itsway2much.ivehadenough.butistillloveyou..Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps

And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost ♥
Love Norosha ♥                                                        


Think About What You Did Before You Put The Blame On Someone Else..

Har ni tjej någonsin tänkt att killar har känslor? Har ni någon gång frågat er själva om de också kan bli sårade? Tror inte det, jag tror inte de finns någon tjej där ute som någon gång tänkt på en kille som har det dåligt. Som har sneat, som har blivit sårad.. Vet ni. vi tjejer är så jävla själviska att de inte är sant.. Vi tänker bara på oss själva tycker synd om oss själva skryter om att man blivit sårad, inte har det bra är på dåligt humör osv.. medan när du frågar en kille hur han har det. De ända han säger är det e bra, de funkar mhamdellah,,Ni tror ni mår dåligt ni deppar, får ångest osv osv O S V.. säger inte att alla tjejer är de o inte jag.. Att jag e den unika nejnej. Jag e tjej så jag e en av er.. Men har tänkt på en sak.. Och verkligen insett att de är sant.. Killar har mer känslor än vad en tjej har,, helt seriöst de sant.. Killar döljer allt därför tror ni han går runt med ett rent, fresht lyckligt, osårat hjärta.. Den person som döljer sina känslor är den personen som har det värst.. Killar ska va dom starka dom modiga dom som aldrig gråter utan bara fäller en tår om en nära person dött. Det är killar i våra ögon,,


Hade velat forska en killes hjärna och hjärta. Och se vad han döljer där. Vet ni hur mycket jag hade hittat som jag inte hade klarat av ens? Killar går igenom så jävla mycket 100 gånger mer än vad en tjej går igenom på ett år om inte mer.


99% av alla tjejer har fått sitt hjärta krossat i dagens samhälle. Själv är ja en av dom 1% helt seriöst. För är inte den typen som skryter som blivit sårad osv. osv.. tjejer nuförtiden blir sårade så fort de kommer ut till världen och inte ens hunnit se solskenet. Ni tjejer som blivit sårade har ni någon gång frågat er själva varför ni blivit sårade eller ens lämnade av den killen ni varit med?


Du älskade honom, va? Då va det kärlek han gav dig ellerhur, för annars hade du inte börjat älska han eller har jag fel??? Hur har han då kunnat såra dig? Hur kan du då hata han för de han gjort och gå runt och skära dig eller deppa. Har du frågat dig själv om du gett något tillbaka..


Vad gjorde dig lyckligast när du va med han? Va de inte av hans fina ord, av den kärlek han gav dig som du blev “den lyckligaste tjejen i världen”? VAD GAV DU TILLBAKA??

Du kanske tror att du gav han kärlek men, tänk igenom allt hade han lämnat dig om du hade gett han kärlek? Hur kan du gå runt o sura och leka sårad när de va du som gjorde att det blev som det är..

Killar har också känslor och dom står ut så jävla mycket och har sån tålamod att det inte är sant men till sist får dom NOG. De räcker de går över gränsen, den tiden då han lämnar dig.. Och detta gör han säkert för ditt eget bästa och för hans.

Du njöt av den kärleken du fick av han, men lyssnade du någon gång på vad han ville? På det han begärde av dig? På hur han ville ha det? Gjorde du allt för honom. Gav du det han ville ha av dig? Om inte hur kan du gå runt och hata han nu? När det ända du fått av han va kärlek och lycka o det ända han fått av dig va …. Inget !!!.. Har du någon gång tänk på att göra allt för att ha kvar han, för att han aldrig ska lämna dig.? För att ni två ska bli ett? Lärde du känna hans svagheter, hans känslor, hans inre, hans brister?

Nu när du tänkt efter gjorde du han någon gång lycklig?? Svek du honom??
Neej de kan du väl inte ha gjort.. Du älskade honom så jävla mycket att du kunde dö för honom och nu går du runt och hatar han o är “sårad?. Du gjorde allt för han att de ända du ville ha av han va kärlek och att se han lycklig.. SJÄLVISK…


Men nu när du säger detta hur kan du hata han? Hur kan du va sårad om de ända han gjort är att gå sin väg hitta sin rätta prinsessa den som ger han all kärlek han behöver den som gör han lycklig, hon som vet när han mår som värst utan att han ens visar det.


