do you call them for friends?

Killar går och kommer likaså bussarna missar du den ena kommer den andra efter 5 minuter och den kan va mycket bättre än den du missade.. De finns vänner som också kommer och går. Kommer när de behöver nått och går när de inte vill nått.. Men de finns systrar/syster från två andra föräldrar som står på plats tills dagen du försvinner från denna planet.. Han/hon är stämplad på sin plats och tar inte ett steg därifrån om inte nått går riktigt snett.. Men har den flyttats från den platsen är det svårt att få den tillbaka till exakt samma plats.. I exakt samma spår och exakt samma vänskap/systerskap. De finns en stor skillnad på vänner och en vän. En vän är den du vänder dig till när du behöver hjälp, den som lyssnar och den som får dig att le. Det är personen du ger din kärlek till oavsett vad som händer, oavsett vem som kommer emellan er så går det inte att skilja på er.

Vänner de är de som varje dag hänger ut sig på facebook med sina “smarta” loggar som t.ex.: “ jag hatar dig din jävla h**a trodde du va en vän jag kunde lita på, alla är falska visste inte hur ja kunde lita på dig bl.a. bl.a. bl.a… lak vem bad dig att lita på nån?? Så är det när du går runt i stan och känner alla o har 1000 vänner och “litar” på alla då blir du själv den falska.. Förstår mig egentligen inte på folk som kan ha så många vänner att dom inte kan hålla reda på dom plus att de går runt och snackar om den personen de precis va “bästa vän” med..

you know what I mean? asså jag är bäst på att skratta folket rak upp i ansiktet,, och jag älskar det vet ni varför? För de folk som utsätter sig för att va den åsna dom är, de är dom som tror att de skrattar folket rakt upp i ansiktet, dom tror att de har alla runt sitt lillfinger fastän dom inte ens kan ha en myra runt de lillfingret..


life is like a game, and I love it .. because there are people who don´t know how to gamble away their lives..and it hurts .. it´s sad that they don´t know how to handle their own game in this life..peace and love..


                                       

                                        



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0