Open your eyes..

varje dag gör vi misstag varje dag handlar vi på ett dåligt och ett bra sätt. men endast gud kan döma oss. de lärda muslimerna, vi som är födda till muslimer gör misstag, när vi vet vad som är "haram" (förbjudet) och "halal" (tillåtet). vi gör saker som vi vet är haram och vi vet att vi kommer ångra det vi vet att vi kommer bli dömda för de dåliga handlingar vi gjort vi vet,, därför kommer vi dömas på ett hårdare sätt för vi vet och vi gör. däremot är de en mildare dom för de som inte vet och gör. för man vet aldrig de kanske inte hade handlat på ett dåligt sätt om de vetat att de är förbjudet? däremot kommer vi muslimer plågas mer än vad en kristen kommer att göra, för de e födda kristna och vet inte att saker och ting är haram och halal. som sagt samma sak som de kunniga och de icke kunniga..

om vi vänder oss till konvertiter? varför uppskattar vi dom så mycket? jo för de blev muslimer efter att ha läst och lärt sig om sin religion de följer VÅR religion bättre än vad vi själva gör som är födda till att va muslimer något som vi inte uppskattar. vi kanske gör det men visar inte det..vi praktiserar inte islam som en muslim bör göra, när en konvertit som varit det i 2 år är mer religiös än vad vi själva är..praktiserar islam upp till 100 %... öppna ögonen och börja praktisera er religion, för i slutändan kommer ni själva förlora på det och ångra varje sekund ni inte följt er religion..

varför ber vissa muslimer inte? är de så mycket begärt? att spendera 5 gånger om dagen åt att be i max 5 minuter? när vår gud belönar oss med att fördubbla vår goda handling 1000 gånger om inte mer. och inte nog med det gör vi en dålig handling och ångrar det sedan ber vi gud om förlåtelse,,då förlåter han.. vi fastar, läser koranen, ger zakkat, ber gud om förlåtelse, valfärdar etc för oss själva för att vi ska vara goda människor för att vi ska hamna i paradiset för att vi inte ska dömas grovt på domedagen, MEN en sak, en sak gör vi endast för vår gud, en ända sak, de är att be och de missbrukar vi,, vi missbrukar det hårt. så än en gång öppna ögonen och tänk.. vi människor är själviska, för själviska,, öppna ögonen och tänk vad det är ni vill i denna världen,, för denna världen är inte i närheten av en evighet, de finns ett slut men i helvetet finns ingen återvändo.. och då, då domedagen kommer är de inte lönt att ångra de är bara till att acceptera och bli dömd i all evighet..tänk efter systrar och brödrar..


Kommentarer
Postat av: Kabab

saknar dig :(

2011-02-19 @ 21:07:39
URL: http://kababmannen.blogg.se/
Postat av: ...

Heey , jag har en fråga som jag vill ställa till dig.Vad händer ifall en muslimsk flicka/tjej tappar sin oskuld innan giftermålet? Eller oskuld och oskuld men om hon har samlag innan hon gifter sig.Är det något dåligt?Tacksam för svar.

2011-02-23 @ 14:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0