Han ville ditt bästa först och främst för han kunde inte gå runt och lura sig själv att han hade det bra när han ger dig all kärlek o inte får nått tillbaka., sen ville han säkert sitt eget bästa också då han lämnade dig och gick vidare..


Det jag vill ha sagt efter detta är den killen du älskar, älskade. Din första kärlek som du inte har kvar nu de ända du kan göra är att önska han all lycka i världen och att han hittar en prinsessa där ute som kan ge han det du inte kunde. Att han alltid har det bra och är den lyckligaste personen i världen..


För jag själv önskar dig all lycka och glädje all kärlek av den du är bredvid nu.. Vet du varför, för jag älskar dig och kommer alltid att göra det och därför vill jag ditt bästa.. Och för andra gången har ALDRIG blivet sårad eller ens haft någon... <3<3
Ciaoo.. love yaa (K)

                                                                  

Don´t Walk Into My Life If You Plan On To Walking Out

Vad är meningen med livet om allt alltid ska gå så snett? Eller är det de som e meningen? Ska de finnas sorg i varje timme varje dag varje vecka som går? Måste det alltid finnas svårigheter i livet,, omöjligheter? Vad är meningen att jag lever om allt inte har nått slut.. När tar de slut egentligen? Kommer detta ha ett slut överhuvudtaget? Ska de fortsätta såhär?


- Levande död!!!
Helt seriöst kan det inte kännas så ibland.. ibland o ibland de börja gå över styr. När man lever men ändå inte vet hur det kommer att bli om allt går åt helvete om du inte vet vad som väntar dig, eller om du vet vad som kommer hända vad saker och ting kommer leda till men ändå fortsätter att gå samma väg,  för att du inte vågar inte vill och inte heller vill falla om du tar en annan väg o glömmer allt.


Men de ja alltid tänker på vad händer sen?? Och sen yani? Hur länge ska ja hålla på såhär? Kan hålla på såhär i resten av livet för ja mår bra av att ha det såhär men ändå inte.. Vill ändå ha det på ett annat sätt men de kommer aldrig funka.. Hur många förhoppningar jag ändå har, för snart förlorar jag dig och då står jag ensam kvar här.. Men de mitt fel för jag har valt att ha det såhär och därför får ja acceptera konsekvenserna som kommer.


take care <3<3
                                                


" En Dag Vill Jag Vakna Upp Och Säga: Det Finns Absolut Inget Mer Jag Önskar Här I Livet Än Det Jag Redan Har . "

Saknar barndomstiderna då man va ute från när solen gick upp tills solen går ner. Då man tillbringade all sin tid med sina vänner hade kul, skrattade bråkade blev sams igen och man glömde bort allt. Då man inte tänkte på nått. Då världen var ljus i ens ögon, då man bara såg den goda sidan. Drömmarnastid verkar vara över. Då du hade en dröm att bli stor, bli nått stort göra en förändring i ditt liv och bara älska livet. Då du trodde att en dröm kunde bli verklig. Men de man inte visste när man va liten va att livet verkligen är svårt. Livet går inte att styra som man vill och hur man vill. En dröm går inte i uppfyllelse om inte du har den viljan och kan få den att bli verklig. Man trodde att livet var underbart och ju äldre man blir desto bättre har man det, desto bättre blir det. Hmm sorgligt att man inte vet de från första början. Det är som en överraskning men ändå inte eftersom man växer in i det o så känns det som att de alltid har varit så men tänker du efter så har de verkligen inte varit såhär.. Ser du på ett litet barn kan du se glädjen i deras ögon. Ett barn gråter för att de inte fick vad dom ville, när man är vuxen gråter man för att allt bara går snett. Ett barn är som lyckligast när dom kramar mamman, en vuxen är lycklig då dom ser sitt barn glad


ciaoo god natt <3<3


                                                          


You should be proud of who you are..

 

Många säger att ha frihet är hayäät.. Andra säger att frihet utan gränser funkar inte. Men vad e frihet egentligen enligt er??


