jag bryr mig om mitt eget så sköt ni ert och skit i mitt liv.

Jag vill inte förmedla dåligt budskap.. men jag vill säga ta ert liv i era egna händer.. och lämna inte över det till någon annan…N* du med…

written by : Nora*
action, thinking: A*


Just ask me what you want to know...meningefull fråga ärligt svar!!


There's not a thing that I would change..
Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are
RSS 2.0