Once A Good Girl Gone Bad She's Gone Forever

Lika sant som de är sagt. Så fort en tjej gör ett misstag så är det ett ärr för livet. Alla gör vi misstag och lär oss av dom. Så fort man ser en tjej med någon kille eller en tjej som gjort något fel så vet hela världen om att den tjejen är en dålig tjej fastän hon bara gjort nått litet fel.. Och neej ingen glömmer nått som den mannen som fes i moskén. Haha ingen glömde det.. Fastän tjejen rättar sitt fel och människorna ser henne på ett bättre sätt så är hon fortfarande den dåliga tjejen. Den tjejen som gjort nått fel.. VEM FAN är det som inte gör nått misstag alls? Vem är så jävla perfekt? Ouff de värsta ja vet är blattekärringar som babblar som fään.. Det är lätt att förlåta men svårt att glömma de är sant men wtf sålänge du ser att tjejen är en bra tjej nu vad får dig att komma ihåg hennes förflutna vi människor har för många fördomar att vi en dag kommer sprängas.

Fastän man ibland inte menar det o blir “arg” så kan hennes förflutna komma ut från din mun och såra henne.. Det betyder att dina fördomar finns kvar att den svåra gränsen finns kvar, att du fortfarande ser hennes på ett annat sätt än det goda.

Men frågan är varför är det inte samma sak med killar? Är vi inte samma människor med olika kön bara?? Men könen har en stor betydelse här i världen. Jag själv kan skilja på dom. Och tänker som bönder ibland. vi är olika dom är killar och vi tjejer därför ska vi ha olika rättigheter här i världen. Inte alla som tycker så men iaf..

Gör en kille ett fel äsch de är glömt imorgon eller så är han en man, han klarar av att gå igenom sina problem och fortfarande stå på benen eller så är han värsta cool.. Wtf här skiljer jag inte på killar och tjejer. Varför ska de ryktas om en tjej när en kille gjort exakt samma fel?

Det kanske är som den rosen.. Tjejen kanske är plockad redan när hon gjort de lilla misstaget? Och då vissnar hon och är död.. Hon är inte värd nått mer? Men vänta de bara nått jävla litet fel man kan inte gå efter den röda tråden i resten av livet helt exakt utan att ramla ner en eller två gånger?



 



                                                     

Kommentarer
Postat av: Ava

Jag tänkte precis på det här du skrivit om idag. Så vad om en tjej gör ett misstag? Så vad om hon har sex med "fel" kille och ångrar sig, hon är fortfarande en bra person inuti. Ett misstag ska inte förstöra hela hennes värld och hur alla ser på henne. Det är knas. Så ska det inte vara.. =/



Fördomar som människor har, som du skrivit, kommer att spränga sänder oss snart. Slutar vi inte ha fördomar om folk kommer jorden gå under av fördomar.. =(

2010-06-06 @ 19:49:04
URL: http://sunfloweer.wordpress.com/
Postat av: N*

aa det är sant ett misstag ska inte förstöra men hon bör tänka innan hon gör nått o sex hit o dit om hon haft med fel kille hmm aa kanske man tänker att hon är en dålig person men visar hon sin goda sida att hon ångrat det osv istället för att fortsätta o knulla runt e de inte samma sak som tjejer gör.. dom säger ahh vi har redan gjort ett misstag lika bra fortsätta.. nej man ska visa att man ångrat och blivit en god person =) jorden har redan gått under av fördomar, men de kommer en dag då vi människor kommer sättas på bar järning o då kommer vi gå under på domedagen för värsta saken är att snacka skiit..

2010-06-06 @ 22:13:19
URL: http://blacklovee.blogg.se/
Postat av: hedool

man ska döma en person efter misstagen om det inte finns någon ånger ,för då hr man inte lärt sig men om personen ångrar sig ska man inte kolla på de den gjort utan den som står framför en idag , som ångrar sig. tvärbra skrivet gumman

2010-06-07 @ 19:47:18
URL: http://hedool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0