Jag som individ har min frihet, men absolut inte den friheten ni snackar om o den ni tror är frihet på riktigt.. För frihet utan gränser e som en hora utan några tjänster.. Ok fattar sj inte vad ja menar där men seriöst vissa säger ohh ja e fängslad hit och dit wtf vad e fängslad för er att få gå o komma i en viss tidpunkt? Att få festa med vänner? Att gå i skolan studera utbilda dig osv.. har ni verkligen sett en riktigt fängslad tjej i sverige? Nej knappast en av 100. Sj har jag sett helt seriöst. Men ändå har hon lite frihet mer än dom riktiga tjejerna som verkligen är fängalsde i sina hem.. Såna tjejer finns överallt i världen de e tjejer som är hemma dygnet runt som inte har sett dagsljuset, som städar, tvättar, lagar mat, gifter sig, får barn, städar, tvättar och lagar mat. Och inte har sett nått av vad livet går ut på. Och ni kallar er själva för fängslade.. Helt seriöst har ja sj kallat mig själv för fängslad men kollar du på dig sj och kollar på andra som har de värre så e det ända du kan säga mhamdellah… du har de kanske lite bättre och dom du kollar på kollar på de som har de värre än dom och säger mhamdellah… Lama Etshofi Gher7 3erek Bihon 3aleki Gher7ek.


 helt ärligt är stolt med mitt liv mhamdellah om ja inte hade haft de gränser ja har i mitt liv nu hade jag varit en helt annan person med helt andra tankar och ja gud vet vart ja hade varit.. Har hört många säga oh så synd får du inte gå på disco hit o dit ?? :O helluuu liksom vafan e disco för er?? Öhh vi ska supa :O fortfarande vad är disco?? E ni ute efter one- night - stand? Inte så svårt o hitta du behöver inte gå på nått disco för att lägga ner tid o hitta en bra kille, tjej?? De finns horor överallt.. De finns gawad vart du vill?.. O okej om vi säger att du inte går på disco för det.. du går för att supa för att glömma dina bekymmer för att ha kul och umgås med vänner.. Finns de inte andra ställen du kan ha kul och umgås med vänner?? Måste det vara ett disco.. Och vad super ni för helt seriöst? För att glömma era bekymmer?? Hahaha om de hade varit så att alla bekymmer flyger iväg om man super och aldrig kommit tillbaka så hade ja supit varje dag, för att aldrig ha några bekymmer alls.. Men wtf ni vet ju fan vad som händer nästa dag vad e de roliga med att va full att vakna dagen där efter bakfull?? Fyfan.. Huvudvärk, illamående ångest.. Varför utsätta sig själv för sånt.. OCH innan ja glömmer dina bekymmer kommer tillbaka haha känn dig blåst..


Så nej mhamdellah jag har det bra. Är stolt för den jag är. Är stolt för de gränser ja har i mitt liv för annars hade ja inte varit den jag är. Är stolt över att va fängslad i hemmet tro det eller ej.. Sorligt men så sant såå.. =)


Ciao ha det nicee ska ut en sväng så fängslad va jag =)


Love And Peacee..                                                   


you are the one and only for me <3
                                                          

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ الجرح من نصيبي

Om ja bara kunde visa den kärlek ja har för dig till alla. De ända ja kan göra är att skriva in ditt namn i mitt hjärta där det är gömt. Ingen ser det ingen vet om det eller hör det. Hade ja kunnat visa min kärlek hade visat den till hela världen visat hur lyckligt kär man kan va, visat den starka känslan man har, hade låtit mitt hjärta skrika ut allt och bevisat vilken underbar person du är, vilken kärlek mitt hjärta har för dig, vilka känslor och vilken sorg. Men sorgligt nog går det inte. Istället får jag gömma de inombords. Stänga in de bakom 100 dörrar och 1000 galler. Stänga in alla känslor som att ingenting hänt eller att de ens finns nått..


