BLOGGPAUS VS FRÅGESTUND!!

heey =) ja jag lever fortfarande.. har fått så många frågor den senaste tiden så jag tänkte ha en frågestund under denna långa bloggpausen jag har .. fortsätt fråga, jag svarar på alla frågor när jag är tillbaka.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur träffades du och din man?

Vad pluggar du till?

Vilket land kommer du ifrån hoppas du svara ha det nicely nice, sött blogg

2012-03-09 @ 22:57:59
Postat av: Anonym

jag har en fråga jag aldrig riktigt snackat med nån om.

men jag är 17 år, tillsammans med en kille jag varit tsm med i 2 år.. älskar han och båda vill spendera våran framtid tillsammans. men jag har en mamma som inte förstår mig, samma med pappa.. jag är muslim.. och jag får inte ha pojkvän. mamma säger alltid prata inte med mig om något, och pappa skulle bara flippa ur. jag vill inte dölja något för dom, det känns fel. jag gjorde så i ett tidigare förhållande för jag vågade inte prata med mamma.. det slutade med att hon tog min telefon och dator i 1 år och fick inte träffa mina kompisar.. så jag vågar inte berätta !! plus.. hon har aldrig berättat vad som är rätt och fel.. har fått tagit reda på det ensam. om jag berättar jag har en kille, tvingar dom mig göra slut. om dom får reda på det, blir dom arg och sluta lita på mig och då blir allt som förr. jag älskar verkligen han, och vill inte förlora han. vad ska jag göra ? dom säger till och med jag är för ung, kärleken har ju ingen ålder. skriver detta till dig för jag har följt din blogg länge, och tycker om allt du skriver ! skulle vara tacksam för svar.kram!

2012-03-10 @ 19:10:51
Postat av: Anonym

När tänker du o din man skaffa barn? :)

2012-03-14 @ 11:07:47
Postat av: Anonym

Vad vill du dina barn ska heta ? :)

Vad är de bästa med att vara gift ?

2012-03-14 @ 16:11:45
Postat av: Anonym

Hur ska en bra flickvän vara enligt dig ?

& samma med killen, hur ska han vara med sin tjej ?

Varför är dom flesta " arab killar " att tjejen ska visa så stor respekt för honom, alltid lyssna på honom och liksom göra som han vill.. Han ska bestämma lite o så .. Är de ett sätt för honom att känna att tjenen älskar honom ? Förstår inte det där..

2012-03-19 @ 20:35:05
Postat av: Chamsine

Haha är det sant va kul :D

2012-03-27 @ 12:37:02
Postat av: a muslim

Salam aleikum. Hoppas din dag varit underbar!! :DHar en fråga , kanske råkar skriva för mycket men .. hehe need some help.Grejen är den att jag är muslim. jag har haft en kille , fast det var för 2 år sedan då jag var 12 och det var liksom sådan ''barnkärlek'' då man bara gillar varandras sällskap. Ingenting hände mellan oss och då menar jag strul och allt det där.Nu är det så att 2 killar är intresserade av mig. Och att de är intresserade av mig vet jag säkert , blickar , konversationer och mycket annat. Och de båda är riktigt bra vänner. Den ena muslim den andra kristen fast ingen av de verkar så specielt troende. Jag är osäker på vad jag ska göra. Det känns som att jag gillar båda två. Fast jag har hört rykten om att de här killarna förut varit players. Men att de förändrats och de behandlar och pratar med mig en stark respekt och blygsamhet vilket gör att jag blir knäsvag framför båda.

Båda har försökt få mer och mer kontakt med mig men jag dissar de hela tiden. De vet inte att jag gillar de sjukt mycket.Sen liksom kan man gilla 2 personer samtidigt? Det är väl bara 1 jag verkligen gillar. Fast jag vet inte hur jag ska ta reda på det.

Och jag VILL verkligen umgås med de på min fritid och liksom ha ett förhållande för allt känns rätt nu men jag vill inte göra något som jag sedan kommer ångra :( Jag är trots allt muslim och båda de är 2 år åldre än mig. Alltså 95or. Jag vet att de kommer vilja strula , knulla hångla ha sex allt det där. Kanske inte från början men efter ett tag. Jag vill inte komma till den där stunden då jag ska behöva säg nej då det kommer kännas ''taskigt'' , okej jag kanske låter sjuk men du kanske fattar vad jag menar? Sen är jag starkt troende och vill inte fastna in i allt det där förhållande skit då allt sånt leder till massa synder jag ej vill begå.

En del av mig säger ja, andra delen säger nej? snälla kan du hjälpa mig !! :(:(:(

2012-03-28 @ 16:37:08
Postat av: chamsine

Tack tack :D

2012-04-02 @ 01:55:33
Postat av: Sara

Älskar du mig? :$ isåfall hur mycke haha

2012-04-09 @ 18:09:23
URL: http://thiiisiiiisme.blogg.se/
Postat av: jeam

Haloj! var gärna med i våran veckans blogg tävling, :D http://jeam.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-v16.html#comment

eller varför inte skriva nått crayzzi tips till oss om vad vi kan göra i ett videoinlägg och vinn en länkning! :D http://jeam.blogg.se/2012/april/dags-for-knasigheter-your-choice.html#comment

ha det bäst! :D

2012-04-15 @ 19:20:48
URL: http://jeam.blogg.se/
Postat av: chamsine

tack för kommentaren.

jag har en fråga, hur blev du så nära din tro? tog det tid vad var din inspirations källa osv..

2012-05-16 @ 01:47:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0