välkommen till al qaidas värld.

Välkommen välkommen.. nu har sverige förlorat självmordsbombens oskuld. Al qaida har välkomnats. Muslimer är än en gång ett hot, islam ligger bakom, nej förresten muslimerna. Alla muslimer  ”dom”  ”vi”  ”Jag” ”extremisterna.” ”svartskallarn” ja vi kan kallas vad som helst. I alla fall vi är i slutändan terrorsiter som bombar oss själva i ett köpcentrum, tåg, torg överallt . vi är ute efter att komma till paradiset på det sättet.. asså fyfaaan va skrattretande. Islam är en religion så som alla andra religioner. Ordet islam kommer från ordet salam och ordet salam betyder ”fred vare med er” vi hälsar med dom orden. Hur kan det då vara möjligt att de är acceptabelt att bomba folk oskyldiga barn, äldre personer kvinnor män rätt upp i luften. Ska vi tänka om lite? För ett tag sen så har FBI i usa bett om att få komma in i sverige och undersöka om de finns några al qaida meddlemar här. Sverige nekade det eftersom vi lever i ett fritt land där de varken finns/fanns nått. MEN för att usa ska kunna komma in så skickade dom sveriges första självmordsbombare och wips så fick usa´s FBI komma in i sverige för att undersöka, sverige va ju inte vana med självmordsbombare och är inte experter på det däremot är usa vana vid bomber och är experter på det därför fick de den äran att komma och undersöka landet.. Så lätt va de för usa att öppna sina vägar in till sverige.. asså hur lågt kan sverige sjunka, man borde fan inte släppa in usa, klarar ni inte detta själv? Ta hjälp från någon annan som inte har så många problem med flera länder runtom i världen.vem är terrorister egentligen? Vem är de som försöker ta över folkets länder? Vem är de som skapar krig och leker att dom skickar militärer för att rädda liv? Jo usa? Herregud välkommen sverige en av al qaidas fiender.


Många skyller på islam hit o dit asså tänk efter en gång till de ert fel. Hur snabbt kom inte usa in i sverige efter självmordbombaren.. asså usa har verkligen lagt er i tankarna och sverige kommer gå under så som de gjort med irak och många andra länder.. fortsätt skyll på islam..fortsätt så kommer ni långt med ert land.. och usa´s nya planer handlar om sverige.. än en gång välkomna till verkligheten..


Kommentarer
Postat av: Anonym

GUD vad jag hatar att USA ska komma in i bilden!

2010-12-19 @ 18:12:51
URL: http://fitorekaciku.blogg.se/
Postat av: Saraa

Usa har förstört denna äckliga värld. george bush bögen är en terrorist, han manipulerar människor runt omkring världen. han smutskastar islam, och blåser människor.

2011-01-05 @ 12:11:55
Postat av: chamsine

Bra inlägggggggggggg

2011-01-29 @ 03:33:23
URL: http://chamsinenews.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0