Ett leende kan dölja 100 tårar- verkligen de ända man kan göra är att visa att man är glad, lycklig bekymmer lös och älskar livet. Helt seriöst ja älskar livet men livet har sina för- och nackdelar. Och nackdelarna kan ta livet av en. Då menar jag inte till döds utan ta livet av en inombord. Du tänker så jävla mycket att de känns att din hjärna kan sprängas när som helst. Att alla känslor i ditt hjärta krigar för att komma ut men ändå låser man in dom ännu mer. Men det hemskaste är att du kan ha en så underbar dag och glömma allt skit och bara älska livet, men så fort du ska in i ditt rum och lägga dig på kvällen så spricks allt. Allt kan komma ut man mår skiit och de förstör ens sömn man sitter på sin säng eller kollar ut genom fönstret med släckt ljus. Helt tyst och mörkt bara musik på . Då kommer allt ut och man kan känna sån lättnad efter att släppt ut alla tårar. De är sån jävla skön känsla att efter du mått skiit kommer tårarna och du släpper ut allt du har i hjärtat för en stund. Men dom går aldrig bort…


Varför har man förhoppningar? Vad är meningen med livet om man inte lyckas med det i början?

God Kväll..✿ ciaoo

                                                              


I Will Never Forget Us

Vi va alla samlade tillbringade underbara tider tillsammans hade kul, skämta, bråka och fördärvade. Alla va vi tillsammans mot de andra tjafsade med lärare, rasister, fiender, svikare, skvallrare, idioter kan räkna upp hur många som helst men ändå var vi alla ETT. Med tiden försvann allt. Alla vi växte upp tänkte på våra framtider.


Kommer ihåg dom tiderna då vi alla va samlade satt o lyssna på musik, sola utanför skolan, så fort nått nytt hände va vi alla intresserade nyfikna se vad som händer antingen var någon inblandad eller inte. Så fort någon va emot en av oss så va vi alla emot den personen tills han slocknade och gick sin väg. Vi delade vår glädje ihop, släppte våra tårar tillsammans, delade våra svaga och starka sidor tillsammans och vi va alla ett.


Men nu med tiden försvinner den ena efter den andra. Varje månad gifter den ena efter den andra sig och går sin väg. Vi blir mindre o mindre till sist är de bara jag kvar verkar det som. för har absolut inga planer på den framtiden de valt…


Vi har slocknat det är som ett stort pussel och varje pusselbit försvinner till sist är de inga bitar kvar förutom en och då går det inte att bygga upp de gamla vanliga. De gamla tiderna då hela pysslet va ett stort spel som byggdes upp och nu gått sönder och försvinner med vinden… det ända man har kvar nu är minnena av de stunder man hade tillsammans.. De tider som påminner om de roliga som får en att må bra. De minnen har man kvar som ett bagage i resten av livet glömmer aldrig de tider vi haft tillsammans..Livet går vidare… God Natt ya habayeb...


                                                   


I don´t know where i stand with you and i don´t know what i mean to you. all i know is everytime i think of you.. all i wanna do is be with you..<3

God Morgon

Vaknar upp av en dålig känsla, ångest och depression på en solig dag. Solen skiner in i rummet och ja vill bara att världen går under om de fortsätter såhär. Finns det något värre?? Neej tror knappast det.. Den finaste o bästa känslan ja vet e att vakna upp av att solen skiner in i rummet.

Varför stannar man kvar där man inte borde? Där de inte känns rätt? Varför inte förändra på allt.. Nej. de jag gör just nu e sitter och klagar på de ja lever i istället för att ta mig ut från det.. Göra nått åt saken istället för att tycka att allt är skit.. Men finns det nått att göra egentligen?? När dom alltid säger att livet är orättvis höll ja inte med för att vi är födda att vara den vi är och andra den dom är så varför skulle den va orättvis? Men just nu vet jag och har verkligen insett att livet är så jävlaa orättvist..

