IWishIWasAChild..

I wish I was a Child. I want to go back in time. feel how it was to play again. enjoy the life, and only think of myself. I wish I was a child to run to daddy and hug him, without any reason.. to jump up on mom's lap and give her a kiss. I wish I was a kid so I didn't have to be ashamed to express my love for my parents. I wish I was a child in order to avoid thinking about all the responsibilities you carry as an adult. I wish I was a child ....N*


Kommentarer
Postat av: newsyn

Tänk om man bara kunde gå tillbaka till den tiden. Men tänk vad mycket man skulle missa?! skulle aldrig slänga iväg allt det fina jag har nu för att gå tillbaka till att vara ett litet barn igen fastan det bar den bästa tiden någonsin! :)

2012-12-05 @ 17:06:05
URL: http://newsyn.blogg.se
Postat av: Latifah

Ja tänk om man kunde backa tiden. Men alhamdulillah för alhamdulillah för allt vi har idag. :) Men, håller verkligen med. Vill vara ett oskyldigt litet barn som leker ute..

2013-01-07 @ 22:50:00
URL: http://latifahsoliman.devote.se
Postat av: Sara

ME too. Vad tänkte man när man ville bli äldre hehe.

2013-01-09 @ 00:00:06
URL: http://harramis.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej! Har en fråga jag skulle vilja ställa. Jag är en muslimsk tjej och är 17 år! Är riktigt kär i en kille som jag nu snackat med ett helt år. Det är han jag vill vara med i resten av mitt liv, o han e oxå muslim! Men problemet, han är mörkhyad, alltså svart. Personligen har jag aboslut inget emot det, älskar han som person inte hudfärgen. Men mina föräldrar FÖRBJUDER mig att vara tsm med nån som är mörkhyad. Mamma vet om han, hon har sett mig med han osv. Men hon påminner mig hela tiden attvi är vänner o inget mer. Alltså e det haram eller vad ? När jag frågar mamma e hennes svar " funkar inte med släkten osv! O jag kan inte berätta för killen att jag inte kan vara med han för mina föräldrar anser att det är fel att vara med han ? Hjälp :( vill inte förlora han.

2013-01-30 @ 16:58:26
Postat av: mee

åhh vill tbx till den tiden !
det var ett bra tag sen jag skickade in på din blogg ! nu ser jag att du kommit igång ifull fart igen ! Ville bara gratta dig o säga MUBARAK för giftermålet ♥ ♥ ♥ Önskar dig all lycka habibti ^^

2013-01-31 @ 01:49:34
URL: http://nittifemma.blogg.se
Postat av: Draihandbromsen

Svar:

Har jobbat inom vården. Jo men de är ganska svårt då jag är vårdbiträde och inte undersköterska (så löjligt, är typ exakt samma sak)

2013-09-07 @ 00:27:08
Postat av: Draihandbromsen

Börja blogga mer :)

2013-09-07 @ 00:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0