Kommentar


Postat av: H

Salam alaykum. Jag tycker det är dubbelmoral när du skriver så mycket om hijab när du inte ens har det själv. Sen skriver du att du hatar Israel vilket jag gör också, men märker att du ogillar Iran när jag besöker en blogg vid namn "kababmannen". Om du bara visste vad Iran har gjort för palestinier och libaneser. Sen skriver du mycket om islam samtidigt verkar du vara bästa vän med den här "kababmannen" som ständigt förolämpar islam. Detta tycker jag är dubbelmoral

Svar:
dubbelmoral, hmm kanske jag väljer att ha slöjan då jag är redo att ha den på rätt sätt och inte gå runt med tighta kläder och sen bara täcka håret vilket har blivit de nya modet.. nej min tid kommer och den är nära inshallah.. sen att jag hatar israel har inget med att jag ogillar den islamska republiken i iran att göra... hatar iranier vart har du fått de ifrån? har inget emot folket har bara så mycket emot att man förstör islams bild genom att behandla folk på de sättet de gör och sedan säga att de följer islams regler.. du behöver inte hata en person eller inte va vän med personen för dennes åsikter.. var och en har sin egen åsikt, så du menar att jag ska hata kababmannen för att han förolämpar islam, nej det är inte vad min religion säger mig tyvär, han väljer att förolämpa islam för de som händer i hans hemland pga att de förstört den muslimska bilden. han kanske inte sätt den rätta bilden som islam egentligen har.. kanske mycket dubbelmoral men då får det va så. thats me tyvär..


Kommentarer
Postat av: zulqarnain

Jag är säker på att du inte vet så mycket om Iran, kan jag fråga dig vad är det som har förstört den islamiska bilden?

Du tror att monariksterna skulle tro på islam om det inte fanns islamiska republiken av Iran?

nej nej dem hatar islamiska republiken eftersom den är islamisk, de hatar det efetrsom vi hjälper andra muslimer, dem vill hellre att vi hjälper Israel och USA. de hatar det eftersom vi har allah i vårt flagga....

de hatar det eftersom Iran är ingen kapitalist land och ingens slav

2011-06-08 @ 12:24:22
URL: http://zolqarnain.blogspot.com
Postat av: zulqarnain

vad hände med min kommentar?

2011-06-09 @ 09:41:32
URL: http://zolqarnain.blogspot.com
Postat av: mee

du har en as bra blogg, men snälla kan inte du blogga mer ?? please för min skull.

2011-06-19 @ 07:36:55
URL: http://nittifemma.blogg.se/
Postat av: replicain

http://www.replicain.com/html/Bracelet_517.html

http://www.replicain.com/html/Bracelet_516.html

http://www.replicain.com/html/Bracelet_515.html

http://www.replicain.com/html/Bracelet_514.html

http://www.replicain.com/html/Bracelet_513.html

http://www.replicain.com/html/Bracelet_512.html

http://www.replicain.com/html/Choker_511.html

http://www.replicain.com/html/Choker_510.html

http://www.replicain.com/html/Choker_509.html

http://www.replicain.com/html/Choker_508.html

http://www.replicain.com/html/Choker_507.html

http://www.replicain.com/html/Choker_506.html

http://www.replicain.com/html/Bracelet_505.html

2011-06-20 @ 08:50:14
URL: http://www.replicain.com/
Postat av: kabab

hon satte er alla på plats! :D

2011-06-23 @ 17:03:19
URL: http://kababmannen.blogg.se/
Postat av: An old friend

Sist jag kollade så var det så att Religion var mellan en själv och gud. Vare sig Nona väljer att ha det nu eller sen är helt upp till henne. Hur en kultur ser på det är väl olika, men samtidigt så lever hon inte i den påtvingade kulturen så behöver hon inte ha det. Lev du ditt liv så lever hon sitt.



Att försöka förolämpa Islam är som att försöka bevisa att gud finns. Du kommer aldrig lyckas.



/W

2011-06-24 @ 22:39:20
Postat av: Aliciah

Hej, skulle du vilja ha en heeelt gratis design av mig? <3

2011-06-25 @ 00:27:22
URL: http://aliciah.se
Postat av: Hussein

@ BLACKLOVEE: Du vet ingenting om Iran.