Folk har det bra lyckliga dom har de dom inte ens förtjänar.. De dom inte kan ta vara på, vilket en annan person hade bart upp på ett guld fat, bevarat i sitt hjärta och behandlat som en diamant. Som man brukar säga man vet inte vad man har förrän man förlorat det. Och den dagen du förlorar det hoppas jag du ångrar ihjäl dig. För att de e inte alla som har den turen att älska och leva med den personen dom valt. För de du har o inte tar hand om kan en annan kvinna där ute göra mycket bättre, älska han mer än vad du gör,, o ha han djupt inne i sitt hjärta…ahh palla shiaat.. Ta dagen som den kommer and fuck u…

Ciao ha en bra dag…ما يمكن أن تكون الحياة بدون حب؟ ولكن أين هو الحب؟

Vill bara bli bortgift Asså fy fan va skönt det hade varit.. Asså helt seriöst alla ser de negativa i det. Va fängslad i dit hem leva med en bara sådär utan kärlek utan skit. Du behöver inte bry dig om någon eller något, liksom vad ska du med kärlek till?? Behövs det ens om otrohet finns i denna världen om de inte går att lita på nån. Om du inte kan älska någon o bli älskad igen?? Då säger jag lika gärna bli bortgift? Asså bli bortgift i tidig ålder typ 16-17 svär du hinner inte göra några misstag o ångra, hinner inte bli kär o tänka på det ens.Asså helt seriöst. Se dom som blivit bortgifta? Lever dom inte lyckligt? Med barn bra familj allt.. Vad e de dåliga? Vissa hamnar i en dålig mans händer men andra blir behandlade som prinsessor. Kan lätt säga att i början hatar dom varandra men i slutändan så kommer kärleken.. Som man brukar säga kärleken kommer efter giftermål.. Ni tänker säkert hjärntvättad hit o dit hehe neeej e ja inte.. Men vart tar världen oss? Om du inte får de du vill lika bra ta va de andra vill? Elr? Uppnå deras önskan så kanske de blir nöjda.. Jag vet att ni tycker jag e dum i huvudet, tycker jag med walla men just nu känns det som att det e den bästa o härligaste utvägen. Vilken frihet men ändå inte. Frihet från allt skit som finns att tänka på.. Blir du bortgift folk tycker synd skit i dom du tycker synd om dig sj ash skit i.. du slipper att tänka på allt annat.Just nu tänker ja så.. Men hade aldrig gått med på det o tror aldrig jag hade blivit det. Men asså tänk logiskt HAHA… o andra sidan ni som tror alla blatte tjejer blir bortgifta gå spola er i en djup håla o låt era fördomar dränka sig i nån djupare håla.. För endast dom som inte har någon hjärna i de stora huvudet gifter bort sina döttrar. Finns ingenstans i världen där det står att gifta bort sin dotter är okej.. Tjejen MÅSTE bli frågad 3 gg om inte mer om hon vill ha den mannen hon ska gifta sig med. Och de bara hon och sheikhen helt ensamma när hon blir frågad för hon inte ska ha någon rädsla av någon.. Så idioter psykiskt sjuka åsnor som gifter bort sina döttrar borde bli avrättade.. O ni som har fördomar kasta er i väggen..ciaoo ya habayeb...3omri w hayatii Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Kvinnan som gav dig livet. hon som bar dig i 9 månader. Hon som älskar dig mer än allt i världen. Hon som alltid finns vid din sida vad du än gör och vad som än händer. Kvinnan som följer dig i resten av livet och är en del av de som gör dig till den du är idag.

Kvinnan som är din syster, din bästavän, din fiende. Din mamma.

Din mamma är personen som alltid varit vid din sida och alltid kommer vara där för dig. Hon är den som varit vaken alla nätter då du varit sjuk och dom dagarna som du mått som värst. Hon du kan berätta allt för. Den du kan skrika på säga vad du vill till men ändå blir hon inte din fiende utan hon e fortfarande din mor. Hon som visar den rätta vägen i ditt liv ger dig råd och alltid finns vid din sida vilket val du än tar..

Ta vara på tiden du har med din mor för man vet aldrig när sista minuten inträffar. Plötsligt kan de inträffa och allt kan vara över.

Livet utan henne går inte att tänka på ens. Utan din mamma hade du inte funnits. Utan din mamma hade du inte varit den personen du är idag så tacka din mamma för allt och visa henne all kärlek och respekt så ofta du kan. För de behöver hon.

All kärlek & Respekt till alla mammor…


ciao good night sweetheart...


en kvinna ska behandla sin man som en kung, så han vet vem drottningen är...

RSS 2.0