Sometimes you have to close your eyes to see better...

Så fort du är ensam, så fort man blundar ögonen bara man stänger in sig så börjar maskinen i skallen arbeta.. Varför ska allt vått och torrt gammal och nytt komma fram.. Alla bilder allt skit komma upp och man ser allt om och om igen som om det händer här och nu. Fastän man kommit över det fastän man glömt, förlåtit osv så upprepas det om och om igen..


Varför stiger man in i en buss glad och pigg och kommer ut efter en halvtimmes resa gråtfärdig och deppig? Då kan jag berätta för er de va de minuterna som du va inne i din värld, de va då den onda maskinen började fungera, de va då den sattes igång och de va då bussen stannade och du steg av med röda ögon och huvudet ner mot marken, av bara en halvtimmes resa!!!


Brukar se mig omkring.. Kolla på alla olika sorts människor som sitter i samma buss.. Vad har dom i hjärtat? Är dom så glada som de ser ut att vara? Döljer dom något bakom all den glädjen? Eller finns de verkligen människor som lever ett problemfritt liv fullt med kärlek och glädje?


är de bara jag som är misslyckad? Är det bara jag som har otur här i livet? Livet är orättvist!!! Och nej,,de är inte förens nu jag inser det. Har insett detta förlängelsen men försökt se det på ett annat sätt..det sägs att de kommer ljusare dagar? men när? när jag är 50 år? no tnx då vill jag inte ha de ljusa fina dagarna..de nu jag vill va glad det är nu jag vill "leva livet".. vet ni när det är man verkligen lever livet? de då man har ett riktigt verkligt,trovärdigt leende på läpparna då har man hela världen runt sitt lillfinger och lever livet!!!

                                       
                                                 

Sometimes you have to close your eyes to see better.Fenomen...

 

Fenomentet killar och tjejer. Kärlek och relation. Hat och förälskelse. Vad är det egentligen? Kan man bryta ner det i ord? Teori och hjärna eller är allt erfarenhet och hjärta? Det är nog olika från person till person. För mig har det alltid varit hjärta, jag gör vad mitt hjärta säger, fast än min hjärna säger "Nej du kommer bli skadad" så litar jag alltid på hjärnan, det är osmart säger vissa och ser sig själv bättre. Fine, do that. För mig är det sorgen som bygger mig. Att gråta sönder i 3 veckor, varje kväll, utan att veta saningen över vad som har hänt. Det byggde mig, jag lärde mig. Man lever och lär...


Hur kan vissa killar vara rakt av idioter mot sina tjejer, behandla dem som skit, inte alls tänka på hur dem mår, man förstör deras hjärta. Det gör ont, så jävla mycket. Att bli skjuten gör mindre ont, personligen aldrig blivit skjuten men jag vill gärna påstå att det är så, det gör ont, teoretiskt sätt så är ordet "ont" genererat av ordet "aj", men i detta fallet så känns det som hjärtat faller i bitar samtidigt som någon håller om det och trycker allt dem kan. Man är där, man är vaken, man känner vad som händer, det förstör en.


Samma för tjejer, vissa tjejer är så dåliga, verkligen tänker inte alls på att killen dem gör detta mot behandlar dem bättre än något annat, ser dem som en drottning, en gudinna med andra ord. Och ändå tar dem den tillit dem fått från killen och stampar på den och spottar i killens ansikte, ni vet hur ont det gör. Ni killar som är så och tjejer som är så, gift er, ni passar ihop - Samt lämna oss som verkligen bryr oss till varandra så vi kan leva livet medans ni släpar era liv efter vår rök.


Kärlek? Definiera det? Går kanske inte, vissa säger jag älskar dig efter 1 månad, vissa efter 1 år, vissa efter 10 år, vissa säger aldrig det. Vissa är rädda för att bli av med den om man accepterar att man älskar en person, vill  träffa den hela tiden, hålla om henne, aldrig släppa taget. Man är rädd att släppa taget från sina känslor för att man är rädd att man ska falla. Jag har nyligen fallit och det känns som jag nått botten. Det som slog mig då var, fast än jag har nått botten så har jag fortfarande mark under fötterna, det är bara att börja klättra igen och lära sig från att inte trampa i samma misstag igen.


Kärlek blir hat, hat blir ledsamhet, ledsamhet blir ensamhet, ensamhet blir avskyvärt. Jag vill inte gå på djupet för mycket i detta, gör redan ont att skrapa på ytan. För att fortsätta och avsluta mitt tidigare påstående i början av stycket;


Man lever, lär och växer.


 

// Wealth http://mementovivere.webb.se/


sometimes everything just feels like this...


Snygg, söt eller varför inte vacker?

Snygg, söt eller varför inte vacker? Om man verkligen tänker efter så är de skillnad på varje ord. Och varje ord har sin betydelse men allt handlar om utseendet, men som sagt varje ord har sin betydelse. Söt? En söt tjej går inte att hänga ihop med “ abooooooooow vilken snygging!!”