Må Allah (SWT) belöna vår broder Zulqarnain som upplyser dig om sanningen

2011-06-25 @ 23:25:30
Postat av: Hussein

Det finns inget land som praktiserar och fullföljer islams regler bättre än Iran

2011-06-25 @ 23:27:06
Postat av: Hussein

@ blacklovee

Åk gärna till Iran så får du se hur det verkligen är där. Du är nog ute och cyklar

2011-06-25 @ 23:28:19
Postat av: *

Hussein



Tycker du kan börja se världen för vad den verkligen är. Står det någonstans i Koranen att man ska döda andra? Nej det gör det inte, endast gud dömmer. Då är min fråga; Vad gör Iran med bögar? Ni påstår att ni inte har några. Och ni har rätt, ni har inga. Ända skälet till det är för att ni dödar vartända homosexuell som visar sig.



I rest my case.

2011-06-26 @ 13:45:31
Postat av: Anonym

husseın :om jag ar ute o cyklar so har du ınte fott reda po nogon sannıng om ıran.. om du tanker efter so halsar muslımerna med salam w alaıkom w rahmet allah w barakatu. en kort beskrıvnıng po borjan av halsnıngen ar ' fred vare med er' alltso ıslam bygger po fred om bara halsnıngen sager allt vad sager resten av relıgıonens regler. att man ska ta lıvet av en bog? eller en flıcka som gott emot ıslams regler? nej allt har sıtt straff men ınte tıll doden. for ett lıv kan endast gud ta. inna lillahi ve inna ileyhi raciun. vı ar fodda utav gud och tıll han ska vı otergo. en flıcka ska fo sına pıskrapp MEN endast om de fınns 4 vıttnen som satt helaaaa handelsen alltso utforlıııgt!!! de omojlıgt. alltso fınns ınte stenkastnıng heller rıght? eller har jag fwel rattamıg ı so fall!! och du menar att ıran fullfoljer alla regler o0 ınget land fullfoljer retglerna battre.. las po lıııte mer..



an old frıend huh: holler med!



'Ursakta stavnıngen ar utomlands!'

btw har jag fel so ratta mıg, folk lar sıg av sına mısstag och varje dag lar man sıg nott nytt, men kom ınte o sag nott om mın relıgıon om du ınte e 100 % saker!!



2011-06-27 @ 10:28:03
URL: http://blacklovee.blogg.se/
Postat av: zulqarnain

Jag fick inget svar på min fråga! Istället attackerar ni vår broder Hussein!

Jag anser också att Iran inte är bästa landet, jag är ingen monark älskare som tror att shahen var bäst och Iran var perfekt under hans styre!

Damen eller herren * påstår att Iran har dödat homosexuella! vad gör Saudiarabien? men om du tittar lite noggrannare och försöker åtminstone lägga mer tid på hela caset så framkommer det att dessa personer har våldtagit, gå inte in på saker ni inte har koll. I Iransk lag säger att man man kommer på två homosexuella på ÖPPEN GATA så ska dessa tas in för behandling. min släkting som hade kvinnliga drag fick hela operationen betald av staten och nu räknas hon som en kvinna och detta efter en massa träffar med olika läkare.

gällande sten kastning så säger jag igen gå och studera iranska lagar, det är inte tillåtet och tillägg är att när heders mord är tillåtet i många arabiska länder så är det dödsstraff i Iran



2011-06-27 @ 11:20:12
URL: http://zolqarnain.blogspot.com
Postat av: *

Zulqarnian, jag menar inte på att Saudi Arabien eller något annat land är bättre. Jag motbevisar bara på att hon säger att Iran är det bästa islamiska landet.



Sen vilket land i Mellanöstern som är bäst skiter jag det blekaste fan i.

2011-06-27 @ 18:49:10
Postat av: Jag

Alla ni är ute och cyklar, ena säger något men samtidigt gör något annat.. andra (hussein) du borde vakna upp när du säger att iran följer Islam, har du ens varit i iran?. O du som är "someone" du borde vara tyst för du bevisar med din sista mening att du inte lever i den riktiga världen "Att försöka förolämpa Islam är som att försöka bevisa att gud finns" aså vad ska det betyda ens? va leker du djup? Jag ser dig ba som en fett trög människa.

Men bara "Zulgarnain" verkar va den vettiga här..

2011-10-05 @ 23:06:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0