Svar på den långa frågestundpausen


jag har en fråga, hur blev du så nära din tro? tog det tid vad var din inspirations källa osv..

Jag är ju född muslim, och min pappa har alltid uppfostrat oss efter islam på bästa sätt utan tvång. Och när han lärde oss läsa arabiska gick han efter Koranen alltså vi läste ur Koranen och bönerna fick vi inte missa det var det ända han kunde tvinga oss till och det är jag tacksam för. Med tiden sluta man be när han inte orkade säga till oss och när han väl tänkte på att vi slutat be började han säga till oss igen så det var från och till. Men efter åren började jag läsa bloggar höra mer om islam, hörde allt hat mot oss och då ska du veta ju mer folk hatar oss ju mer älskar jag min religion, och ju mer stärks muslimska ungdomars tro. Men efter ett fall så stärktes min tro och alhamdullilah tills idag växer den. Må Gud stärka alla muslimers Iman. "att säga att tron sitter i hjärtat är som att lämna in ett blankt prov och säga att man har kunskapen i hjärnan"

Älskar du mig? :$ isåfall hur mycke haha

För mycket för att ens kunna svara:) saknar dig lycka t nu med utbildningen.

Hur ska en bra flickvän vara enligt dig ?

& samma med killen, hur ska han vara med sin tjej ?

Finns det någon som är perfekt? En bra tjej ska ha respekt först och främst, positiv älska sin familj förgylla sin mans tillvaro likaså med mannen men han ska oxå vara charmig och ha humor.

Varför är dom flesta " arab killar " att tjejen ska visa så stor respekt för honom, alltid lyssna på honom och liksom göra som han vill.. Han ska bestämma lite o så .. Är de ett sätt för honom att känna att tjenen älskar honom ? Förstår inte det där..

Det har de nog ärvt av deras pappor bondetänkandet. Älskar honom? Då hade hon nog gjort de utan att han säger till. Men de är ju de tänkandet att riktiga män jobbar och försörjer familjen medens frun har hand om hushållet. Dumt men så tänker vissa fortfarande.


Vad vill du dina barn ska heta ? :)

Oh älskar namn
kille: Amir, Ismail, Ekrem
Tjej: Felice, Medina, Mirna, Miriam
Så många ska jag minsann ikke ha

Vad är de bästa med att vara gift ?

Svår fråga, mycket är bra men man saknar familj och syskon stämningen hemma hos föräldrarna. Tro det eller ej jag grät när vi fick lägenhet istället för att vara glad:)
Det är underbart kort sagt.


När tänker du o din man skaffa barn? :)

När barnet är redo att ha oss som föräldrar hehe. Nej när Gud vill.


Hur träffades du och din man?

Bra fråga hehe vi är släkt och träffades första gången jag åkte ner till Turkiet.

Vad pluggar du till?

Jag går komvux nu ville plugga till BMA (biomedicinsk analytiker) nu funderar jag på kriminolog eller sjuksköterska stort dilemma.

Vilket land kommer du ifrån hoppas du svara ha det nicely nice, sött blogg

Jag är arab från Turkiet.


You can't always wait for the perfect time, sometimes you must dare to jump


Längtan,längtan så pass stark och oemotståndlig. Längtan till de underbara, fina, vackra. Längtan till något som inte finns. Längtan till viljan, längtan till de möjliga. Längtan till allt. Längtan är så stor.så pass stark att man inte orkar vänta mer. Vart är du? Vart finns du? Ja längtan!"Walk with the dreamers, the believers, the courageous, the cheerful, the planners, the doers, the successful people with their heads in the clouds and their feet on the ground. Let their spirit ignite a fire within you to leave this world better than when you found it."

Nora...


RSS 2.0