Why???

Hatar det verkligen..

varför måste det vara såhär? varför måste allt vara som alla andra säger? kan de inte bara vara annorlunda eller som man själv vill?? måste det alltid finnas någon som ska komma med sin åsikt eller som ska försöka styra själv eller ens hindra något som händer? styr ditt eget val säger ja bara, ha dina åsikter för dig själv.. tänk att inte kunna tycka,tänka, styra eller ens att ha ett eget val? asså kan ställa 100 frågor där svaren inte kretsar kring de realistiska.
det jag menar  e varför vara rädd för att säga sin menning? varför vara rädd att tycka och tänka? har ett svar och det är inte att man är rädd utan de säger sig själv man vill inte förstöra allt man vill gå den rätta vägen som alla andra gör. för tar man ett ända fel steg så går det åt skogen, då blir du världens sysselsättning där du kommer med i Al Jazira.. och nej tack man riskerar inte sitt liv.. man riskerar inte att förstöra allt när ens föräldrar har försökt bygga upp det i flera år.. fastän man verkligen vill men det kommer en dag då man gör det om det verkligen behövs, och det är aldrig fel att säga sin mening sen om det är okej så why not.. då vet du ju att det är okej att du inte tar ett fel steg och att du inte behöver vara med i Aljazira.

det ja vill komma fram till är att inget är omöjligt vill man så går det men det tar sin tid. och ingen människa i världen ska hindra dig från att ta dina steg framåt eller att styra ditt liv vare sig din närmaste vän tycker det eller din syster. tar du det steget gör du det omöjliga möjligt så finns de säkert någon som står vid din sida och dom som inte gör det move on.. där fick du reda på deras riktiga sida...

Ciao...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0