open your eyes and see the world more, with your own eyes...

Det är så sjukt att muslimer runt om i världen, analfabets människor som inte sett världen och som lever i sin lilla värld vet mer än vad en vanlig människa här i Sverige vet om religion.

Jag personligen skäms när jag blir ifrågasatt hundra frågor av en svensk person om min religion, har ni inte gått i skolan? Har ni inte haft religion sen 5.an om inte tidigare som oss.. Jag hade,, iaf alla individer med utländsk bakgrund hade religion i den svenska skolan..

Har ni fått så dumma frågor som

- sover kvinnor med sina slöjor?

- får muslimska kvinnor utbilda sig?

Wtf? E det bara ni som är människor? Är de bara ni som kan bli nått stort och bilda er en bra framtid? Okej men om ni tror det.. Se er omkring, hur många utländänska tjejer jobbar inom vården? Hur många utländska kvinnor går på högskola?

Asså det värsta är vi vet tom. mer om kristendom än vad en svensk vet.. Det är pinsamt och ni borde skämmas egentligen. Undra varför vissa lever i sin lilla kula och tror att kvinnor är förtryckta, att islam är religionen som förnedrar, förtrycker och sänker kvinnan framför mannen.. Har ni någon gång ställt er frågan vem va de första folket som gav kvinnan alla sina rättigheter?? Tro det eller ej men det är de muslimska folket.. De samlar i sig allt de hör, och ser. Allt dåligt som de hört och sett samlar de i sin lilla kula tills den spräcks och så börjar de se ner på islam och ogillar religionen istället för att SJÄLVA fråga läsa och få en egen bild av det. istället för att lyssna på massa skit som all media, folk och rasister kastar ut sig.. Ett tips börja med att läsa om kristendomen ert lands religion sedan kan ni fundera på att läsa om islam och jämför, tro mig finns många likheter så vad är det konstiga ni ser i vår religion? Varför drar ni alla över en kam? Vad är det konstiga med slöjan??? Asså ni ses som utomjordingar när ni frågar så dumma frågor thats it!! Okej de är inget fel att fråga och lära sig men att komma med frågor som inte är mänskliga är bara dumt..


                         


Kommentarer
Postat av: kabab

Bara skriv på namnlistan o sluta tjöta! XD

2010-08-20 @ 19:38:05
URL: http://kababmannen.blogg.se/
Postat av: 911001

- Aaa, de e sant det, men jag tog bara de fyra vittnen i ämnet för att komma fram till att hedersmord egentligen nt bör finns, för det finns ingen i hela världen som skulle vara otrogen mot sin man framför andra, ehm.. kanske porrstjärnor.. men du fattar vad jag vill komma fram till:p

2010-08-20 @ 22:52:56
URL: http://ilooveyou.blogg.se/
Postat av: labab

gumman det är inte aftonbladets påhitt de har försökt avrätta henne i flertal år nu :) men protester har tvingat de o skjuta bak det hela tiden

2010-08-21 @ 01:34:17
URL: http://kababmannen.blogg.se/
Postat av: Anonym

asså du kan inte skriva så SVENSKAR vet inget.. man kan inte dra alla över en kam.. tänk på de annars de blir dubbelmoral.



Ramadan Karim !

2010-08-21 @ 18:33:54
URL: http://alhayaty.blogg.se/
Postat av: S

Jag förstår heller inte hetsen kring sjalen, förstår att folk kan ha fördomar men det är okej så länge de inte låter deras fördomar beröva de kunskap, för detfinns guldkorn som inte är trångsynta utan som förstår när man förklarar det för de. Människor som säger att det är fötryck eller påtvingat är bara sorliga, det enda som skulle vara fötryck är det förtryck som kommer från samhället.

2010-09-03 @ 23:23:05
URL: http://hypothetiically.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0