(( hade du? ;P) haha skojar)) men däremot en snygg eller vacker tjej är helt okej att använda de uttrycket till.. Men ändå så är det skillnad på vacker och snygg. En vacker tjej är en fin respektfull och har ett unikt utseende, vackert utseende, hon har inte de sexiga och fina utseendet, utan de respektfulla och unika utseendet. Med detta menar jag inte att en söt eller snygg tjej är ouppfostrade ingen respekt.. Nejnej tvärtom de kan ha lika mycket respekt och va lika fina tjejer.. Men en vacker tjej är en unik tjej..

En snygg tjej är mer en sexigt fin tjej.. Det sexiga finns med i ordet någonstans men de syns inte..Finns många sätt att uttrycka skönhet på, men dessa tre orden är de mest använda orden och man använder dom till rätt personer med de rätta utseendet. utan att själv reagera, eller ja de kanske är lätt att skilja på söt och snygg,, en söt person är mer en gullig, bebis söt tjej, medans en snygg person är lång fin sexig.. Men de sällan man säger denna person är riktigt vacker.. För någonstans i oss finns de nått som gör att vi använder dom i rätt tillfällen o till rätt personer..detta är min åsikt och så ser jag på saken, vi alla tycker olika...
alone!!!


Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, it´s the feeling by heart...


I'll let you lick the lollipop...

Det har blivit så stort de med kvinnodiskriminering. Men är det inte vi kvinnor som diggar de som händer?? E de inte vi som accepterar och ser på när de vi som blir diskriminerade.. Vad är poängen med alla “gangster låtar” där kvinnor medverkar och går med på att bli diskriminerade under hela videon. Hur kan man acceptera att sjunka ner till en nivå som inte går att prata om. Sexy bitch? Wtf vem e bitch? Din --- e bitch.. När vi lyssnar på låtarna o ser på videon där 50 ören visar upp sina tjejer och pengar och diggar det så accepterar vi allt som pågår. Vi är en av dom, vi diskriminerar oss själva lika mycket som dom. Tillbaka till början,, i tidigare inlägg skriver jag om kvinnan som ett föremål.. Och detta är en av de exemplen där kvinnan används som en sexsymbol. De så vidrigt och se på när killar lyssnar på låtarna och diggar dom, och tjejerna sjunger dom och ser glada ut. Men de dom inte vet är att där tappar dom sin självrespekt.. Vart försvann all respekt vi bör få? Vem är 50 öringen ska sitta och snacka massa skit om kvinnan.. Stå på era ben och vakna upp detta är inte acceptabelt kvinnor…
I'll take you to the candy shop
I'll let you lick the lollipop
Go 'head girl, don't you stop
Keep going 'til you hit the spot


I'll take you to the candy shop
Boy one taste of what I got
I'll have you spending all you got
Keep going 'til you hit the spot (woah)


You can have it your way, how do you want it
You gon' back that thing up or should i push up on it
Temperature rising, okay lets go to the next level
Dance floor jam packed, hot as a teakettle
I'll break it down for you now, baby it's simple
If you be a nympho, I'll be a nympho
In the hotel or in the back of the rental
On the beach or in the park, it's whatever you into
Got the magic stick, I'm the love doctor
Have your friends teasing you 'bout how sprung I gotcha
Wanna show me how you work it baby, no problem
Get on top then get to bouncing round like a low rider
I'm a seasons vet when it come to this shit
After you work up a sweat you can play with the stick
I'm trying to explain baby the best way I can
I melt in your mouth girl, not in your hands (ha ha)


 lägger inte upp videon för den e inte värd o lyssna på
She can deal with stress and carry heavy burdens..

She can deal with stress and carry heavy burdens.
She smiles when she feels like screaming, and she sings when she feels like crying.
She cries when she´s happy and laughs when she´s afraid.
Her love is unconditional.
There´s only one thing wrong with her, she forget what she´s worth!
i love you girl...


love you too girl .. you are wonderful ..
fick detta underbara sms av soso innan idag<3Lyckan Är En Dröm Och Lidandet En Verklighet...
Den äkta Kärleken är som ett spöke, den spökar runt och alla snackar om den men få har sett den. Kärleken.Det ordet befriar oss från livets tyngd och smärta. Att lida är svårt, och kärlek utan smärta existerar inte. Att älska utan att lida,, går inte att prata om. Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar till det ibland. Jag klandrar inte dig eller någon annan utan de mig själv jag klandrar. “Varför föddes jag att älska, älska någon jag aldrig får- varför tändes kärleken i mitt hjärta, i så unga år”
citatblandning
Dajman Tesama3ni Kalam Biwga3ni Ya Habibi Leh, Eh El 3azab Leja..Ana Zambi Eh...

I hope that one day I will be able to say
today I am happy, today I have it good, now I live my life...


RSS 2.0