3omri w hayatii Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Kvinnan som gav dig livet. hon som bar dig i 9 månader. Hon som älskar dig mer än allt i världen. Hon som alltid finns vid din sida vad du än gör och vad som än händer. Kvinnan som följer dig i resten av livet och är en del av de som gör dig till den du är idag.

Kvinnan som är din syster, din bästavän, din fiende. Din mamma.

Din mamma är personen som alltid varit vid din sida och alltid kommer vara där för dig. Hon är den som varit vaken alla nätter då du varit sjuk och dom dagarna som du mått som värst. Hon du kan berätta allt för. Den du kan skrika på säga vad du vill till men ändå blir hon inte din fiende utan hon e fortfarande din mor. Hon som visar den rätta vägen i ditt liv ger dig råd och alltid finns vid din sida vilket val du än tar..

Ta vara på tiden du har med din mor för man vet aldrig när sista minuten inträffar. Plötsligt kan de inträffa och allt kan vara över.

Livet utan henne går inte att tänka på ens. Utan din mamma hade du inte funnits. Utan din mamma hade du inte varit den personen du är idag så tacka din mamma för allt och visa henne all kärlek och respekt så ofta du kan. För de behöver hon.

All kärlek & Respekt till alla mammor…


ciao good night sweetheart...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0